Yürekten kopup gelen sözcükler insanı iyi hissettiriyor.Canımsın ya o kadar iyi geldiki sözlerin sanki yanımdaymışsın gibi hissettim seniinsanın böylesi durumlarda yalnız olmadığını bilmeside iyi hissettiriyor bazen ikim8zde ve bu yolda emek veren herkeste normale dönsün artık
Yürekten kopup gelen sözcükler insanı iyi hissettiriyor.Yalnız değiliz gezegenfeza cim da aynı dertten muzdarip yakında Voltran oluşturacağız bize katılan olacaktır. manticilar neredesiniz
Bazı vücutlar ödem yapmaya meraklı demek kiÖdem ben kovalasamda gitmiyor o jasar du içiyorum yok bir buçuk ay oldu diyetisyene gidiyorum ödeminde h8c azalma yok diyor bana eeeee ne yapmam lazım değil su içeceksin diyor hanımefendi detox sularına falan inanmıyormuş
Dokulmesem benm zayıf noktam çerez maalesef,bugün dikkatli ilerliyorumDökül bakalım
BendeYaa ben artiyim
Sana bişey tavsiye etsem 1 günlük sadece tek yönlü beslensen. Mesela sadece salata günü sabah başlayıp akşama kadar salata yada protein yada sebze yoğurt
Allah bağışlasın nice güzel sağlıklı yaşları olsun.hay masallah benimde 5 aylık bir bebeğim var. Martta benimde kızım 9 yasına girecek
Ben de yapacağım kıskandımBi çay demlim kendime
Ben deBen hergün tartıldığım için bana hergün pazartesi ve cuma
Olabilir canım teşekkür ederim olmazsa bunu deneyebilirsinSana bişey tavsiye etsem 1 günlük sadece tek yönlü beslensen. Mesela sadece salata günü sabah başlayıp akşama kadar salata yada protein yada sebze yoğurt
Şu yoğurtlu çorba yapıp 2 saat arayla yenen bı detoks varya o olabilir. Bunlarda ödem çözülüyor denemekte fayda var
Evet menüleri doyurucu şimdi Allah için ama benim yağlar inatçıBazı vücutlar ödem yapmaya meraklı demek kiyağ toplamasin da .
Her diyetisyen de farklı şeylere inanıyor.
Yalnız senin bu seferki diyetisyen güzel menü veriyor ve sonuç alıyoruz.
1 gün büyük bir vitamin mineral kaybı yaşatmaz o yüzden dedim yoksa sağlıksız diyecekler biliyorumOlabilir canım teşekkür ederim olmazsa bunu deneyebilirsin
Kordiş & Elhoş A.Ş İşler, tıkır tıkır işler.
Gözünü yerim senin
Sen olmasan hesap kitap işleri Allah' a emanet tatlım.
@blonde ambition ne çekti elimden bir tabloyu üç beş degiştirdigimi bilirim.o gitti Allah seni gönderdi bana
Ben de + yim ama regl etkisi yüzüm bile şiş. Geçecek rahat olun en iyi eksiler bu hafta gelecekBugün + günü herhalde bende de +
Artı gelmene degil de seni gördüğüme çok sevindim yasminim.Bugün + günü herhalde bende de +
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?