ablaların güzeli seninle hiç aynı takımda olamadık ki..bulamadım ki kaybedeyim.. haftaya aynı takımda olalım inş aminKiskansam mi diye içimden geçmedi değil
canım sen irade olayını aşmışsın bambaşka bi seviyedesin yani takdir ediyorum ve aşırı motive oluyorum böyle insanlarla aynı grupta olduğum içinCanım daha önce diyet yaptığımda tartı gününde Waffle yiyordum işte bir tatlı yiyordum Ama bu sefer benim için her gün aynı. Bugün bir istisna yaptım ama onun için de kahvaltımdan öğle yemeğimden akşam yemeğimden Vazgeçtim menüme bakabilirsin
Keyifle kilo vereceğiz inşallahSayın takım arkadaşlarım ben sizi biliyorum siz beni dönüşüm muhteşem olacak beni özleyin anaciiiim bayyy
Değil mi boşu boşuna kiskanmayim o zamanablaların güzeli seninle hiç aynı takımda olamadık ki..bulamadım ki kaybedeyim.. haftaya aynı takımda olalım inş amin
canım sen irade olayını aşmışsın bambaşka bi seviyedesin yani takdir ediyorum ve aşırı motive oluyorum böyle insanlarla aynı grupta olduğum için
Ben sevdim canım tavsiye ederimGörmüştüm hiç yemedim amabunuda çok sevmedim zaten boş kalori
Disaridayim çok içmedim biraz gazim var yineTeşekkürler. iç yavaş yavaş ben de cok çay içtim ama 1,5 litre yapacağım suyu.
Ekliyorum inşallahMthn83
Güncel kilo
62.9
Boy 156
Başka bilgi varmıydı bilemedim canım
Mart hedefi 59 inşalah bu sefer olacak
Afiyet olsun canım
Bu yazıyı calsamEee şeyyy karnıma ağrı girdi stres yaptım aynı zamanda iştahım kesildi
İyi akşamlar nazar boncukları
Yeni haftamız hayırlı olsun. Bol eksili bir hafta tamamlayacağımızı ümit ediyorum. Hepimizin hayatında zorluklar olabiliyor ve bu zorluklar bazen moralimizi bozuyor veya özel bir gün oluyor o zamanlarda küçük kaçamaklar yapabiliyoruz. Ama önemli olan yedim bozdum değil bir sonraki öğünümde dengeleyeceğim ve yoluma devam edeceğim,başaracağım demek. Sonuçta niye buradayııııızzzz çıtır olmak içiiiiinnnn
Hepinize güveniyorum,çok öpüyorumHADİ BAŞLAYALIM
aypare ackerman
uranus35
@deli bir dombili
@Nergis 35
Papatyamaviss
@tomrs
@Lavinia_98
@sibel_84
@LESA76
@zeyneppk
@Tutku44
@60kiloyum
@sara_28
@Efenin_Annesi
@Ruveyda-
@arwengsd
İp atlıyorVideoyu izletmediler ama teyzemin potansiyelini tahmin edebiliyorum
Bakayım kuzum arkadaşım gidiyor sorayım onaGerçekten memnun kalırsın canım dışarı aynı hizmete gereksiz fazla para ister olmuşlar çok üzüldüm spor aş com a gir bak tesislere hizmetlere fiyatlara yazıyor hepsi
Bunu hastanın evinde çektim. Canlı foto. Netten çekmedimWaaaw kardelen değil mi o
Teşekkür ederim balım.
Minnacık kiskansam
Afiyet olsun canımLenaG menümü vereyim
Sabah 10 00
2 adet wasa
2 dilim sucuk
5 zeytin 1 dilim peynir
1 fincan yeşilçay
Saat 13 30
100 ml ev yoğurdu 3 kaşık granola ve 1 ölçek protein tozu ile karışım
Saat 15 00
Ev yapımı 1 bardak portakal suyu posalı
Saat 17
1 minnak kase pancar salatası
6kaşık etli kapuska
2lt su
8de 1 kupa yulaf sütlü kahve yanına da 2 parça fındıklı çiko ödül
Adımları ve sporu gece bildiricem
Elhan
Bebeğim ilk günüm ya ahaha :))Cumartesi, cumartesi gibi olmamış
kaçamak yok muydu
Afiyet olsun tatlım.
serap sen kırmızı takımdasın dimi bu hafta. yiyebilirsin canım istediğin gibiBen cumartesi günleri bazen oda çok istediğim birşey olursa 1 çatal yiyorum. Genelde tatlı oluyor bu ama sadece 1 çatal fazlası yok. 4 aydirda ilk kez 75e inince yapicam 750 gramım kaldı hamburger yicemyani sık sık değilde mesela 5 kilo verince şunu yicem gibisinden yapsan çok güzel oluyor
Afiyet olsun canımLenaG menümü vereyim
Sabah 10 00
2 adet wasa
2 dilim sucuk
5 zeytin 1 dilim peynir
1 fincan yeşilçay
Saat 13 30
100 ml ev yoğurdu 3 kaşık granola ve 1 ölçek protein tozu ile karışım
Saat 15 00
Ev yapımı 1 bardak portakal suyu posalı
Saat 17
1 minnak kase pancar salatası
6kaşık etli kapuska
2lt su
8de 1 kupa yulaf sütlü kahve yanına da 2 parça fındıklı çiko ödül
Adımları ve sporu gece bildiricem
Elhan
Coook güzel canlısini görmedimBen sevdim canım tavsiye ederim
Disaridayim çok içmedim biraz gazim var yine
Ekliyorum inşallah
Afiyet olsun canım
Bugün herkes tavukçu
Bu yazıyı calsam
İp atlıyor
Bakayım kuzum arkadaşım gidiyor sorayım ona
Bunu hastanın evinde çektim. Canlı foto. Netten çekmedim
Evet kırmızıserap sen kırmızı takımdasın dimi bu hafta. yiyebilirsin canım istediğin gibiben 69 dan hiç kaçamaksız 61 lere gelince artık accık kaçamak yapayım moduna girdim sanırım. ama benim de yeni hedefim 60 olunca waffle yicem.
Bana niye ilk günün gibi gelmiyorBebeğim ilk günüm ya ahaha :))
Eee şeyyy karnıma ağrı girdi stres yaptım aynı zamanda iştahım kesildi
Yeni haftamız hayırlı olsun. Bol eksili bir hafta tamamlayacağımızı ümit ediyorum. Hepimizin hayatında zorluklar olabiliyor ve bu zorluklar bazen moralimizi bozuyor veya özel bir gün oluyor o zamanlarda küçük kaçamaklar yapabiliyoruz. Ama önemli olan yedim bozdum değil bir sonraki öğünümde dengeleyeceğim ve yoluma devam edeceğim,başaracağım demek. Sonuçta niye buradayııııızzzz çıtır olmak içiiiiinnnn
aypare ackerman
uranus35
@deli bir dombili
@Nergis 35
Papatyamaviss
@tomrs
@Lavinia_98
@sibel_84
@LESA76
@zeyneppk
@Tutku44
@60kiloyum
@sara_28
@Efenin_Annesi
@Ruveyda-
@arwengsd
Onlar açma ,simit ,su böreği yerken ben sadece baktım... şimdi de kek yiyorlarAfiyet olsun canımSabah ailemle kahvaltı yapacağım deyince aklıma neler geldi guzel geçirmişsin kuzum
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canımsen de diyetisyen listesi mi uyguluyorsun
Kaptan olmak için doğmuş bu kız10.02.2024
Sabah yok
Öğleye doğru 2 dilim e maya tbe ,yarım avokado, 20 gr beyaz peynir,çay
Ara 16:30 1 muz,1 yk tahin,1 tk bal,20 gr sarı leblebi,3 k kayısı
Akşam 1 kase orman meyveli yoğurt
Su 2 lt
Elhan
Amiiiiin inşallahKeyifle kilo vereceğiz inşallahHafta boyunca lütfen hiçbir şey kaptanimi üzmesin çok çok amiiiiin
İradene sağlık kuzucum
Onlar açma ,simit ,su böreği yerken ben sadece baktım... şimdi de kek yiyorlar
Teşekkür ederim kaptanım
Kendi kendime uyguluyorum
Of evet bı hafta motıvasyon lazım bolca banaaaEee şeyyy karnıma ağrı girdi stres yaptım aynı zamanda iştahım kesildi
aypare ackerman
uranus35
@deli bir dombili
@Nergis 35
Papatyamaviss
@tomrs
@Lavinia_98
@sibel_84
@LESA76
@zeyneppk
@Tutku44
@60kiloyum
@sara_28
@Efenin_Annesi
@Ruveyda-
@arwengsd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?