All stara girecem dedim ama bakalim o kadar adim atabilecek miyim yarin aksam annemlerde geliyorOrtaya yanar döner karışık birşey yapacağım. O iş bende.
Kız börekler küçüktu orta parmağımin boyundaSaka degil mi
Şuan boğazımda kaldıAfiyet olsun
Biz.hep maviyiz senayla
Kaç haftadır bende doğru düzgün ödul yapmadım canımBana fazla geldi, cuma olsa da ödül yapmiyorum cunku geriye itiyor kilo vermeyi.
Afiyet olsun canım. Güzel dengelenmişsin bence.Şuan boğazımda kaldı
Sağol canımAfiyet olsun canım. Güzel dengelenmişsin bence.
Reytingler düştü acuncugum birseyler yapmak lazimWilma11 mavi takımın kaderini değiştirebilecek mi? P tesi Kaptanlar Challenge i kim kazanacak? Hangi takım oyuncusu çoktan yenildik açıklaması yaptı. Hepsi ve daha fazlası reklamlardan sonra.
Sen bana takıl kuzu 15 bin garanti
Iyi geceler canim ❤Hepinize iyi geceler
Evet aşk dedikodusu lazım ama kadinlar kulübü burası. 2. Olarak kavga çıkması lazım. Şimdi sen ve ben kavga edelim. Ben su sisesini fırlatayım sen üstüme yürü. Burdan iyi reyting çıkar.Reytingler düştü acuncugum birseyler yapmak lazim
Tamam hadi kavga edelimEvet aşk dedikodusu lazım ama kadinlar kulübü burası. 2. Olarak kavga çıkması lazım. Şimdi sen ve ben kavga edelim. Ben şu sisesini fırlatayım sen üstüme yürü. Burdan iyi reyting çıkar.
Yeni su şişesi getirirsin diye tahmin ediyorum.Su sisesi firlattigin icin ne yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?