Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo daha buyuk cezalar düşünüyorumYeni su şişesi getirirsin diye tahmin ediyorum.![]()
Spor spikeri edasıyla okudum ya@Migim mavi takımın kaderini değiştirebilecek mi? P tesi Kaptanlar Challenge i kim kazanacak? Hangi takım oyuncusu çoktan yenildik açıklaması yaptı. Hepsi ve daha fazlası reklamlardan sonra.
![]()
Malesef bazen gel gitler oluyor. Çok zor anlamak bu çocukları Allah yardımcımız olsun aminUykuları çok sıkıştıgindada arızalar. Geçen ufaklık gece yatağına kaçırmış bende üstünü değiştirmeden süt yaptım geldim ben üzerini değiştirirken icsinde mizildanmasin diye gecenin bir saati nasıl yıkıyor ortalığı neymiş efendim neden önce üzerini değişmemişimde sütünü yapmışım yarım saat ağladı belki ben sorunun ne olduğunu anlayana kadar
sütü dokup gelecekmisim tekrar yapacakmışim artık sutu mutfağa götürdüm doktum dedinde öyle sustu
Transfer oldu mu canım?Aboooo ne kadar geçmiş birikmiş maşallah sizepazartesiden itibaren yeniden katılıcam aranıza bu sefer tartım da olacak inşallah
Tmm canım.30 bin adım yarışına bende katılmak istiyorum daha fazlasini atmak istiyordum sabahlari yatacağıma adım atarim![]()
Cordelia bi mecburiyet olmayinca atilmiyor yarış şart
Listeden çıkmandan iyidir afiyet olsun bence ödül gerekiyor ki bıkkınlık gelip bırakılmasınKız börekler küçüktu orta parmağımin boyunda![]()
Ben de tiramisu yedim. Kimse farketmedi. Yarım dilim.Listeden çıkmandan iyidir afiyet olsun bence ödül gerekiyor ki bıkkınlık gelip bırakılmasın
Teşekkürler canımFazla almamışsın canım. Hadi hayırlı olsun.![]()
Teşekkürler canımHayrolsun canım inşallah geçmiş olsun
Aa çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun hasta olan kuzenin demi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sizlerde bol sabırlar versin RabbimZaman herseyin ilaci olacak insallah cnm. 6 ay önce dayim vefat etmisti. Simdi de dayimin oglu vefat etti. Kendi üzüntümü unuttum yengeme destek olmaya ugrasiyorm. Bi taraftan da bu kötü psikolojiyi üzerimden atip hayata tekrar adapte olmaya calisiyorm. Degisigim malesef![]()
Sen dengeliyorsun diye kimse sana birşey diyemiyorBen de tiramisu yedim. Kimse farketmedi. Yarım dilim.![]()
Tiramisu çok güzel yaa. Hafif tatlı 6 dilim ekmek yerine onu yeseydin keşke. Kızın nasıl? Alışti mı okula?Sen dengeliyorsun diye kimse sana birşey diyemiyor
Kızımda yaptı bugün ama yiyemeyeceğim![]()
iyi geceler.Hayırlı geceler güzellikler![]()
Yok olmadı ertelendi 1 ay kadarTransfer oldu mu canım?
22 Ekim menü
11.50
Yarım kızarmış tereyağlı çökelekli yufka
15.20 1 elma
18.00
1 porsiyon kabak çiçeği dolması
2 kaşık salçalı makarna
4,5 kaşık irmik helvası
Su 2,5 lt olur geceye kadar
Zipzip- @Filiz16
Cordelia @Tostombalakanne
Menüm
22 ekim
Öğlen 14.00
Ispanaklı tavuk sarma
Buharda pişmiş karnabaharlı, brokoli havuç fasulye
Yarım dilim tiramisu
Akşam 19.00
Yoğurt , muz, yulaf chia tohumu karışımı.
Ara. Henüz karar vermedim.
@zipzip @Filiz16 @Tostombalakanne
Afiyet olsun kızlar
Teşekkürler canım@Tostombalakanne canim tebrik ederim senin takim kazanmış
madamhd canim senide tebrik ederim cok iyi bir kaptandin
![]()
Teşekkürler canım sana da Afiyet olsun.Afiyet olsun kızlar
Teşekkürler canım![]()
Neden dediler mi?Yok olmadı ertelendi 1 ay kadar