• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Iyi gecelr kizlar bebeler uyudu ben de uyuyayim.

Oglum da iyi guzel banyo yaptiridik , babasi dis kutusunu bulmus verdi, eksik disleri varmis nerdeymis, babasiyla ben almisim, yarim saat ona agladi.

Babasi aradi taradi Allahtan birini buldu da rahatladik.

Cocuklari yorgunken anlamak cok zor gercekten.🤯
Tam cildirmalik bazen.😱

Afiyet olsun canım maşallah cumaya odaklanmişiz yemek konusunda börekler kekler 😏
Ben gecen hafta persembe ne yiyelim menu tavsiyesi istemistim, Mefkure abla( karsi takimda idi)da borekli corekli kekli bir menu yazmisti , o sekilde olmus.😁

Oglum da iyi guzel banyo yaptiridik , babasi dis kutusunu bulmus verdi, eksik disleri varmis nerdeymis, babasiyla ben almisim, yarim saat ona agladi.

Tam cildirmalik bazen.😱
Uykuları çok sıkıştıgindada arızalar 😫. Geçen ufaklık gece yatağına kaçırmış bende üstünü değiştirmeden süt yaptım geldim ben üzerini değiştirirken icsinde mizildanmasin diye gecenin bir saati nasıl yıkıyor ortalığı neymiş efendim neden önce üzerini değişmemişimde sütünü yapmışım yarım saat ağladı belki ben sorunun ne olduğunu anlayana kadar :olamaz: sütü dokup gelecekmisim tekrar yapacakmışim artık sutu mutfağa götürdüm doktum dedinde öyle sustu

Bana fazla geldi, cuma olsa da ödül yapmiyorum cunku geriye itiyor kilo vermeyi.
Yaa bu hakkı herkese verdik ister yerler ister yemezler dengelemek önemli sonrasında herkes bunun farkinda

Menümü yazayım

Sabah
1 dilim ıspanaklı börek
1 dilim peynirli börek
1 küçük dilim kek

Ara
1 porsiyon üzüm
15 -20 tane Antep fıstığı

Akşam
1 kase aşotu çorbası

Suyu sayamadim bugün
Cordelia Cordelia @Migim E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim ❤

Tam cildirmalik bazen.😱
Iyi geceler canim ❤

Back