- 21 Aralık 2016
- 8.900
- 40.957
- 548
Dün yiyememistim bugün yedimAfiyet olsun canım maşallah cumaya odaklanmişiz yemek konusunda börekler kekler
Saka degil miMenümü yazayım
Sabah
1 dilim ıspanaklı börek
1 dilim peynirli börek
1 küçük dilim kek
Ara
1 porsiyon üzüm
15 -20 tane Antep fıstığı
Akşam
1 kase aşotu çorbası
Suyu sayamadim bugün
Cordelia @Migim E Elif_Eylul Zipzip-
Afiyet olsunDün yiyememistim bugün yedim
Bugün cuma ödül günü amaSaka degil mi
Ben gecen hafta persembe ne yiyelim menu tavsiyesi istemistim, Mefkure abla( karsi takimda idi)da borekli corekli kekli bir menu yazmisti , o sekilde olmus.Afiyet olsun canım maşallah cumaya odaklanmişiz yemek konusunda börekler kekler
Afiyet olsun canım ,beni mi bekledin menünü yazmak içinMenümü yazayım
Sabah
1 dilim ıspanaklı börek
1 dilim peynirli börek
1 küçük dilim kek
Ara
1 porsiyon üzüm
Akşam
1 kase aşotu çorbası
Suyu sayamadim bugün
Kazanmadik mı ben kutlama için balon bile hazırladım. Yenecegik.Şaka yapıyordur ya kırmızı takım daha şimdiden kazandık gözüyle bakiyorlar
Aradan sıyrılayım dedi heraldeAfiyet olsun canım ,beni mi bekledin menünü yazmak için
Bana fazla geldi, cuma olsa da ödül yapmiyorum cunku geriye itiyor kilo vermeyi.Bugün cuma ödül günü ama
1dilim börek
1dilim börek
1dilim kek deyince fazla geliyor diyilmi
Uykuları çok sıkıştıgindada arızalarIyi gecelr kizlar bebeler uyudu ben de uyuyayim.
Oglum da iyi guzel banyo yaptiridik , babasi dis kutusunu bulmus verdi, eksik disleri varmis nerdeymis, babasiyla ben almisim, yarim saat ona agladi.
Babasi aradi taradi Allahtan birini buldu da rahatladik.
Cocuklari yorgunken anlamak cok zor gercekten.
Tam cildirmalik bazen.
Yaa bu hakkı herkese verdik ister yerler ister yemezler dengelemek önemli sonrasında herkes bunun farkindaBana fazla geldi, cuma olsa da ödül yapmiyorum cunku geriye itiyor kilo vermeyi.
Afiyet olsun canim ❤Menümü yazayım
Sabah
1 dilim ıspanaklı börek
1 dilim peynirli börek
1 küçük dilim kek
Ara
1 porsiyon üzüm
Akşam
1 kase aşotu çorbası
Suyu sayamadim bugün
Iyi geceler canim ❤Iyi gecelr kizlar bebeler uyudu ben de uyuyayim.
Oglum da iyi guzel banyo yaptiridik , babasi dis kutusunu bulmus verdi, eksik disleri varmis nerdeymis, babasiyla ben almisim, yarim saat ona agladi.
Babasi aradi taradi Allahtan birini buldu da rahatladik.
Cocuklari yorgunken anlamak cok zor gercekten.
Tam cildirmalik bazen.
Bende işe yarıyorBana fazla geldi, cuma olsa da ödül yapmiyorum cunku geriye itiyor kilo vermeyi.
Boyle giderse havada karada kazanacaksiniz.Kazanmadik mı ben kutlama için balon bile hazırladım. Yenecegik.
Teker teker gelin yaaaaaKazanmadik mı ben kutlama için balon bile hazırladım. Yenecegik.
Teker teker gelin yaaaaa
Aradan siyrilayim dedim ama yazmasamiydimAfiyet olsun canım ,beni mi bekledin menünü yazmak için
Ortaya yanar döner karışık birşey yapacağım. O iş bende.Allstar 30 bin sınır 10 bin grup için kim kazanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?