Gözün aydın bitanem79,1 kg. Çıktım 1 kilo vermişim. Diyet listemi sobra atacağım. Nesfit bar ne muhteşem bir şey. Bayıldım.
Andulasyonun şifa olsun Lisbethcim.Ben de andulasyona girdim geldim piştim piştim İstanbul bugün kendini Nisan ayında sanıyor. Ben kapalı hava seviyorum (bir öğretmenim sırf bu sebepten bana -çok tuhaf birisin- demişti)
Bir kahve yaptım içiyorum seyretmediğim eski dizileri gündüz seyrediyorum “öyle bir geçer zaman ki” var ona bakıyorum.
Çoook acıktım erken kahvaltı ettim bugün 1 dilim ekmek biraz peynirle hiç doymuyorumara öğünüm de 3 te dayanmaya çalışıyorum.
Damar açmaya yardımı varmışMide rahatsizliimdan beri hep alıç sirkesi kullaniyorum elhanim
Metro chef alıç sirkesi muh te şem
Eki Görüntüle 3384266 Eki Görüntüle 3384267
Insqllah kaptanimGünaydın canımAfiyet olsun. Plan yapman çok güzel. Sağlıklı öğünler sana çok iyi gelecek
Avokadoyu ben de cok seviyorum a101 bime gittikce aliyorum migrostakiler pahali geliyorÇok güzel görünüyor. Ben malesef haşlanmış yumurta yiyemiyorum artık
Ama avakado müptelası oldum bu ara
Alic sirkesi ilk defa duydumAlıç sirkesi, zeytinyağ ve limon ekledim
Hayırlısı hangisiyse o olsun canımKizlar konuyla alakasiz ama yardimci olursaniz sevinirim. Ev almayi düşünüyoruz emlakci 2. kat bir daire önerdi bir de zemin kat var ikisi de sıfır daire ama zemin kati çok begendim of kötü mü olur ki zemin kat alsak. Bugun gidip karar vericez alakasiz oldu ama
Yrs yes bende izliyorum o diziyiBen de ilk bölümü izledim.
Kızıl Goncalar da fena değil canım.HanimKelesimiGetir ekürim de takip ediyormuş
Dışarda kar, Yağmur yağsa çamur önce senin kata uğrar, sabah akşam silersin ki eve pislik girmesinTesekkur ederim uzun uzun ugrasip yazdigin icinbu kadar çok problem olacagi aklima gelmemisti sanirim eledim bu yazdiklarindan sonra o daireyi. Asla ugrasamam çabuk da sinirlenirim bu tarz şeylere kendi başımı yakamam
nasıl yardımcı olabilirim bu konuda? bulamazsan destek olmak isterimDamar açmaya yardımı varmış
Tam bana göre
Burdada bulamam ki
Hayır hayır unutamam abla sessizim ama tüm dikkatim kg vermeye odaklı bikdirimijj yapacagimGünaydın tatlım.
Alışkanlık olması çok güzel.Gecmis olsun Haticem.
Bazıları unutuyor bildirimleriEfenin_Annesi
Güzel annem yarın unutmaz ama değil mi
Hee geziyorkarlar ülkesi şıkırdağı oldu bu hafta
Doyurucu değil çok lezzetli 10 tane yerimGözün aydın bitanem
Çok güzel gidiyor maşallah
Nesfit doyurucu değil mi
Yihhuuuuu79,1 kg. Çıktım 1 kilo vermişim. Diyet listemi sobra atacağım. Nesfit bar ne muhteşem bir şey. Bayıldım.
meyveli Activia şimdi yiyordum diyetisyen verdiğine göre iyi o zaman sevindim :)
Dolu dolu bir liste olmuş. Güzel sonuçlar alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?