Tesekkur ederim uzun uzun ugrasip yazdigin icinBöcek, fare olayına daha yatkın. Dışarıda yürüyen insanlar ne konuşuyorsa direkt evin içinde. Perdeler hep kapalı olmak zorunda, açık olursa geçenlerin özellikle dikkatini çekip bakıyorlar. Dışarının gürültüsü daha çok duyuluyor. Binaya gelen yabancılar sanki oranın kapıcısıymışsınız gibi ilk sizin zilinizi çalıp aradığı kişinin hangi katta, hangi dairede oturduğunu soruyor. Evde ısınma problemi de oluyor mantolama olmasına rağmen 2. katla arasında iklim farkı vardı bizde. Hırsızlığa daha yatkın. Genelde camlar korkuluklu oluyor zaten. Bahçede akrep var diye biz sineklik taktırmıştık mesela. Sonra tövbe ettik ev arkadaşımla bir daha giriş katta oturmayız diye. O 1. kata taşındı, ben de evlendim 5. kattayım.
Ev almayı çok istiyorum ben de. Giriş katlara yetecek gücümüz de var ama almıyorum. Onu aldıktan sonra satması bile daha zor oluyor. Pişman oldun diyelim, yandın. Elinde kalır valla ya da çok ucuza gider.Tesekkur ederim uzun uzun ugrasip yazdigin icinbu kadar çok problem olacagi aklima gelmemisti sanirim eledim bu yazdiklarindan sonra o daireyi. Asla ugrasamam çabuk da sinirlenirim bu tarz şeylere kendi başımı yakamam
Ay deveye neren eğri demişler nerem doğru ki demiş. Dizi sektörümüz malum zaten. Aile kurumunu bozmaya yönelik bol bol ilişki varken bu onların yanında masum bile kaçıyor. Maalesef ki...şaşırıyorum tepkilere yorumlara ilgiye. Zaten ülkemizde olan bir şey. Youtube da vs izledim oyunlarını vs. Çokta seviyor erkekler. Dansöz veya böyle oynama sevmiyorum ben. Sarhoş adamlara kadının boyle sergilenmesi mide bulandırıcı . Alkolsuz ortamda kadın ve erkek için dans gösterisi olsa olur.
Neyse işte herkesin kendine göre düşüncesi var. Ülkemizde bunlar var. Film olunca niye tepki alıyor. Gidin pavyonları kapatın. Dizi iptal olunca sorun çözülecek mi. Özendiriyormuş dizilerde namaz da kılınıyor ona niye özenmiyorlar. Her şeye özenmesinler
Her türlü 2. Kat fiyat ne kadar fark ediyor. Satmak istediğiniz zamanda zemin kat sıkıntıKizlar konuyla alakasiz ama yardimci olursaniz sevinirim. Ev almayi düşünüyoruz emlakci 2. kat bir daire önerdi bir de zemin kat var ikisi de sıfır daire ama zemin kati çok begendim of kötü mü olur ki zemin kat alsak. Bugun gidip karar vericez alakasiz oldu ama
Zemin alma canım. Hayırlı olsunKizlar konuyla alakasiz ama yardimci olursaniz sevinirim. Ev almayi düşünüyoruz emlakci 2. kat bir daire önerdi bir de zemin kat var ikisi de sıfır daire ama zemin kati çok begendim of kötü mü olur ki zemin kat alsak. Bugun gidip karar vericez alakasiz oldu ama
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneanneciginin.Rahmetli ananemle hep boyle atismalar yapardik ben 5-6 yasindaydim benden boyle ozanimsi cumleler istiyorduarkadaslariyla da hep öyleydi...cokkkk genc gitti 49unda...mekani cennet olsun benden ve sizlerden rahmet bekledi demek
Mesgul olduğumuzda mide beyin ile iletisimi kesiyormus o yüzden gün icinde daha az mide kazinmasi hissediyormusuz. Gece kendimizle basbasa kaldigimizdan midemizi dinlemeye basliyoruz ve beyinle iletisime geciyor o yüzden kendinmze bi aktivite bulmamiz gerekiyormus. Ben de buraya yazma aktivitesi edindim
Ayyy cok heyecanliGeldim diyetisyene. Nesfit bar aldım 90 kalori. Tarti sonrası alışveriş yapacağım. Disarda yemek aramayayim
Ben heyecanlı değilim 79,3 kg çıkacak 800 gram inşallah yağdan olurAyyy cok heyecanli
Günaydın tatlım.Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Bugün biraz halsizlik biraz baş ağrısı var.
Sabah kosturmacasini atlatıp tartı fotosu aldım. Tam size atacağım gün değişti mesajlarini gördüm
Hayırlısı bakalım belki 100 Gr daha az çıkarım.
Hadi güzel sonuçlarla gel tatlım.Geldim diyetisyene. Nesfit bar aldım 90 kalori. Tarti sonrası alışveriş yapacağım. Disarda yemek aramayayim
inşallahhhBen heyecanlı değilim 79,3 kg çıkacak 800 gram inşallah yağdan olur
Bekletiyor kesin yemek yiyor şakırdakinşallahhhben tartılmadığını düşünüyordum smothie nasıl etki etti bakalım
Selammmm
Sporlarınızı kontrol edip eksik hata varsa bildirmenizi rica
Elhan ile MasterFit 103. Etap Spor Yarışması genel Sıra NO Üye Adı Takım 02 Şubat Cuma Kg. 02 Şubat Cuma spor puanı 02 Şubat Cuma Adım Sayısı 03 Şubat Cumartesi spor puanı 03 Şubat Cumartesi Adım Sayısı 04 Şubat Pazar Spor puanı 04 Şubat Pazar Adım Sayısı 05 Şubat Pazartesi Spor puanı 05 Şubat Pazartesi Adım Sayısı 06 Şubat Salı Spor puanı 06 Şubat Salı Adım Sayısı 07 Şubat Çarşamba Spor puanı 07 Şubat Çarşamba Adım Sayısı 1@Deltavealfa Kırmızı 67,85 300 0 777 7.776 1.023 10.236 2@s i d e l y a Kırmızı 66,00 200 1.959 777 7.770 357 3.579 937 9.376 313 3.136 852 8.522 3[ [/USER] Hazırlık lık 600 0
Midemize cok guvendik
Ona bir sey olmaz dedik
Sabah aksam farketmeden
Ne bulursak ativerdik
(Cordelia der gece açlık iyidir yemeyiniz
Açlığımızı paylasmak bize guc verir biliriz)
Akşam 18 den sonra yemedim
Bu kadar açlık yeter dedim
Gün doğdu beden uyandi
Mideyi de uyandiriverdim
(Cordelia der gece açlık iyidir yemeyiniz
Açlığımızı paylasmak bize guc verir biliriz)
Yemek yememe son 20 dk
Ramazan iftarına dönmüş olay12 dakika
Çok süper fikir. Yaz yaz yaz :) geçsin açlık.Rahmetli ananemle hep boyle atismalar yapardik ben 5-6 yasindaydim benden boyle ozanimsi cumleler istiyorduarkadaslariyla da hep öyleydi...cokkkk genc gitti 49unda...mekani cennet olsun benden ve sizlerden rahmet bekledi demek
Mesgul olduğumuzda mide beyin ile iletisimi kesiyormus o yüzden gün icinde daha az mide kazinmasi hissediyormusuz. Gece kendimizle basbasa kaldigimizdan midemizi dinlemeye basliyoruz ve beyinle iletisime geciyor o yüzden kendinmze bi aktivite bulmamiz gerekiyormus. Ben de buraya yazma aktivitesi edindim
Ben yüksek girişteyim. Evet bu bahsedilen eksilerin hepsi var. Ama evim geniş ve iyi bir bölgede. Bahçesi de var. İç malzemesi de iyi. Yani memnunum. Neden yazdım? Artılarını eksilerini düşünün artıları fazla ise alın derim. İmkan varsa tabii ki 2. 3. Kat öneririm. Am a yoksa da beklemeye gerek yok. Gün gün fiyatlar yükseliyor.Kizlar konuyla alakasiz ama yardimci olursaniz sevinirim. Ev almayi düşünüyoruz emlakci 2. kat bir daire önerdi bir de zemin kat var ikisi de sıfır daire ama zemin kati çok begendim of kötü mü olur ki zemin kat alsak. Bugun gidip karar vericez alakasiz oldu ama
Evet bunlar hep olabiliyor. Parmaklıklı olması çok önemli en çok hırsızlık 1. Katlarda...Böcek, fare olayına daha yatkın. Dışarıda yürüyen insanlar ne konuşuyorsa direkt evin içinde. Perdeler hep kapalı olmak zorunda, açık olursa geçenlerin özellikle dikkatini çekip bakıyorlar. Dışarının gürültüsü daha çok duyuluyor. Binaya gelen yabancılar sanki oranın kapıcısıymışsınız gibi ilk sizin zilinizi çalıp aradığı kişinin hangi katta, hangi dairede oturduğunu soruyor. Evde ısınma problemi de oluyor mantolama olmasına rağmen 2. katla arasında iklim farkı vardı bizde. Hırsızlığa daha yatkın. Genelde camlar korkuluklu oluyor zaten. Bahçede akrep var diye biz sineklik taktırmıştık mesela. Sonra tövbe ettik ev arkadaşımla bir daha giriş katta oturmayız diye. O 1. kata taşındı, ben de evlendim 5. kattayım.
Ev almayı çok istiyorum ben de. Giriş katlara yetecek gücümüz de var ama almıyorum. Onu aldıktan sonra satması bile daha zor oluyor. Pişman oldun diyelim, yandın. Elinde kalır valla ya da çok ucuza gider.
karlar ülkesi şıkırdağı oldu bu haftaBekletiyor kesin yemek yiyor şakırdak
Teşekkür ederim kaptanımAy bende gördüm gecen ama iç tarifim yok o yüzden almadım kuru patlıcan yapmadım da hiç yazın okul pıknıgınde soğan dolması yemıstım o geldi aklıma off diyorum
Lahana dıyorsun sarma dıyorsun büyüktür onlar bıde bak 7-8 dıyorsun
Afiyet olsun canım
Kuru patlıcan günü mü ilan edildi noldu
Oyy Zoro
Hepsi yağdan girmiştir inşallahBekletiyor kesin yemek yiyor şakırdak
Parmakla göstermek gibi olmasın daGünaydın tatlım.
Alışkanlık olması çok güzel.Gecmis olsun Haticem.
Bazıları unutuyor bildirimleriEfenin_Annesi
Güzel annem yarın unutmaz ama değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?