Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinizi teker teker zamanla taşıyacağım insallah.De da ayrı yazılmış bir de sayfamızda cok öğretmen var.
Ne kadar dikkatli sin canımHoşgeldiniz öğretmen misiniz?
Hosgeldin canım bol eksilerin olsunMerhabalar
ADINIZ: kolonyalı mendil olamayan mendilli kolonya
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 89
HEDEF KİLONUZ: 69
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hormonal bozukluk ve duygusal aclik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hasimato
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ cook var kelimeler kifayetsiz kalır bunları anlatmaya
Bak sen şuna yaaaa
Hoş geldinMerhabalar
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ cook var kelimeler kifayetsiz kalır bunları anlatmaya
Öğretmenler odası gibiyiz kan çekiyor sanırım.Hosbuldumm eski mesleğim ama merak ettim neden ogretmen misiniz diye sordugunuzu şuan devlet memuruyum.
Memnun olduk.Merhabalar
Bildirimler canı istediği gibi davranıyor kuzum. Tartın hayırlı olsun. Çok güzel eksiler göstersin sana. Sabah gözümü açtığımda ilk kulübe bakıyorum. Zamanla gelişir sende dekaptanellam bir türlü adapte olamadım buraya girip bakmayı bildiirmde gelmiyor iphonede ben mi anlamadım bilemeidm tartım bugun geldi inşallah ilk bildirimimi cumartesi yapıp takımlara girmek istiyorum...
Casminim bugün nasılsın midende iyileşme var mıgünaydın kızlarr
Menekşe kokulu yarim de izinden döndü Hoş geldin bitanemmm biz iyiyiz sen nasılsın?günaydııınnnnn nasılsınız hanımlarrr
Güle güle kullan canım. Bu da çok güzelmiş.
Bizi çok seveceğini biliyorum.hepinizi teker teker zamanla taşıyacağım insallah.
Gelenin keyfine bağlı biraz.Şimdi iki gündür dikkatli beslendigime göre nerden baksan 3-4 kilo gitmesi gerekmez mi soruyorum sizlere :))
Geçmiş olsun annem bir dua okurdu bir de steril damla damlatırdı geçerdi 1 günde hayret ederdim. Ne zaman çıksa giderdim annneeee diye.Gözümde arpacık çıkmış. Acayip şişmiş sağ gözüm.
terramycin göz merhemini bir sorup kullanabilirsinizGözümde arpacık çıkmış. Acayip şişmiş sağ gözüm.