- 31 Ekim 2013
- 21.342
- 71.550
- 798
- 40
teşekkürler canımCok geçmiş olsun şifa diliyorum
Canım hiç tanıdığım kimse yok ama hepsi bizden di. Kayseri'ye gelen o yurtlara yerlestirilenlere koştuk gittik. Evimizdekini evlerindeki yapmaya çalıştık. Bende şimdi eşimle oturdum bu gece sabah olacakmi acep diye. Biz sadece salladik korktuk orada yaşayanlara ne diyeyim
Alınma sadece şaka yaptım kuzum
Allah mekanlarını cennet eylesin
Bende Malatyalıyım tüm ailem Malatya da.. gercekten koca şehir yok oldu ..
Allah yakınlarıni kaybedenlere sabırlar versin
Allah mekanlarını cennet etsinNur içinde uyusunlar Rabbim tekrar böyle acılar göstermesin inşallah
Başınız sağolsun canım
Hiçbirimiz unutmadık, Rabbim ferahlık versin
Başın sagolsun. Allah sabır versin canım Ben de öyleyim. Deprem yildonumu nedeniyle mi hastane mi başka bir şey mi bilmyorum. İçim daraldı dalgınım. Dün elimi yaktım sıcak tencereyi tuttum. Kabardı biraz iyi şimdi ama birden ne oldu bilmiyorum. Allah ferahlık versin hepimize. Kimseye acı hastalık felaket yaşatmasın
AminGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsunBaşın sagolsun. Allah sabır versin canım Ben de öyleyim. Deprem yildonumu nedeniyle mi hastane mi başka bir şey mi bilmyorum. İçim daraldı dalgınım. Dün elimi yaktım sıcak tencereyi tuttum. Kabardı biraz iyi şimdi ama birden ne oldu bilmiyorum. Allah ferahlık versin hepimize. Kimseye acı hastalık felaket yaşatmasın
Kayinvalide değil miKvld ne kiüzücü bir şey mi ?
uyandımBide leptin icin erken uyumak gerekiyor ama biz hala ayaktayiz malesef
Olmaz miCordelia canım zamanında insanlar çalışma yapmış neden tartıda artı gelinir diye. Emek vermiş. Ee şimdi o emek boşa mı gitsin.
Bide ayda bir regl olunuyor ödem oluyor ayın diğer günlerinde bahanemiz ne olsun
Gerçi ben 10 gün öncesi 10 gün sırası 10 gün sonrası yaşadığım için bana sürekli gecerli bu sebepler
Ama bu benim için geçerli. Halka hizmet benimkisi
Yeterli oldu mu açıklamam
Dediklerini yasadigim icin bahane olmadigina eminim ama kanitlayamamCordelia canım zamanında insanlar çalışma yapmış neden tartıda artı gelinir diye. Emek vermiş. Ee şimdi o emek boşa mı gitsin.
Bide ayda bir regl olunuyor ödem oluyor ayın diğer günlerinde bahanemiz ne olsun
Gerçi ben 10 gün öncesi 10 gün sırası 10 gün sonrası yaşadığım için bana sürekli gecerli bu sebepler
Ama bu benim için geçerli. Halka hizmet benimkisi
Yeterli oldu mu açıklamam
Bu deyimi ilk defa duydumEvet kaptanim inan ki kıçım çıkıyor öyle bi uğraş azimteşekkür ederim
Onunda mi kısaltması çıkmış kayınvalideler şokKayinvalide değil mi
Çok geçmiş olsun canımteşekkürler canım
Geçmiş olsun canım
Kesinlikle düşük kilolarda kilo vermek aşşırı zor malesefEvet kaptanim inan ki kıçım çıkıyor öyle bi uğraş azimteşekkür ederim
Çok güzel canım maşallah. Cumartesiye seni çıtırlar ligine yollayalım bence
Gelen demeyelim sabit kalmış diyelim bence. Olsun korumakta çok önemli. Cumartesiye eksi göreceğiz
GunaydinHayırlı sabahlar
Hayırlı kandiller
Bende kilo bildiriyorum
Cuma 70.000
Salı. 72.000
Fark +2 kg
Hala ödem var, cumartesiye kadar gider inşaAllah
Elhan
Aminn canımAllah şifa versin
sağol canımÇok geçmiş olsun canım
sağol canım kaptanımGeçmiş olsun canım
inşallah canım kaptanımÇok güzel canım maşallah. Cumartesiye seni çıtırlar ligine yollayalım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?