Bence girin her kadının senede 1 kez meme USG ve mamografi çekmesi lazım. İçiniz ferah olsun çok acil olsaydı 40 olmadan da cekerlerdiÇok sağol kaptan biraz kafam dalgın koltuk altında iki aydır ağrım vardı 'mamografi çekilmem lazımdı 'ketemde 40 yaş istediler yoksa olmuyormus birikigun önce ay olarak 40 a girdim pazartesi tekrar arayacagm' bi yandanda vazgeç girme makinelere diyorum kafam karisik
Senin canın sağolsunYaa kuzum gözümden kaçmış sen veda edeli olmuş gibi hissettim sanki.
Ben veda edemediğim için kiskanmis olabilim
Evet ilk basta 15 dk zor geliyordu ben 3 senedir duzenli yapiyorum ama eliptikle bi 8 senelik gecmisim varNassı yaaa eskiden ben de yapıyordum 30 dk da indiğimde bacaklarım tutmuyordu titrek titrek geziyordum
İşte benim memeyi hem ittirip iki kişi yandan tuttu makinada preslediOluncada aciyor canım sıkıştırıp yapılıyor
Seni araya komple koymak lazım etin ne budun ne memen ne olsunİşte benim memeyi hem ittirip iki kişi yandan tuttu makinada presledi
Teşekkür ederim canm koltuk altından yana doğru ağrı oluyor bazen tabi koltuk altında da ağrı olabiliyor böyle bir durum mu inan ilk defa oldu bu şekilde 'çok Sağ ol canmCanim benim de agrim vardi 0.6 mm kist çıkmıştı 3 sene önce. Doktor önemli olmadigini ama her sene kontrol ettirmem gerektigini söyledi. Bu sene yine agrim olunca gittim ama kist kaybolmus. Doktor her kadinin memesi agrir bu normal bir şey dedi. Umarim bir problem yoktur varsa bile halledilebilir bir şeydir. Gecmis olsun
Afiyet olsun canım.adananın lavaşı hani şu ince lavaşlardandı.
Tatlım aman diyim ihmal etme. On on beş saniye kadar canın yanıyor sonra iki yıl rahat hissediyorsun. Pazartesi mutlaka ara randevu al. Mamografiden sonra genel cerrahiden randevu al ultrasonla da baksınlar. Ketem doktoru yönlendiriyor bazen gerek duymuyor. Benim meme gecmişim olduğu için konu hassas. İki göğsümde de kistler vardı temizlendi aynı zamanda estetik cerrahiydi doktorum açılmışken küçültme de olsun dedim. 900 gr oradan eksiyi kaptım.Çok sağol kaptan biraz kafam dalgın koltuk altında iki aydır ağrım vardı 'mamografi çekilmem lazımdı 'ketemde 40 yaş istediler yoksa olmuyormus birikigun önce ay olarak 40 a girdim pazartesi tekrar arayacagm' bi yandanda vazgeç girme makinelere diyorum kafam karisik
Benimkilerde biraz küçük bilmiyorum 'ketemde de yaş sınırı olması ilginç büyükşehir hastanesindeki cihaz bozukmus' onumuzdeki hafta bakacagizNeden bi zarari mi var mamografinin? Ben ilk kez gecen Kasım'da bakıldım cok zor oldu memem küçük diyememeyi cihaza sikistiracaklar e meme yok cok canım yandı
Ay bi de bana önce zorlama dedi pt ben de 100 kiloluk halimle baklava yapacağım ben diye gülerek gittim eliptiğe bir indim yere yapıştımEvet ilk basta 15 dk zor geliyordu ben 3 senedir duzenli yapiyorum ama eliptikle bi 8 senelik gecmisim varbir de p90x3 gibi problgrami uygulayinca bu aletler vız geliyor
Kız sesli güldüm .Seni araya komple koymak lazım etin ne budun ne memen ne olsun
Afiyet olsun canım
40 a 1 kaldı. Sıkıntılar başlıyor diyosunuz.Tatlım aman diyim ihmal etme. On on beş saniye kadar canın yanıyor sonra iki yıl rahat hissediyorsun. Pazartesi mutlaka ara randevu al. Mamografiden sonra genel cerrahiden randevu al ultrasonla da baksınlar. Ketem doktoru yönlendiriyor bazen gerek duymuyor. Benim meme gecmişim olduğu için konu hassas. İki göğsümde de kistler vardı temizlendi aynı zamanda estetik cerrahiydi doktorum açılmışken küçültme de olsun dedim. 900 gr oradan eksiyi kaptım.
Kafa karışıklığın anca bu şekilde biter. 35-40 yaşına giren her kadının dikkat etmesi lazım. İnşallah güzel sonuçlarla hayatına devam edersin.
Canım önceleri aile hekimlerinden ariyorlardi. Bir sorsana aile hekimliğine.Benimkilerde biraz küçük bilmiyorum 'ketemde de yaş sınırı olması ilginç büyükşehir hastanesindeki cihaz bozukmus' onumuzdeki hafta bakacagiz
Tost yapıyorlar sadeceİşte benim memeyi hem ittirip iki kişi yandan tuttu makinada presledi
Afiyet olsun tatlım.Sabah 11 3 kuru kayisi 1 küçük muz 1 kahve
13.30 2 haslanmis yumurta 2 dilim ekmek
18.20 3 kasik sebzeli bulgur firinda tavuk patates 1 baget yedim
Şimdi de kahve icicem gece spor yapicam
Elhan @Papatyamaviss
Mini mini çıtı pıtı bir hanfendi ne diyimKız sesli güldüm .
asrın tandırı tarifi derken içine mi ne koyuyorum onu demek istedin canım? yoksa normal lavaş nasıl yapılır gibi mi?Asrın tandiri tarifi atsana banada
Afiyet olsun canımkabuk tarçınlı yeşil çay içtim az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?