çok kötü bir durum insan daha sonra yemesi cok zor oluyor Brüksel lahanasni yiyemiyorum artıkSabah 2 haslanmis yumurta 2 dilim ekmek
Akşam 3 kasik kuru fasulye 2 kasik pirinc 2 kasik da salata
2.8 lt su
Spor daha yapmadim gs maçı bitsin yapicam
O degil kivirciktan sülük gibi kocaman salyangoz cikti benim mide alt üst oldu allahtan yedek vardi ama içim salata kaldirmiyor artik@Elhan @Papatyamaviss
Disardaydim eşim dışarıda yiyelim dedi. Hayirrr dedim kesinlikle bugün olmaz. Tamam dedi garibim sessizce.Kızlar yemeğe gidelim mi
2 kahve sınırsız çay yazmış, şimdi baktım. Yarım muz yazmış, yarısı ne olacak atacak mıyım? Bu arada onu doğru yazmış.klasik aslan burcu
ne için SibelGeç oldu ama herkese günaydın. Son iki gün kaldı.
Bakış açısı doğru geri kalan yarum muz ne olacak2 kahve sınırsız çay yazmış şimdi baktım. Yarım muz yazmış yarısı ne olacak atacak mıyım bu arada onu doğru yazmış.Asker gibi uyamam ben. Ona da söyledim ben gizemli yaramaz danışanım bu değişmez
Turşu kesinlikle yasak. Ödem yapar şuan kesinlikle içme.Tartı günlerine yakın olmasın denebilir ama şu tutulumu başka faktörleri etkiliyor olabilir. Belki o açıdan demiştir.
Ay bugün canım şu kırmızı turşu suyu varya ondan istedi
Okul açılıyorne için Sibel
Bu ne kahvaltısı kakao vs ?Cordelia sabah kahvaltiyi yarım yaptım. Çok acı geldi. Kakaodan mi sütten mi elmadan mi yulaftan mi anlamadım. Elmalarini seçtim gerisini dokuverdim yiyemedim. Kakao herhalde yoğun geldi. Bal da koymamistim. Şimdi ara öğünü yapacağım. Akşama da balık var. Bugünü kurtardık.
Benim evde de 2 tane yeğen var onlar da yasta. gel azcık sarılıp ağlayalımOkul açılıyor
Diğer üç günlük liste. Kim atmıştı unuttum. Filtre kahveyi de Türk kahvesine çevirdim.Bu ne kahvaltısı kakao vs ?
Benim evde de 2 tane yeğen var onlar da yasta. gel azcık sarılıp ağlayalım
Liz attı sanırım. Kakaodan olabilir ben hiç yapmadım bu tarifi. 1 yk cok 1 çay kaşığı yeter bence.Diğer üç günlük liste. Kim atmıştı unuttum. Filtre kahveyi de Türk kahvesine çevirdim.
68 diyelim hedefi yüksek tutalimmgünaydın kızlar.
@Ysmnondrinci-zehram Mthn83 @Tesnim1903 haftalık hedefinizi belirtirseniz listeye ekleyeceğim.
Yemedigim daha iyi oldu. Az kalori almış oldum. Moralim çok bozuldu. Uzun çizme alayım dedim. Bacaklarıma fermuar yanaşmıyor. Dibin dibini gördüm bugünLiz attı sanırım. Kakaodan olabilir ben hiç yapmadım bu tarifi. 1 yk cok 1 çay kaşığı yeter bence.
Yok canım mesela yani olsada dedimTurşu kesinlikle yasak. Ödem yapar şuan kesinlikle içme.
Afiyet olsun canımBen de yapayım
Listeyi ver gerisine karışma2 kahve sınırsız çay yazmış, şimdi baktım. Yarım muz yazmış, yarısı ne olacak atacak mıyım? Bu arada onu doğru yazmış.Asker gibi uyamam ben. Ona da söyledim, ben gizemli yaramaz danışanım, bu değişmez
Meltox ne?Listeyi ver gerisine karışmabu hafta ki liste meltoxmu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?