bende var
yani fiyat olarak yüksek. o kısmı olumsuz. ama ekşimaya ve tam tahıl çeşitli un çeşitlerinden yapılmış incecik bir lavaş. her biri 35 gr falan yani 1,5 dilim ekmekten az. tadı ahım şahım değil. yavan bir tat. ben şu an arpa unlu olanı açtım yiyorum. ama diğerleri de sanırım benzer. sağlıklı bir seçenek ama.nasılsın gideri var mı peki
Olur canım benceBugun menu paylasmasam olur mu ogle sonrasi duzensiz yedim atistiermalik gibi bir sey oldu hic de icacici degil
Bende gofret yapıp yemiştim, bidaha aslaBence de wasadan tiramisu yemiştim Allah affetsin hiç gerek yok git tiramisu ye 2 çatal daha iyi
Canım apayrı yaşam sistemini bi araştırsan, başlayınca inan zor deyilBazen tüp mide ameliyati olasım geliyor bıktım bu kilolardan sürekli kilo vermeye çalışmaktan yoruldum ben
saol canım pilavlı bir gündü. aslında bugün sadece simit yiyeyim diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı. öğlende özel bir lokum geldi. buralarda yok ondan. bir de onu yedim. ama yarının menüsü kafamda. öğlen dışarıda olucam. ama akşam belli.
Olur70 ideal kilom ama 85 de razıyım ben olmuyor ya beceremiyorum
Bugün çok yedimVazgeçtiysen hemen eklerim tatlım. Festicigin yeri boş kaldı.
Ispanaklı, portakallı, beyaz peynirli salata yapıyordumIspanak çiğde yerim ben salatalarda falan tadı tatli ispanagin.. muzla uyumu da harika olur. İspanakli kek nasil oluyorsa öyle
yani fiyat olarak yüksek. o kısmı olumsuz. ama ekşimaya ve tam tahıl çeşitli un çeşitlerinden yapılmış incecik bir lavaş. her biri 35 gr falan yani 1,5 dilim ekmekten az. tadı ahım şahım değil. yavan bir tat. ben şu an arpa unlu olanı açtım yiyorum. ama diğerleri de sanırım benzer. sağlıklı bir seçenek ama.
ama fiyat kısmı düşündürücü. şimdi bir de zam geldi. aslında glutensiz ya da tam buğday atalık unlardan böyle ekşimaya hazırlayıp evde yapılabilir. illa alınması gerekli değil yani.
ben daha sonra kendim yapacağım.
Sade küflü peynir yerim, her türlüsüne bayılırımKüflü dimi? Küflü peynir yemem, sade peynir degil hic birşey yemem
su lavasi deneyen var miEki Görüntüle 3380881
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?