- 23 Haziran 2019
- 9.254
- 41.926
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım KadıköyYarın akşama kadar dışardayım Allah yardımcım olsun sınav üstüne sınav vereceğim belli ki (Karaköy de çatal ve börek yeme) Kadıköy de simit yeme mısır çarşısında binbir çeşit kokular![]()
Kaptanımmmm merhabaaaEveeettt takımımdaki Güçlü kadınlar hepiniz hoşgeldiniz hepinize kucak dolusu sevgiler.. Bakın ne diyorum bu hafta rekor üstüne rekorlar kıralım mı ?!bence biz bu işi yaparız beee
Tek bir ricam var olabildiği kadar burda aktif olalım. Bu sayfada dolaştığınız sürece zaten isteseniz de diyeti bozmuyorsunuz, suya dikkat ediyorsunuz ve sporu yapıyorsunuz.
Ben de elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım inşallah.
herkesten bol eksi bekliyorum, artı görmek istemiyorum. Kaçamak yapana kızarım baştan söyleyim alınmaca yok
spora yükleniyoruz arkadaşlar
sporla kilo verme hızı X2 oluyor. Neyseki spor Queenler @Cordelia
Leyl35 bizimle birlikte.
spor konusunda bizi darlamaları için sonsuz yetki veriyorum bu Queenlere
Boool iradeli, boool sporlu ve en önemlisi eğlenceli, tatlı çekişmeli bir hafta olsun inşallah.
OOoOoOoOoO bir ki üç MA-Vİ TA-KIM
@Jasminium84
@zeyneppk
@Ysmnondr
LenaG
@HuzuRRR
@Nergis 35
inci-zehram
-Murphy-
@Mthn83
serap911
Leyl35
@Cordelia
@Tesnim1903
tomrs
@Ruveyda-
Süzük peynir kadar nazlı değil EzineBuradayım ama valla ben aslında ezineciyim aşkımsu ezineee
benim yemekleri annem yapıyor. haftada en az 4 gün ana yemeğin yanında pilav, makarna, bulgur pilavı olur. Allahtan pilavı çoğunlukla basmati pirinçten yapıyoruz. o da ben de reaktif hipoglisemi çıktığından bu yana. ama bu akşam baldodan yapmış. evde basmati ve yasemin kalmamış almak gerekli. pirincin bir iyi yanı glutensiz olması. yiyince şişmiyorum.
yeme konusunda iradem çok güçlü değil. iş yoğunluğundan dolayı pasif stresi çok yaşadığım için karboya çok meylim var. önüme gelince yiyorum. işte bunu aşmaya çalışıyorum.
sabahı kaldırdım sorun yok. ilk öğünü öğlen yapıyorum. öğlen yemeğinde de işyerine gelen yemekten yemek istemedim. ama evden de hergün sulu yemek götürmek istemedim. öğlen kahvaltı planlamıştım ama o da sıkıyor istemiyorum. ee ne yapıcam dedim kendi kendime. karar verdim hergün salata, söğüş ve dürüm. asrın lavaşının içine köfte, tavuk vs. arada proteinli salata ve kahvaltı da olur. böyle devam edicem bakalım.
ahashgDSFh onu bitirene kadar çok zorlanmıştımHiç denemedim nesinden yapılıyor ilginç
Delikatess yazıyor üstünde![]()
Buradayım ama valla ben aslında ezineciyim aşkımsu ezineee
Süzüktü o
Ayyy bir tek rokfor a tahammül edemiyorum yoksa her türlü peynir candır.ezinede karpuzla çok güzel oluyor yaw yaz gelse de yesek![]()
zaten diyet yapılırken mutlaka mutfağa girilmesi gerekli. ama çalışınca zor oluyor.maalesef benimde güçlü değil yemeyi çok seven biriyim aslında. çalıştığım dönem bende salata tarzı yapıyordum mini ara öğünler falan hazirliyordum çok hoşuma gidiyordu. Hatta bitterden meyveli çikolatalar yapardım. çok güzel kilo vermiştim. anneler bu konuda gördüklerini yaptıkları için hep kalori bombası tabi:) basmati bende artık kullanmak istiyorum şimdiye kadar baldo alıyordum aslında en sagliklisi o.
O da çok lezzetli cevizle bayılırımBende Erzincan tulum![]()
Merhaba kaptan ben hedefi çok yüksek tutamayacağım regl dönemim yaklaşıyor aynı hedef belirliyorum 66'5 bol eksiler ❤Mavi takım bi toplaşın hele. Evde bir yığın iş beni bekliyordu o sırada kaptan hedef tablosu hazırlıyordu. Kaptan çalışıyor bacılar![]()
tartı günümüze kadar (cuma ya da ctesi) hedef belirleyelim rotamız belli olsun
Beni etiketleyerek hedefinizi yazın tablomu güncelleyim.
@Jasminium84
@zeyneppk
@Ysmnondr
LenaG
@HuzuRRR
@Nergis 35
inci-zehram
-Murphy-
@Mthn83
serap911
Leyl35
@Cordelia
@Tesnim1903
tomrs
@Ruveyda-
Gauda çok merak ediyorum. Rokfor acı gibi mi olanAyyy bir tek rokfor a tahammül edemiyorum yoksa her türlü peynir candır.
Bende çok seviyorum nenem çok güzel yapardıO da çok lezzetli cevizle bayılırım![]()
Küflü dimi? Küflü peynir yemem, sade peynir degil hic birşey yememAyyy bir tek rokfor a tahammül edemiyorum yoksa her türlü peynir candır.
Küflü olan felaket bir de kokusu varGauda çok merak ediyorum. Rokfor acı gibi mi olan![]()
zaten diyet yapılırken mutlaka mutfağa girilmesi gerekli. ama çalışınca zor oluyor.
bende varsu lavasi deneyen var miEki Görüntüle 3380881