- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10.000 canım aynıBu hafta hedef kac adimm?okuldayim gecmisi okumaya vakit yok.
13.000 adımım varHiç bişi yapmadan 8000 adım hehe
Yarın ne olacak
Haftasonu adımı hiç sevmiyomçok zorluyor
![]()
tostombalakim senin hedef kg kaç10.000 canım aynı
13.000 adımım var![]()
Ilk 50 canım sonra 47 45 i de zorlamak isterimtostombalakim senin hedef kg kaç
Sen fazla kendini zorlamada10.000 canım aynı
13.000 adımım var![]()
Maksat spor olsunBugün yok ki![]()
Yok kaptanım zorlamıyorum spor yapmadım daha bugün işlerim var da onun için bu kadar olduSen fazla kendini zorlamada
Çok zayıf olmaz mı ben 65 e de razıyım boyum uzın 1,65Ilk 50 canım sonra 47 45 i de zorlamak isterim![]()
Kuzum benim boyum 1,54 maalesef boyuma göre çok zayıf olmuyorumÇok zayıf olmaz mı ben 65 e de razıyım boyum uzın 1,65
Anladim canim dikkat edelimde biliyosun başina neler geldiginiYok kaptanım zorlamıyorum spor yapmadım daha bugün işlerim var da onun için bu kadar oldu
Sen bana takıl kuzu 15 bin garantiHiç bişi yapmadan 8000 adım hehe
Yarın ne olacak
Haftasonu adımı hiç sevmiyomçok zorluyor
![]()
Bak ayagın acır otut tv izle cocuk anne anne diye ağlıypr git bak cocugaYok kaptanım zorlamıyorum spor yapmadım daha bugün işlerim var da onun için bu kadar oldu
Sen kanarsan biz napak senin peşinden gelirizTostombalak Beni kandirmaya çalışıyo bak![]()
Sana güveniyorum yaparsınSen bana takıl kuzu 15 bin garanti![]()
ohaa boyun kaç kiIlk 50 canım sonra 47 45 i de zorlamak isterim![]()
Beraber yapacazSana güveniyorum yaparsın![]()
Aynen kaptanım temkinliyim ben de ağrım olursa bırakıyorum hemenAnladim canim dikkat edelimde biliyosun başina neler geldigini
Maşaallah hadi bakalım...ilk hedefim 70 kilo sonra 65 inşaAllah benimde ins olurIlk 50 canım sonra 47 45 i de zorlamak isterim![]()