- 12 Nisan 2009
- 7.778
- 26.123
- 1.073
- 42
NiyeeBu hafta kazanırsanız oturur aglarim![]()

Ben uc haftada ne kacirdim neler oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NiyeeBu hafta kazanırsanız oturur aglarim![]()
Bu hafta hedef kac adimm?okuldayim gecmisi okumaya vakit yok.Evetttt Kırmızı takımın Kraliceleribu hafta ortalığı toz duman etmeye hazır mıyız
menü ve sporlarda hepimize güvenim sonsuz Kırmızı takımın müzesine bir
daha koymak için savaşacağız
şimdiden ayaklarınıza bedeninize sağlık
@Cordeliaa @Nehir im @madamhdmasal3487 @prensinin annesi
zeyneppk @Noisy Girl @Pikachu_ E Elif_Eylul
North River @Ayyulduz
Haydi Kraliçelerim yarış başlasın
![]()
Oooo neler neler oldu hangi birini anlatamNiyeekiyamam
Ben uc haftada ne kacirdim neler oldu
10.000Bu hafta hedef kac adimm?okuldayim gecmisi okumaya vakit yok.
Tek bakabildigim guzel kilo vermissin benden fazlaydin beni gecmissinOooo neler neler oldu hangi birini anlatam![]()
Teşekkür ederim canımTek bakabildigim guzel kilo vermissin benden fazlaydin beni gecmissin
Tebrikler canim![]()
Sensiz boğazımdan geçmez migim hafi sen de yapta beraber yiyekHe uyudum ev işlere baktımçamaşırlar var temekvar çöpleri atıcam daha çok işim varsen ye kısırı afiyet bal olsun
Tamam yiyelimSensiz boğazımdan geçmez migim hafi sen de yapta beraber yiyek![]()
Ev sosisimiA ) kapsuka pisiriyor
B ) ev sosi yiyor
C ) uyuyor
D ) sporda
E ) hiçbiri
Söz verememSöz mü![]()
3 haftadır hep mavişim![]()
Oooo sen aģlıyosan oynamayalim kaptan olcan bideHiç bişi yapmadan 8000 adım hehe
Yarın ne olacak
Haftasonu adımı hiç sevmiyomçok zorluyor
![]()
Sen git kendi takimindaki kızlara yemek yedir bir deri bir kemik kalmislarSensiz boğazımdan geçmez migim hafi sen de yapta beraber yiyek![]()
Tostombalak Beni kandirmaya çalışıyo bakSen git kendi takimindaki kızlara yemek yedir bir deri bir kemik kalmislar![]()