Diyetisyen diyaloglarını merakla bekliyorum. Bu arada kahve ve yeşilçay gündüz saat 16 dan sonra içersem bana uykular haram oluyor. İçip uyuyabiliyorsan ne mutlu harika bir karaciğerin var demekBen de uyumadım ama yatmam lazım sabah benim için erken saat olan 9 da kalkmam gerekiyor. Diyetisyen ölçüm günüm. Çıkmadan tartılacağım aşağı yukarı ne çıkacağını tahmin ediyorum ama diyetisyende ne çıkacak gerçekten çok merak ediyorum ve ne diyeceğini.
Yeşilçay içiyorum şimdi bitsin yatacağım.
Herkese iyi geceler
çok geçmiş olsunGünaydın lar bugün bana erken aydınlandı annem rahatsizlandi 5 de kalktım dahada yatamadım kahvem ile geçmişi okuyayım bari
nasıl soğudu nasıl soğudu İzmir... etrafımız kar buz bize ayaz soğukSözde günler uzuyor yürüyüşe çıkayım diye bekliyorum hala çok karanlik
azim diyincede sen
Evet Elhanım o yüzden ben illa bi kaç çekirdek çitlerim yanındaA vitamini yağda çözünen bir vitamin. Bir çay kaşığı zeytinyağı tuketirsen havuctaki vitaminin boşa gitmemiş olur.
bence de karbonhidrat kalp benMutlu haftalar kızlar, diyetisyen yeni listeyi yolladı. Bugün 1 aydır ilk kez ekmek yedim iki dilim tb ekmek çok mutluyum karbonhidrat kalp ben
Cuma’ya herkese bol eksiler diliyorum
Normal canım dediğin gibi hepsi üstüste gelmiş.. hormonlarımız her şeyden nem kapar zaten...
nedenin farkındasın işte... kış armutu var ondan yesene iyi geliyor sindirimeCuma 59.80
Pazartesi 60.05
Fark ++250 gram
Kaç gündür tuvalete çıkamıyorum o yüzden mi bilmiyorum hiç
Elhan s i d e l y a
Emeklerinin karşılığı hep olsun,bol bol şifalan
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun
Günaydın herkese mutlu haftalar olsun
cuma 113.3
P.tesi 112.7
Fark - 600 gr
Uyanmaya çalışıyorum kar yağıyor tipi şeklinde ve 20 dk çıkmam lazım
Tebriklerr kızlar
Aminnnn canımAy kıyamam, senin de rahatsız olduğunu bildiğinden üzülmüş
Rabbim onları başımızdan eksik etmesin, giden gelmiyor
Tebriklerr canim
Sanki sana inat yapıyor pazartesi tartısını sevmiyor senin vücudunGünaydın
Klasik Pazartesi kilosu sendromu ile karşınızdayım... Ben bu pazartesileri neden böyle çıkıyorum anlamış değilim
Cuma kilom 58.8
Pazartesi kilom 60.2
Fark +1400
Pazar günü 58.6 çıkmıştım oysaYarın normale döner sanırım. Hiç moralimi bozmadan sabah rutinim olan Eliptiğimi yaptım yola devam
aynen benden kaptan olmaz ne yazık kiTebriklerr kızlar
Aminnnn canım
Tebriklerr canim
Sanki sana inat yapıyor pazartesi tartısını sevmiyor senin vücudun
Hazırlıga aldım bu hafta seni. Kendini hazır hissettiğinde takımlara girebilirsin.Günaydın ben gruptan çıkacağım diye kilo bildirmemiştim ama bu hafta 68-68,50 ları görmüştüm ondan moralim bozuktu zaten(
Ama hemen toplarlıyroum bıgünki kilom 67,55
Kilo vermedim aslında aynıyım diyebilirimallahtan almadım ama 68 çıkcam diye korktum
Elhan ffestinalente
Eki Görüntüle 3377779
etiket unutmuşum afedersinizGünaydın
Klasik Pazartesi kilosu sendromu ile karşınızdayım... Ben bu pazartesileri neden böyle çıkıyorum anlamış değilim
Cuma kilom 58.8
Pazartesi kilom 60.2
Fark +1400
Pazar günü 58.6 çıkmıştım oysaYarın normale döner sanırım. Hiç moralimi bozmadan sabah rutinim olan Eliptiğimi yaptım yola devam
inşallah canımm çok teşekkürlerSağlıklı mutlu yaşları olsun canım
GünaydınKaptanlar fotoğrafli tarih ve nick ekli olarak özel mesajla saat 13.00' e kadar bildirim yapacaktır.
Yarışmacılar bildirimlerini saat 13.00' e kadar
Geçen Cuma:
Pazartesi:
Fark :
Kaptan Etiketi +Elhan
biçiminde yapacaktır.
Bol eksili bir pazartesi dileğiyle
Masterfit Yarışması 102. Etap 26.01 28.01 Fark Yüzde KIRMIZI TAKIM KAPTAN 65.65 Ellssa 68.2 Jasminium84 60.15 ffestinalente 108.1 @zeyneppk 77.1 @arwengsd 59.8 @Ysmnondr 85.65 @LisbethS 113.3 sara_28 104.5 HuzuRRR 71.6 @FitVenus 61.95 Nergis 35 66.3 @soffty 57.7 inci-zehram 69.9 @Diyettenvzgctm-olmuyo 68.9 @uranus35 64.05 sibel_84 74.25 @-Murphy- 70.9 MAVİ TAKIM Mthn83 KAPTAN 75.8 @serap911 77.05 Leyl35 58.8 @Cordelia 80.6 @Busra196 71.0 @Tesnim1903 70.8 @aypare ackerman 61.0 @Lavinia_98 71.6 gezegenfeza 69.8 @Beth18 62.5 @tomrs 67.4 @Efenin_Annesi 101.95 Papatyamaviss 70.0 Keira- 59.1 @Tutku44 84.9 @60kiloyum 89.8 Elhan 68.7 HAZIRLIK @Aomine Daiki 67.0 D Deltavealfa Yarın fotoğrafli bildirim Hata varsa mesaj lütfen
Bu nasıl oluyor yaaaa
Kahve beni de etkilemez. Uykum gelmşse hemen uyurum.Diyetisyen diyaloglarını merakla bekliyorum. Bu arada kahve ve yeşilçay gündüz saat 16 dan sonra içersem bana uykular haram oluyor. İçip uyuyabiliyorsan ne mutlu harika bir karaciğerin var demekayşegül coruhlu öyle diyordu kafein içip uyuyabiliyorsanız karaciğeriniz çok iyi çalışıyor demektir diye...
çok geçmiş olsun
nasıl soğudu nasıl soğudu İzmir... etrafımız kar buz bize ayaz soğukhava durumu altında yorumlara bakıyordum Kars a Ankara ya gidip orada ki soğuğu yaşayıpİzmir soğuğu hakkında konuşanlar vardı. Ankara da üşümeyip İzmir de neden üşüyoruz diye bilirkişide havadaki nem fazla olunca soğuğun ten ile teması fazla oluyor diye açıklama getirmiş.
azim diyincede sen
Evet Elhanım o yüzden ben illa bi kaç çekirdek çitlerim yanında
bence de karbonhidrat kalp ben
Normal canım dediğin gibi hepsi üstüste gelmiş.. hormonlarımız her şeyden nem kapar zaten...
nedenin farkındasın işte... kış armutu var ondan yesene iyi geliyor sindirime
Emeklerinin karşılığı hep olsun,bol bol şifalan
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?