maşallah maşallah eksi candırbenim oğlan 3. kez dışarı çıktı da yazabildim çenesi durmuyor sürekli bir şeyler anlatıyor ben pc başında ekrana bakamıyorum :))) gelmeden kilo bildirimini yapıp kahvaltısını hazırlayayım
geçen hafta 80.4
bu cuma 80.3
fark - 100 gram
karnım hala ağrıyor vatandaş gelecek bu gün yarın :))
Zipzip- gülüm ben yine yarışmalara katılmıycam
Kesin zayıflarsin
Pandemide kilo almadim çünkü hep takimdaydim burada olmak kilomu korumami sagliyorkilo mu bu ayol
ben bir günde alıyorum bunu zannımca
ben 12 kilo aldım pandemi döneminin başından bu yana eheheheh
Ekside olman guzel tebrik ederim ablacim ❤benim oğlan 3. kez dışarı çıktı da yazabildim çenesi durmuyor sürekli bir şeyler anlatıyor ben pc başında ekrana bakamıyorum :))) gelmeden kilo bildirimini yapıp kahvaltısını hazırlayayım
geçen hafta 80.4
bu cuma 80.3
fark - 100 gram
karnım hala ağrıyor vatandaş gelecek bu gün yarın :))
Zipzip- gülüm ben yine yarışmalara katılmıycam
Tamam canim
ben daha teyze olamadım. benim de teyzeden başka seçeneğim yok.30 yaşında teyze oldum ablateyzeden başka seçeneğim yok 2. Kere teyze olabilir miyim mechul
ivit ben de hedef kiloma insem de buradan ayrılmayayımPandemide kilo almadim çünkü hep takimdaydim burada olmak kilomu korumami sagliyor
Ekside olman guzel tebrik ederim ablacim ❤
Tamam canim
çok da şey yapmayalım bence ama oturmayayım ben yoksa gitmiyor kilolar gitmiyiiirrrrBiz en iyisi oturduğumuz yerde oturalımspatulayla kaziyacaklar bizi
MasterFit Yarışması 5. Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | ||
Kırmızı Takım | |||||||||
1 | @Tostombalakanne | Kırmızı Kaptan | |||||||
2 |
| kırmızı | |||||||
3 |
| kırmızı | |||||||
4 |
| kırmızı | |||||||
5 | @Tutaste53 | kırmızı | |||||||
6 |
| kırmızı | |||||||
7 |
| kırmızı | |||||||
8 |
| kırmızı | |||||||
Mavi Takım | |||||||||
1 |
| Mavi Kaptan | |||||||
2 | @Nehir im | mavi | |||||||
3 | @aypare- | mavi | |||||||
4 |
| mavi | |||||||
5 |
| mavi | |||||||
6 | @Zeynebim2020 | mavi | |||||||
7 |
| mavi | |||||||
8 |
| mavi | |||||||
| |||||||||
@Aijoo | |||||||||
@Hazrmmm | |||||||||
|
Guzel eksi tebrik ederim canimGeçen hafta c tesi 61.55 kg.
Bu cuma 61.2 kg.
Zipzip- E Elif_Eylul
Bu hafta kilo ve adım yarısında varım. Kilo vermem lazım.
Bir günde 50 bin yapabilme icin hic durmamak lazim heralde sabah 7 de kalkacan akşam 12 ye kadar yürü
Eksiye bak beeeeGeçen hafta c tesi 61.55 kg.
Bu cuma 61.2 kg.
Zipzip- E Elif_Eylul
Bu hafta kilo ve adım yarısında varım. Kilo vermem lazım.
Ellerine sağlık canım15-21 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 5. Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2Mefkurem kırmızı 3fantastikaaa kırmızı 4Wilma11 kırmızı 5@Tutaste53 kırmızı 6askrhpozitif kırmızı 7prensinin annesi kırmızı 8masal3487 kırmızı Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2@Nehir im mavi 3@aypare- mavi 4sardunya1038 mavi 5Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7eceboce mavi 8bluegreeneyes mavi ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ Cordelia @Aijoo @Hazrmmm VixenM
Bu hafta düzenli menu paylasan kırmızı takimi tebrik ediyorum yuzde 1 avantaj elde ettiler
Sinir 10 bin canim o degismez
Cikolatagozlummu
Bugun degilya yarin degilmiBugün başlıyor demikim en çok kilo veren oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?