• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

hayırlı mutlu sağlıklı nice yılların olsun sevdiklerinle birlikte inşallah :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ponçik minnoş insan :KK68::KK68::KK68::KK68:
aminnn canımcımmmm hepimize rabbim sevdiklerimizle sağlıklı uzun yıllar görmeyi nasip etsin hatta rabbim hepimizi ideal kilosun da inmiş olarak birbirimizi görmeyi de nasip etsin :KK200::KK200::KK200:

ben ilk 13 yaşın da teyze oldum :)
daha 2. kez hala olucam 5-6 ay sonra , hele benim en küçük yeğen de büyüsün evlensin bebesini kucağıma versin sonra senin o dediklerini belkiiiii düşünür kenara çekilirim diyicem de yok vallah çekilmemmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
mütteşemsin yeminle
yirim seni yirim

benim oğlan 3. kez dışarı çıktı da yazabildim çenesi durmuyor sürekli bir şeyler anlatıyor ben pc başında ekrana bakamıyorum :))) gelmeden kilo bildirimini yapıp kahvaltısını hazırlayayım

geçen hafta 80.4
bu cuma 80.3
fark - 100 gram

karnım hala ağrıyor vatandaş gelecek bu gün yarın :))
Zipzip- Zipzip- gülüm ben yine yarışmalara katılmıycam :KK15:

benim oğlan 3. kez dışarı çıktı da yazabildim çenesi durmuyor sürekli bir şeyler anlatıyor ben pc başında ekrana bakamıyorum :))) gelmeden kilo bildirimini yapıp kahvaltısını hazırlayayım

geçen hafta 80.4
bu cuma 80.3
fark - 100 gram

karnım hala ağrıyor vatandaş gelecek bu gün yarın :))
Zipzip- Zipzip- gülüm ben yine yarışmalara katılmıycam :KK15:
Ha gayret cnm 7 lere bisey kalmamış 😁

Benim yeğenim daha 6 aylık🤣 ilk kardeşim evlendi yaslandigim kafama Dank etti sonra. Anne oldu yeğenimi kucağıma verdi o zaman tamam dedim teyzede oldun ununu da eledin kenara cekil 🤣🤣
sen de kenara çekilmişin hemencik :KK15:
daha dur ayol yaşın kaç başın kaç:KK6:
benim kv 75 yaşında
halalarım 80 yaşında
anneannem 100 yaşında :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bu insanlara ne diyelim o vakit
Allah sağlıklı huzurlu mutlu güzel ömürler versin :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
kendini kaç yaşında hissediyorsan o yaştasın aslında

Benim yeğenim daha 6 aylık🤣 ilk kardeşim evlendi yaslandigim kafama Dank etti sonra. Anne oldu yeğenimi kucağıma verdi o zaman tamam dedim teyzede oldun ununu da eledin kenara cekil 🤣🤣
Yegenler bebe sahibi olunca yandık desene :KK70:

Şunu da şuraya atayım belki haftaya zayiflarim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia

IMG20211022082206.jpg

ben ilk 13 yaşın da teyze oldum :)
daha 2. kez hala olucam 5-6 ay sonra , hele benim en küçük yeğen de büyüsün evlensin bebesini kucağıma versin sonra senin o dediklerini belkiiiii düşünür kenara çekilirim diyicem de yok vallah çekilmemmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
30 yaşında teyze oldum abla 😅 teyzeden başka seçeneğim yok 🤣 2. Kere teyze olabilir miyim mechul:KK70::KK70:

Back