kilo mu bu ayolEki Görüntüle 2938066 memlekette aldığım kilolar,MASTERFİT'E KATILIYORUM
aminnn canımcımmmm hepimize rabbim sevdiklerimizle sağlıklı uzun yıllar görmeyi nasip etsin hatta rabbim hepimizi ideal kilosun da inmiş olarak birbirimizi görmeyi de nasip etsinhayırlı mutlu sağlıklı nice yılların olsun sevdiklerinle birlikte inşallah
ponçik minnoş insan
mütteşemsin yeminleben ilk 13 yaşın da teyze oldum :)
daha 2. kez hala olucam 5-6 ay sonra , hele benim en küçük yeğen de büyüsün evlensin bebesini kucağıma versin sonra senin o dediklerini belkiiiii düşünür kenara çekilirim diyicem de yok vallah çekilmemmmm
GÜZEL eksi canim tebrikler
Guzel eksi tebrik ederim ablacim
Cok tesekkur ederim canlarSüper abla tebrik ederim
Dün artiya geçtim hiç bilmiyorumGuzel eksi canim tebrikler
Eeee neden artı simdi
Ha gayret cnm 7 lere bisey kalmamışbenim oğlan 3. kez dışarı çıktı da yazabildim çenesi durmuyor sürekli bir şeyler anlatıyor ben pc başında ekrana bakamıyorum :))) gelmeden kilo bildirimini yapıp kahvaltısını hazırlayayım
geçen hafta 80.4
bu cuma 80.3
fark - 100 gram
karnım hala ağrıyor vatandaş gelecek bu gün yarın :))
Zipzip- gülüm ben yine yarışmalara katılmıycam
sen de kenara çekilmişin hemencikBenim yeğenim daha 6 aylıkilk kardeşim evlendi yaslandigim kafama Dank etti sonra. Anne oldu yeğenimi kucağıma verdi o zaman tamam dedim teyzede oldun ununu da eledin kenara cekil
Nice senelere ablaaz kaldı ağlamaya başlıycam yaaa
aminn çok teşekkürler gülüm
Yegenler bebe sahibi olunca yandık deseneBenim yeğenim daha 6 aylıkilk kardeşim evlendi yaslandigim kafama Dank etti sonra. Anne oldu yeğenimi kucağıma verdi o zaman tamam dedim teyzede oldun ununu da eledin kenara cekil
maşallah gayet güzel eksiKilo bildirimi
Geçen hafta 103.3
Bu hafta 102.6
Fark 700
Takimlara girmiyorum cnm
Zipzip-
Eki Görüntüle 2938065
Sağol canimcimmaşallah gayet güzel eksi
Biz en iyisi oturduğumuz yerde oturalımbende bilek milek kalmaz herhalde yüz üstü sürünerek dönerim eve ya da dönemem
30 yaşında teyze oldum ablaben ilk 13 yaşın da teyze oldum :)
daha 2. kez hala olucam 5-6 ay sonra , hele benim en küçük yeğen de büyüsün evlensin bebesini kucağıma versin sonra senin o dediklerini belkiiiii düşünür kenara çekilirim diyicem de yok vallah çekilmemmmm
Çok teşekkür ederim ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?