Hiç aklımda kalmamış bulgur ödem yaptığı mercimek yapıyor meselaOdem yapmadigina
Al eline salatalik ısırırken tiramisu börek yiyormuş gibi hayal etBugün doydum ben kisira gözüm börekler de , tiramusuda kald
Ben söyleyeyim sen ve pikachuHadi bakalım kim 50.000 adımi geçecek.
50 bin mi günde mi
Boşver erken kalkan erken yol alırBende 25 aman geç evlenseydim
Eyvahhhhhhh ben mercimek çorbası içtimHiç aklımda kalmamış bulgur ödem yaptığı mercimek yapıyor mesela
Sen öyle mi hayal ediyorsunAl eline salatalik ısırırken tiramisu börek yiyormuş gibi hayal et
Su iç su merak etme birşey olmaz yaEyvahhhhhhh ben mercimek çorbası içtim
Aynı hazzı vermiyor ki hem tiramusudan eser kalmadıAl eline salatalik ısırırken tiramisu börek yiyormuş gibi hayal et
Günde 50 bin i sen yaparsın senden başkası yapamaz bunu bil efsane nehirimBen söyleyeyim sen ve pikachu
ne sanmıştın?
Boşver erken kalkan erken yol alır
Afiyet olsun canım zıpzıp ı yanlış etiket yapmışsınMenu
Sabah
1 sigara boregi
2kk peynir
Yesillik
1 wasa
1tk tahin pekmez
Ara
1 minik tadelle 8gr
Ogle
1 dlm firin mucver
15 uzum
2yk tavuk
Aksam
5yk sebzeli haslama
3yk pilav
1 kase cacik
Su: 2 lt spor : 4530+5622 (1745 ortak ) =8407
@Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Tostombalakanne
Kız herkese aynı olmuyorkiEyvahhhhhhh ben mercimek çorbası içtim
Iciyorum canım 2,5 lt tamamladımSu iç su merak etme birşey olmaz ya
Bende paça çorbası içtimvarya hiç sevmedimEyvahhhhhhh ben mercimek çorbası içtim
Yemeklerde hayal kuramıyorum ya
Yok kız abartmayalım lütfen . Karşıdaki rakipler güçlüGünde 50 bin i sen yaparsın senden başkası yapamaz bunu bil efsane nehirim
Eşim beyran çorbası içmiş önce ki gün öve öve bitiremedi onu da dene ben de merak ettim de içmek nasip olmadı. Ben de yiyemem kelle paça yaBende paça çorbası içtimvarya hiç sevmedim
Kuzum sen yiyebiliyorsun 2 çatalda olsa ben onu da yapamıyorumYemeklerde hayal kuramıyorum yagerçekler bir başka güzel
Yok kız abartmayalım lütfen . Karşıdaki rakipler güçlü
İçinde etler yaglı vıcık vıcık eşim bitir dedi bitirmeye niyetim yoktı suyu iyiydi amaEşim beyran çorbası içmiş önce ki gün öve öve bitiremedi onu da dene ben de merak ettim de içmek nasip olmadı. Ben de yiyemem kelle paça ya
Migim deneme tahtası mı sen niye denemiyorsunEşim beyran çorbası içmiş önce ki gün öve öve bitiremedi onu da dene ben de merak ettim de içmek nasip olmadı. Ben de yiyemem kelle paça ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?