Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu hafta hiç gelemedim Elhan
kaptanım. Çok zor seviyedeyim. Hayattan soğuttu resmen beni. Sebze ve meyve sadece ve tuzsuz. Salata ağzımda çoğalıyordu. Tuzsuz sebze yemeğini hiç söylemiyorum bile.
Çok şükür bitti.
Hiç bu kadar gelsin kurtulayım açlıklar diyeceğimi bilmiyordum.
Yarın büyük gün.
Karaciğer temizliği yapıcam.
Birkaç sevinci birarada yaşıyorum. 60 lı rakamdayım artık. Kt yapıcam üstelik 3 aylar başlangıcına denk gelmesi müthiş oldu.
Geçmiş Regaib kandilimiz ve üçaylarımız hepimize mübarek olsun
Çok geçmiş olsun tuzsuz günler gelmiş gitmiş. Belli ki başarıyla bitmiş. Çok şükür bitanem
60' lı rakamlar hayırlı olsun. Gözümüzü çitirlara dikecegimiz günler gelecek inşallah.
Geçmiş Regaip gecen hayırlara vesile olsun canım.
Bu hafta hiç gelemedim Elhan
kaptanım. Çok zor seviyedeyim. Hayattan soğuttu resmen beni. Sebze ve meyve sadece ve tuzsuz. Salata ağzımda çoğalıyordu. Tuzsuz sebze yemeğini hiç söylemiyorum bile.
Çok şükür bitti.
Hiç bu kadar gelsin kurtulayım açlıklar diyeceğimi bilmiyordum.
Yarın büyük gün.
Karaciğer temizliği yapıcam.
Birkaç sevinci birarada yaşıyorum. 60 lı rakamdayım artık. Kt yapıcam üstelik 3 aylar başlangıcına denk gelmesi müthiş oldu.
Geçmiş Regaib kandilimiz ve üçaylarımız hepimize mübarek olsun