- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 128
- 26
Çok teşekkür ederim inşallahTebrikler Serapcim
70' lere çok güzel bir giriş yaptın.Hayirli olsun.
60' lari da kutlamak nasip olsun.
![]()
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim inşallahTebrikler Serapcim
70' lere çok güzel bir giriş yaptın.Hayirli olsun.
60' lari da kutlamak nasip olsun.
![]()
Teşekkür ederim. Yukarıda seni etiketledigim mesaji görmemişsin Elhan ablam. Onu görmen benim için önemliArtilarin yarısı gitmis çok şükür.
Elinden geleni yaptığına eminim. Daha güzel ilerlemen için dua ediyorum.![]()
Eki Görüntüle 3368331
Tatlım burayı tıkla Eki Görüntüle 3368332
Bu çıkacak Eki Görüntüle 3368333
Burayı tıkla Eki Görüntüle 3368335
Bu çıkacak
Eki Görüntüle 3368336
Buraya aradığın üyeyi yaz. Tüm mesajlarına ulaşabilirsin.Mesaj sayılarının üzerine tıklayarak tabi ki![]()
Hemen bakicam bitanem. Bildirimlere odaklandım yanlışlık yapmayim diye .Teşekkür ederim. Yukarıda seni etiketledigim mesaji görmemişsin Elhan ablam. Onu görmen benim için önemli![]()
Çok çok yerinde bir karar .Hayırlı cumalar
Nasılsınız arkadaşlarım ablalarım. Bu hafta hiç gelmedim. Biraz kafamı toplamaya ihtiyacım vardı. Biliyorsunuz diyete çok uyum sağlayamadım, bir türlü istediğim düşüşü yakalayamadım. Modum düştü derken bu hafta içi kendimi biraz dinlendirip daha net ve kararlı bir şekilde geri dönmeye karar verdim. Bu süreçte diyet modundan çıktım ama kendimi bugüne hazırladım. Daha önceki başlangıcımda neler yaptım tekrar nasıl motive olabilirim bunun için çalıştım. Bugün bir diyetisyen ile 15 günlük bir programa başlıyorum.
Evet bugün bir hafta diyet dışı beslenme WC sorunu ve regl ile birlikte artı çıkacağım. Çok özür dilerim özellikle takım arkadaşlarım ve kaptanımdan. Ama bu dinlemeye gerçekten ihtiyacım varmış daha iyi bir şekilde dönebilmek için.
Bugün artıyım ama bundan sonra eksilerle geleceğim buraya. Bu son savruluşumdu artık kararlı adımlarla hedefe doğru ilerleyecegim.
Elhan @sibel_84
Sen sağlıklı ol yeter kiO zaman kötü oldu bu yalnış ta çıkarım tartıda
Tebrikler bitanemmmm
Tatlışım spor bildirimlerini cumartesiden itibaren mi yapiyordukMargaret Hale
Lavinia_98 geçmiş olsun canım.
ZincirKirma izin istedi
aysenurt3991
badem000
gezegenfeza
Cordelia ben neden bildirmiyorum ki
Busra196
E Elagozlu
WunderLost
bildirim için danışmadan bekleniyorsunuz
Elhan
Evet tatlımTatlışım spor bildirimlerini cumartesiden itibaren mi yapiyorduk![]()
Bunu da unutmusum özürdilerim
Tıpkı eskisi gibi . Bugün ben de adımlarımı bir toparlayim.Evet tatlımcumartesi dahil çarşambaya kadar (dahil) perşembe cuma yok
Sağol canımMargaret Hale
Lavinia_98 geçmiş olsun canım.
ZincirKirma izin istedi
aysenurt3991
badem000
gezegenfeza
Cordelia ben neden bildirmiyorum ki
Busra196
E Elagozlu
WunderLost
bildirim için danışmadan bekleniyorsunuz
Elhan
Teşekkürler canımNice saglikli güzel yaşları olsun nehirim![]()
TelekküKızının doğum günü kutlu olsun canım, sağlıklı, mutlu, başarılı uzun ömürler dilerim![]()
Ne dedin meselaBurç olarak yazmadım canım
Takım arkadaşımız Akrep ten bahsettim
Teşekkürler canımNice saglikli güzel yaşları olsun nehirim![]()
TeşekkürlerKızının doğum günü kutlu olsun canım, sağlıklı, mutlu, başarılı uzun ömürler dilerim![]()
Orda bana da yer açın ay sonu gelirimTebrikler bitanemmmm![]()
Yetmislere bir guzellik daha giriş yaptı![]()
Estağfurullah bitanemBunu da unutmusum özürdilerimkaydettim
bide profili kapali birinin mesajlarini goremem diye dusundum herhalde
![]()