O maske değil annesi poncik canım.yani biyolojik annesi. Gercek annesi benim tabii kiCanım maskem yerim ben seni. Ana kuzusu
çok çok geçmiş olsun canım, sen iyileşmene bak, ne diyoruz her zaman, önce sağlık, gerisi sonra gelir inşallah
tebrikler canımm çok güzel bir eksi
Dün ki tuz bence çünkü sabah ellerim biraz gergindi. Şimdi kalmadı bide şu az almıştımCimri vücut şunun ağzını düz 2.0 yapsaydı ya
Canım benim müthiş bir eksi. Tebrikler.
Yalnız ben akıllandim kendim için 500 - 1000 gr istiyorum. O yüzden çok eksi görmedim diye üzülme.
Artilarin yarısı gitmis çok şükür.
şahanesinn tebrikler canımm
Tebrikler bitanemmmm
Tabi ki hem de cayır cayırYok bebeğim bilmiyorum ama bugün onu da öğrendim
İnşallah kuzum ben inatçıyım bu şekilde devamYakacam o yağları
Tebrikler Akrebim
Ne güzel . Sanırım çocuktan önce sahiplenilmesi gerekiyor . Benim de etrafımda sizin gibi örnekler var . Geç kaldık sanırım bunun için. Benim eşim gönülsüz ondan öyle oldu . Bak yine sınır oldum onaYaa tam yakalamıştım 2 dk bakmadım 2 sayfa gelmiş
Ay ne güzel günmüş ayol bugün sevdim
Umarım inşallah nasip olsun. 2 kedi evladımız bir tane de 5 aylık oğlumuz var. Zor mu? Evetama muhteşem. Bulutun, abisiyle ablasını gördüğü o an çırpınışları o kadar güzel ki. Onların da sabahları korkup gelmemesi ama gece uyurken mutlaka bir kontrol etmeleri yanında uyumak istemeleri. En doğru kararlarımdan bir tanesi. Maddi manevi büyük bir sorumluluk hayvan sahiplenmek ama herşeyine değer.
Seni öyle bir gerçeklerle yüzleştirmiş ki zaten uymasan sorun var derdimama çok şükür ne yaptığını bilen birisiymiş. O kadar emek vermişsin ama sonucunda kurtulmuşsun
Peki bunun bir espri olduğunu anlayamamış olmamne demek istediler acaba diye düşünüyor olmam
1.2 kg haşimato için o kadar muhteşem ki
Maşallah 41 kere. Hem gıdım gıdın diye düşünme. Böyle böyle birikicek sonucu muhteşem olucak
Özellikle inceleceğim menülerini oğlumu uyutunca. Ama hevesin kaçmasın mutlaka biryerde gözden kaçan bir durum vardır onu bulalım ki tekrarı olmasınbirde kg vermesen bile sıkılaşmış olabilirsin, kas kütlen artmış, yağ kütlen azalmış olabilir. Mezura ölçümü yap bence sen eğer yapmıyorsan. Böyle durumlarda cm ölçersin bakarsın sıkılaştın mı ne oldu diye
Tatlışım fotoğrafi unutmuşsun.Günaydın hanımlar :)
Geçen cuma 62.6
Bu cuma 62.3
Fark -300
Dünkü menumu okula gidince yazarım
Aslında sağlıklı beslendim ancak bugün dogumgunum olduğu için eşim akşamdan pasta almış
Ben de 1 ince dilim yedim tartıya böyle yansımış.
Perşembe Sabah 61.8 kg dim. 61i görürüm diyordum ama kısmet olmadı belki haftasonu kaçamak olmazsa pazartesi görürüm inşallah
Elhan sibel_84
Tebrikler SerapcimEki Görüntüle 3368476
Geçen cuma : 80.00
Bugün 79.35
-650 Gr( daha fazla bekliyordum)
Elhan
7lere girebilirim artık
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Elhan abla serum aldım 500 mil etkiler mi tartıyı
O zaman kötü oldu bu yalnış ta çıkarım tartıdaCanım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.İçtigimiz su etkiliyorsa o da etkiler sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?