11 Ocak Perşembe:
Kahvaltı: İki dilim ekmek, bir dilim peynir, beş zeytin, bir yumurta, domates salatalık.
Ara: Bir tanecik cakepop, bir fincan latte.
Akşam: Menüye bak şimdi abla. Börek çorbası, üç tanecik yağlı küfde, yarım zeytinli börek. Bir ÇORBA KASESİ SALATA
Elhan
Sadece ruhunun ağırlığı bu kadar yani. Ruhun ne kadar zayıfmisDuymamış olayım lütfendışardan destek kuvvettiyim sadece ruhum burada
NedenÇok şanslısın
Kıskandım
Vücudun bazen ihtiyaç duyuyorr ablaNormale dönsem anında gelir gene kilo,az yiyorum bazen hiç yemiyorum bu aralar tatlıya düştüm hiç bu kadar olmazdım.
Dün az kahvaltı,öğlen sonrası 1 yağsız tost 2 tane şekerpare yedim,2 tanede mandalina.
Amin canım kankişim.Dualarimda olacaksın gülen yüzüne çok ihtiyacım var. Kendime dua etmiş gibi oluyorum Kalbinden geçen tüm güzellikler kapına gelsin.
Bu bişeymi önceden 45 filandım,menapoz sonrası olan oldu,en son 66 olunca dur dedim başladım diyete.Sadece ruhunun ağırlığı bu kadar yani. Ruhun ne kadar zayıfmis
Boyun kaç abla?
Herhlde normalde öyle çok yemem.Vücudun bazen ihtiyaç duyuyorr abla
Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun yıllar dilerim canım, doğum günün kutlu olsunGünaydın hanımlar :)
Geçen cuma 62.6
Bu cuma 62.3
Fark -300
Dünkü menumu okula gidince yazarım
Aslında sağlıklı beslendim ancak bugün dogumgunum olduğu için eşim akşamdan pasta almış
Ben de 1 ince dilim yedim tartıya böyle yansımış.
Perşembe Sabah 61.8 kg dim. 61i görürüm diyordum ama kısmet olmadı belki haftasonu kaçamak olmazsa pazartesi görürüm inşallah
Elhan sibel_84
Doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşların olsunGünaydın hanımlar :)
Geçen cuma 62.6
Bu cuma 62.3
Fark -300
Aslında sağlıklı beslendim ancak bugün dogumgunum olduğu için eşim akşamdan pasta almış
Perşembe Sabah 61.8 kg dim. 61i görürüm diyordum ama kısmet olmadı belki haftasonu kaçamak olmazsa pazartesi görürüm inşallah
Elhan sibel_84
İyi ki dogdunGünaydın hanımlar :)
Geçen cuma 62.6
Bu cuma 62.3
Fark -300
Elhan sibel_84
canım 11 ocak yzılacak mı bilmiyorum ama dün 11 ocakta 9000 adım atmıştımİyi geceler
60' lı kilolarda bu eksiyi gormek müthiş bir şey
Bulgur gibi bir nimetten faydalandığın için
Burç olarak yazmadım canımKova ne grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?