- 20 Mart 2008
- 141.539
- 213.024
- 1.423
- 60
Söyleyimmi söyleyimmmiiGünnnoooooo gençlerrrrr gelsin bakalım tartılarrr
Hahahaha söyle söylee gelsinnnSöyleyimmi söyleyimmmii
Bana yaklaşanı fururum dedim ona göreeHahahaha söyle söylee gelsinnn
Turşuyu yemişsin baby
Ne diyim şimcik
Bulgurla nasıl verdin o kadar canım. Neler yaptın anlatsana .Alışığım ben abla ya daha önce bulgur la 16 kilo kadar gitti evet tartı öbcesî iyi olmadı ama o kadar açtım ki ve halsizdiö en kısa onu seçip yedim
Allahımmmm bayılazaaaammmmmmmmm kızzz erim erim eriyorsuunnnnnBana yaklaşanı fururum dedim ona göree51.80
Normale dönsem anında gelir gene kilo,az yiyorum bazen hiç yemiyorum bu aralar tatlıya düştüm hiç bu kadar olmazdım.Allahımmmm bayılazaaaammmmmmmmm kızzz erim erim eriyorsuunnnnn
Ayy bağa bişiyleerr oliiyyyiiiyyyyy
Tebrikler bitanemmmm
Her şeyi yapıp sabit veya -0.1 gr verenler kulübü vardı biliyor musun orayıGeçen cuma 66,20
Bugün 66,10
Fark -100 gr
Zerre kaçamak yapmadım hatta kaç gündür açımgerçekten sinirim bozuldu sonuca Regl 5 gün var o etkiler mi bilmem ama yada neden böyle oldu inanın hiçbir fikrim yok Hevesim inanılmaz kaçtı Kusura bakmayın kaptanlarım böyle olsun istemedim
Elhan Jasminium84
Afiyet olsun Bethim.
İzindeler kuzum.Şükür ablacım .
Sanki eski yüzler yok gibi sayfa da
Yok bebeğim bilmiyorum ama bugün onu da öğrendimHer şeyi yapıp sabit veya -0.1 gr verenler kulübü vardı biliyor musun orayınereden bileceksin daha önce başına gelmediyse ...
Hoş geldinbitanem hiç üzülme. Vücut işini bilir. Sen sadece temiz beslenmeye , harekete devam et.
Ay inanamıyorum sen varsın di mi?Bana yaklaşanı fururum dedim ona göree51.80
Evet denedim hatta çarşamba akşam yedim perşembe 61.8 çıktımAfiyet olsun Bethim.Lahanayi daha önce denedin mi? Bazı kişilerde ödem yapıyor. O yüzden bir şey diyemiyorum.
Duymamış olayım lütfenAy inanamıyorum sen varsın di mi?
Hayir bana yoksun gibi geldi de
A grubuKan grubun ne kuzum? Burçlara göre değil bu tespit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?