Nasıl yaaaKek, muhallebi, sütle 3 ay rahat yaşardım, ay birde tost vardı![]()
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaaaKek, muhallebi, sütle 3 ay rahat yaşardım, ay birde tost vardı![]()
Afiyet olsun canım.Bugun acayip yoruldum
10bin adim yapacam diye sokagin ucuna gittim geri dondum. Eve geldim marketten kereviz almistim onu pisirdim birde yesillikler curuyordu onlarin hepsini salata yaptim boyle anlattim ama o yesilliklerle ugrasmak cok yordu beni cok fazla yaptim salatayi.
Geçen annem bı kısır yapmış 2 YK yedim gözüm düşüyor
Baktım olmayacak kaba koydum buzluğa attım. 2 gün sonra canım isterse olduğu haliyle yiyeceğim yada iyy bu kötü olmuş diyip tavuklara götüreceğim
Ama herkes yerini bilecek. Hepsinin yeri benim midem değil.
(Ayy biri bunları not alsın yoldan çıkarsam tokat gibi çarpsın yüzüme)
Ama gitmezsem evde cildiricamDurum vahim bilemedim tatlım. Sanki gitmemek iyi gibi geldi.![]()
Evet ya basit salata diyorsun ama çok olunca baya ugrastimAfiyet olsun canım.
Ot işleri çok zaman alıyor.
Oyy çok merak ettim seniHastqliklar birakmiyor peşimi canım kusura bakmayin giremiyorum beni İzinli sayın hem hastalık hem misafirler var![]()
Mantinin yogurdu soguk gelir üşütüraün pizza yeManti veya pizza![]()
Evren sana yanlis isaret yollamisAyy, fasulye yemeği yapmıştım sebze yiyeyim diye. 2 dk bulutun karnını doyurmaya gittim kocamda toplantıdaydı. O sırada kakası belin çıkmış derken gitmedim nasılsa orda diye oda bakmamış. Yemeğimiz yanmış. Acaba bu yememem için bir işaret miçünkü son enerjimle o yemeği yapmıştım
![]()
Hiç inadı yoktur . Oğlum inatçıdır . Oğlak daSenınkınınde günü kutlu olsunnasıl inatcı mı kız versıyonu oğlağın
Çocuklarla dışarıya çıksan bir türlü çikmasan bir türlü haklısın.Ama gitmezsem evde cildiricam
Evet ya basit salata diyorsun ama çok olunca baya ugrastim
Helikobacter pilori diyetiNasıl yaaane diyeti bu
Offf yıllardır kurtulamadım kendisindenHelikobacter pilori diyeti![]()
Erkek ve oğlak olunca demekkı oluyorHiç inadı yoktur . Oğlum inatçıdır . Oğlak da![]()
Teşekkür ederim canım