- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Sağol canımTebrikler çok iyi fikir canımben de deneyeyim.. Bu arada ben not aldım
Çok yememisin ama geç vakte kalmış ve ekmek grubun çok olmuşben bugün hiçbir şey yapamadim ya çok yoğun ve yorgundum. Eşime ayri bebegime ayri yemekler yaptim. Kac gundur hem yuruyus hem spor bacaklarimin alt kismi o kadar agriyor ki anlatamam size
16.00 2 yumurta kirdim 2.5 dilim ekmekle yedim.
Akşam 18.30da da kendime sadece 5 kasik makarna yaptim yogurtla yedim. O kadar yorgun hissediyorum ki kendime bir sey yapmakla bile ugrasamadim
Spor yapamadim
Su 3.8 lt
Aksam 22.00da da 1 cay kasigi kadar fistik ezmesi yemistim onu yazmayi unuttum
Jasminium84 Elhan
Ben pek sert şeyler yiyemiyorum canim dişlerimde tel var kuruyemiş yasakladi dişçim yoksa ben de seviyorumÇok yememisin ama geç vakte kalmış ve ekmek grubun çok olmuş
Yoğurdu çiğ kuruyemisi ekle canım. Uzun süreli açlık sonrası saldırıyor insan yemeğe
Acil şifalar diliyorum canımGünaydıın, dün aktif olamadım çok çünkü oğlum iyice ateşlendi hastahaneye gittik ve sonuç kovid pozitifdoktor 5 aylık bebek ya babadan ya anneden kapar o yüzden size gerek yok sizde pozitifsinizdir dedi. O kadar dikkatliyimdir yine de bu kovid hep bizi buluyor ya. Tabii oğluma kovid bulaştırmış olmam gerçeği beni biraz üzdü ve bazı büyük kaçamaklar yapıldı.. olsun bugün hiçbirşey olmamış gibi yola devam.
Çok gecmis olsun benim bebegim de 6 aylikken yakalanmisti. Brus ve calpol 4 saatte 1 dönüşümlü vermemizi söylemişti doktor. O sayede rahat atlattik inşallah siz de bir an önce iyileşirsinizGünaydıın, dün aktif olamadım çok çünkü oğlum iyice ateşlendi hastahaneye gittik ve sonuç kovid pozitifdoktor 5 aylık bebek ya babadan ya anneden kapar o yüzden size gerek yok sizde pozitifsinizdir dedi. O kadar dikkatliyimdir yine de bu kovid hep bizi buluyor ya. Tabii oğluma kovid bulaştırmış olmam gerçeği beni biraz üzdü ve bazı büyük kaçamaklar yapıldı.. olsun bugün hiçbirşey olmamış gibi yola devam.
Ben bugün tabak bile kullanmadım, yazacağım birazdanAaa ben yemek yiyebilmek.icin hayattayimcok seviyorum cok o yuzden ya boyle tabak hazirlama ozenme falan gorsel olarak hitap etmiyorsa ikna olmuyorum mesela yedigimden
Bendede varmıBazi arkadaslarin profiline girince oopppss falan diyor kapı yüzüme carpmis gibi hissediyorumbu gizledikleri icin mi? Halbu ki tanimak icin bir bakayim diyorum... Dur ben de gizleyim yaa
Hoşgeldin canımADINIZ: Esma
YAŞINIZ:20
BOYUNUZ:172
KİLONUZ:128
HEDEF KİLONUZ:52
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: hukuk öğrencisi
KİLO ALMA NEDENİNİZ: çok yemek ve hareketsiz yaşam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: mide ameliyatı olmuştum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı yasam
Ben etmedimAlemsin varyaaa nede güzel yazmışsın tülayyyyyyy diye
Bende iyiyim sağol çıtırcım,çayımı hüpletiyom şimdi.
Hiç seyretmem o programı nedense,çok motivasyon bozuyor bana göre
Aman huysuz bunlar varya tam sopalıklarmüsadenle çaktım 3-5 enseye.
Her sene düşünürüm o gün ben ne yapıyordum diye,o gecede gezmeden geldik okey oynadık ailemle beraber,sonra sancı filan tuttu hastane yolu malum,sonrası ağrı ve bağırma bol küfür bide tüm kadınlar etti o anda varya kocalara
Çok teşekkürler canım benim,darısı tüm evlatlarımıza olsun
0 grubuna bulgur iyi gelmiyor, pirinç arada tüketebilirŞeker hastalarınada bulgur veriyor doktorlar,bir taraf şişiyor bir taraf iyi geliyor çıtırcım gelde işin içinden çık şimdi
Kek, muhallebi, sütle 3 ay rahat yaşardım, ay birde tost vardıPatates süt yogurt kek muhallebi haslanmis meyveler haslanmis tavuk peynirli tost bal bunlarla yasadim
Salata kesinlikle yasakti,soyulmayan meyveler yasakti. Domates salatalik hepsi yasakti. Baharatlardan sadece nane serbestti. Bulgur yasak haslama pirinc serbestti
Ve 3 ayda 7 kilo vermistim 65 tim hastalandigimda 58 e dusmustum kek sut haslanmis patates tost bal ile
Çok doğruSon gunlerde peceli carsafli bir doktor mu ne varmis meme kanserinin sebebi anneye kizginlik yok su hastaligin sebebi baba onlarla iletisimi kes kurtul... Bir de boyle giyiniyorlar inanctan faydalanmak icin.Hep bir oyun... Aile baglarini koparmak icin
Yürek olmasın oBide sıcak sıcak yapacan bunu işe yarıyor yani.
Kimmiş bu ciğer yiyen zat.
Bende 0 grubum . Bulgur beni hiç rahatsız etmiyor.0 grubuna bulgur iyi gelmiyor, pirinç arada tüketebilir
Elhan 0 grubu, o yüzden bulgur yedikçe kilo alıyor
A grubuna tahıl iyi geliyor
Akrep A grubu, o yüzden bulgur yedikçe kilo veriyor
Senin bu linkin hep mi vardı yoksa başkaydıda mı değiştirdin? Bir arkadaş vardı ona çok benzettim yazışmalarından seniKaldı 3 sayfa, dayan fezo dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?