• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Banada tam tersi uzun açlık iyi geliyor,
Kendimi bildim bileli yemek yemeyi sevmezdim
Aaa ben yemek yiyebilmek.icin hayattayim🫣😂 cok seviyorum cok o yuzden ya boyle tabak hazirlama ozenme falan🫠😂 gorsel olarak hitap etmiyorsa ikna olmuyorum mesela yedigimden😁

Bu akşam yemeği menüsü bana
+1 kiloya patlamış olabilir mi ya? İnşallah regl olurum. 😭
Ben de öyleyim yaaa..... Ödemdir birazı çabuk gider inşallah canım. Hamur işi kızartma yiyince öyle hemen hazır bekliyorlar ....

Yemek cantasi zaafim var beslenmemi yanimda tasidigim icin🫠
Tam motive olmak icin bu cantayi siparis ettim ikeadan cok cool durmuyor mu?

Kk da reklami cikip duruyordu o reklamdan tiklayip aldim hadi gene iyisin kk 😎

IMG_20240110_115432.jpg

Teşekkür ederim canım
Kara lahana çiçeği karadenizde çok sevilen bir sebze lahananın çiçekleri tam açmadan gonca haldeyken toplanıp haşlanıp ya kızartılıyor ya bol soğanla kavrulur
Kabak çiçeği gibi demek. Eminim çok lezzetli faydalıdır. Şifa olsun bitaneme. :dua: :KK200:

ADINIZ: Esma
YAŞINIZ:20
BOYUNUZ:172
KİLONUZ:128
HEDEF KİLONUZ:52
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: hukuk öğrencisi
KİLO ALMA NEDENİNİZ: çok yemek ve hareketsiz yaşam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: mide ameliyatı olmuştum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı yasam
Hoş geldin Esmercim. :KK25:Kuzum ne iyi etmiş de gelmişsin . Lütfen daimi olsun gelişin bizi bırakma adım adım ilerleyelim olur mu:dua:Cok genç bir yaşin var , boyun da maşallah çok güzelmiş. Kilona çok üzüldüm. Çaresiz değil temiz bir beslenme alışkanlığı ile bu ağırlıktan kurtulman mümkün canım. Karar vermen senin için çok önemli. İstediğin sağlıklı hayata kavuşmani dilerim. :dua:

Back