- 20 Mart 2008
- 141.530
- 212.999
- 1.423
- 60
Tabi ki bitanemmm. Hoş geldinKaptanım selamlar yarından itibaren kaldığım yerden devam edebilir miyimElhan
Bacım o nasıl bir kör kuyu neciymis diye bı baktım. Olan olaydan çok yorumlar sarıyor insanıBurası kadinlar kulübünün en tatlı sayfası. Diğer sayfalar kara delik gibi. İyi ki varsınız kızlar. Bi daha bırakmayın beni başka sayfalara.
Benimde bugün yapmam gerek 60 dk çok uzunÇok iyi gidiyorsun1 hafta sonra güzel sonuçlar gelecek spora devam bende leslie başladım inbugunde yapacam
girilmiyordu foruma ban yedim sandımLeyl35 alıntı olmuyor sıkıntı var herhalde,eskiden daha iyiydi tartışma olsa bile seviyeli oluyordu,şimdi bakıyorumda bel altı konuşanlar oluyor maalesef hiç hoş olmuyor buda.
Yaklaşık 40 filan benşmde herhalde mapıs hikayem.
Mesajlar zor gidiyor nedense.
Of çok geçmiş olsun şimdi iyi mi evet bende tam 15 gündür onlarla ilgileniyorumÇok haklısın geçmiş olsunhastalıklar da bi tuhaflaştı. Oğlum 15 yaşında , bugün 15. gün. Serum yapıldı, üstüne antibiyotik içti bitti, hala hasta şimdi calpol verdim yerinden kalkamıyo ateşi çıktı yine.
Tebrik ederim canımblonde ambition
Afiyet olsun canım
Cuma’ya düşer canım
İnşanlah evet ben 3 gün çok dikkat ettim bakalım yarın tartıda ne sonuç alcmMAVİ TAKIM
Hanımlar yarın tartı günümüz, bu haftayı da bitiriyoruz. Bugün hafif ve sebze ağırlıklı beslenip günü erken kapatalım, mutlaka tartıya faydası olur. Suyu ihmal etmeyip hafif spor yapabiliriz. Umarım herkes eksi görür. Üç ay sonra bahar gelecek, yazı beklemeyin bahara fazlalıklarınızdan kurtulun ve özgür kalın
@Busra196
Mthn83
gezegenfeza
@Beth18
@badem000
Elhan
@60kiloyum
@Tesnim1903
@Meryem1306
@muhendishanim98
@aysenurt3991
ZincirKirma
@deli bir dombili
Lavinia_98
mevzu yok boş muhabbet bi hata ettim yorum yazdim .Bacım o nasıl bir kör kuyu neciymis diye bı baktım. Olan olaydan çok yorumlar sarıyor insanı
45 dk yap 2 parça halinde gündüz 1 mil akşam 2 mil gibiBenimde bugün yapmam gerek 60 dk çok uzun
Evet gider de yarın büyük gün, yarına kadar baya rahatlamam lazımbiz kadınların bir ay içerisinde kilomuzun doğru olduğu zaman dilimi 10 gün zaten... diğer günler menapozda da olsak normal döngümüzde de olsak sürekli hormonların tutsağıyız o yüzden gidecektir üzülme ve her gün tartılmasak mı ben tartılmıyorum cuma-pazartesiye sadık kalıyorum
Bende sebep çokTatlım bu sabah benzer şey yaşadım .
Uzaylılar mı yapıyor noluyor anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?