çok geçmiş olsun canım size de
kızımda da sebepsiz karın ağrısı çok oluyor, doktor da ondan dolayı şüphelendi sanırım
şimdi demiri ilacını başlattık, 2 ay sonrası için bakalım ne diyecekler
çok teşekkür ederim, haklısın dün nette gezindim de türlü çeşitli şeyler var glutensiz
çok teşekkür ederim canımm bilgiler için
belki bu sayede biz de daha sağlıklı beslenmeye başlarız
Allah sabır versin canım
çok şükür kuzum evet doktorumuz iyi bir kadın
aminn canımm çok teşekkür ederim
aminn canım çok teşekkürler

kızım bayılır buna, sağol canımm, ellerine kollarına sağlık

çok teşekkürler, çok şükür ki dediğin gibi dermansız değil, Allah dermansız dert vermesin neler neler var, Rabbim yardımcıları olsun

tek üzüldüğümüz daha çok küçük 5 yaşında, kreşe gidiyor, doğum günü oluyor pasta börek oluyor diğer arkadaşları yerken sen yeme nasıl diyeceğiz
sizlere de çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce oğlun iyileşir

şimdi sen yazınca baktım canım evet Doku transglutaminaz IgA antikoru değerine bakılmış o pozitif gelmiş
gastroenterolojide de yapılacak testler sonrası tam tanı konur demiş doktoru
inşallah kuzum dediğin gibi olur da çabuk adapte olur, kreşe gittiği için ve sabah öğle ve akşamüstü yemeklerini orada yiyor, diğer arkadaşları yerken o nasıl yemeyecek nasıl olacak bilmiyorum, öğretmeniyle konuşmak gerecek
mutfakta vakit geçirmeyi çok severim zaten, değişik tarifler denemeyi de, kuzum için azıcık daha geçiririm hiiiççç önemli değil

o bahaneyle biz de sağlıklı besleniriz inşallah, tek kafama takılan dışarıda nasıl olacak, ona alışması biraz zorlayabilir canım
teşekkürler kaptanımm
çok teşekkürler canım ilgine, gönderdiğin zaman takibe alayım hemen
eşine de çok geçmiş olsun
biz de seni öpüyoruz
geçmiş olsun canımm
teşekkürler güzel kaptanımm