Aç kalmana gerek yok kuzum. Sağlıklı şeyler ye bol bol ye. Diyet ve spor birlikte ilerlediğinde hem daha çok kilo kaybı oluyor hem de vücudumuz şekilleniyor sarkma büzüşme olmuyor canım.Kizlar ben kararsizdim ama hiç ac kalamiyorumdiyet spor mu ilerlicez tartilmaya da korkuyorum
MAVİ TAKIM
Hanımlar yarın tartı günümüz, bu haftayı da bitiriyoruz. Bugün hafif ve sebze ağırlıklı beslenip günü erken kapatalım, mutlaka tartıya faydası olur. Suyu ihmal etmeyip hafif spor yapabiliriz. Umarım herkes eksi görür. Üç ay sonra bahar gelecek, yazı beklemeyin bahara fazlalıklarınızdan kurtulun ve özgür kalın
Busra196
Mthn83
gezegenfeza
Beth18
badem000
Elhan
60kiloyum
Tesnim1903
M Meryem1306
M muhendishanim98
aysenurt3991
ZincirKirma
@deli bir dombili
Lavinia_98
Biliyorum. İçindeki aşkın farkındayım.Evet kuşum şuan yeni cerrahlarala anlaşma yapıyoruz ondan sürekli görüşme , sürekli toplantı ve yemekler vs. Halindeyiz ondan menü seçimi zorluğum oluyor canım. Yoksa ben tamamen diyet modundayım yani onunla ilgili sıkıntı yok canım yaza kadar devampes etmek yok tabi ki yaza incecik gireceğiz. ♥︎
MAVİ TAKIM
Hanımlar yarın tartı günümüz, bu haftayı da bitiriyoruz. Bugün hafif ve sebze ağırlıklı beslenip günü erken kapatalım, mutlaka tartıya faydası olur. Suyu ihmal etmeyip hafif spor yapabiliriz. Umarım herkes eksi görür. Üç ay sonra bahar gelecek, yazı beklemeyin bahara fazlalıklarınızdan kurtulun ve özgür kalın
Busra196
Mthn83
gezegenfeza
Beth18
badem000
Elhan
60kiloyum
Tesnim1903
M Meryem1306
M muhendishanim98
aysenurt3991
ZincirKirma
@deli bir dombili
Lavinia_98
Ay evet peki oğlunun fiziksel durumu nasıl minyon mu?Jasmine yazmıştım canım. Ama farketmez. Karın ağrısı eklem ağrısı ateş. Bizde dört yaşında konuldu teşhis ama dört yaşına kadar ne çekti yavrum
Ama istenilen bir menü deeeel
Tekrar geçmiş olsun canım.çok geçmiş olsun canım size de
kızımda da sebepsiz karın ağrısı çok oluyor, doktor da ondan dolayı şüphelendi sanırım
şimdi demiri ilacını başlattık, 2 ay sonrası için bakalım ne diyecekler
çok teşekkür ederim, haklısın dün nette gezindim de türlü çeşitli şeyler var glutensiz
çok teşekkür ederim canımm bilgiler için
belki bu sayede biz de daha sağlıklı beslenmeye başlarız
Allah sabır versin canım
çok şükür kuzum evet doktorumuz iyi bir kadın
aminn canımm çok teşekkür ederim
aminn canım çok teşekkürler
kızım bayılır buna, sağol canımm, ellerine kollarına sağlık
çok teşekkürler, çok şükür ki dediğin gibi dermansız değil, Allah dermansız dert vermesin neler neler var, Rabbim yardımcıları olsun
tek üzüldüğümüz daha çok küçük 5 yaşında, kreşe gidiyor, doğum günü oluyor pasta börek oluyor diğer arkadaşları yerken sen yeme nasıl diyeceğiz
sizlere de çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce oğlun iyileşir
şimdi sen yazınca baktım canım evet Doku transglutaminaz IgA antikoru değerine bakılmış o pozitif gelmiş
gastroenterolojide de yapılacak testler sonrası tam tanı konur demiş doktoru
inşallah kuzum dediğin gibi olur da çabuk adapte olur, kreşe gittiği için ve sabah öğle ve akşamüstü yemeklerini orada yiyor, diğer arkadaşları yerken o nasıl yemeyecek nasıl olacak bilmiyorum, öğretmeniyle konuşmak gerecek
mutfakta vakit geçirmeyi çok severim zaten, değişik tarifler denemeyi de, kuzum için azıcık daha geçiririm hiiiççç önemli değilo bahaneyle biz de sağlıklı besleniriz inşallah, tek kafama takılan dışarıda nasıl olacak, ona alışması biraz zorlayabilir canım
teşekkürler kaptanımm
çok teşekkürler canım ilgine, gönderdiğin zaman takibe alayım hemen
eşine de çok geçmiş olsun
biz de seni öpüyoruz
geçmiş olsun canımm
teşekkürler güzel kaptanımm
Hoşgeldin canım çok güzel kilo vereceğin bir yere geldin ben de burda yaklaşık 17 kilo verdimADINIZ: Sema
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:1.60
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:4
KİLO ALMA NEDENİNİZoğum sonrası verememe
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:2 ay önce göbek fıtığı ameliyatı oldum başka bi sıkıntım yok şükür
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ Başta sağlık sonra da fiziksel olarak giydiğimi yakıştıramama ve alıp gidiyorum farketmeden dur demek lazım
Hocam bir şey soracağım o menüye sağlıklı demişsin ya evet sağlıklı ama az değil mi sence de. Yani evet bazen yapıyoruz bazı günler böyle şeyler hatta oruç tutuyoruz 1 2 gün boyunca ama bence sağlıklı değil. Ben de yapıyorum bu arada biliyorsun. Sadece düşünceni merak ettigim için soruyorum.Afiyet olsun fezocum.
Sağlıklı menüler görmek göz sağlığına iyi geliyor teşekkür ederim.Şifa olsun.
çok teşekkürler canımTekrar geçmiş olsun canım.
Hoşbuldum inşallah öyle olur yaza 60lı rakamla girmek istiyorumHoşgeldin canım çok güzel kilo vereceğin bir yere geldin ben de burda yaklaşık 17 kilo verdim
tuttum seni sıkı sıkı, kaçırmayız başka yerlereBurası kadinlar kulübünün en tatlı sayfası. Diğer sayfalar kara delik gibi. İyi ki varsınız kızlar. Bi daha bırakmayın beni başka sayfalara.
Kaptanım ben kırmızıdayımMAVİ TAKIM
Busra196
Mthn83
gezegenfeza
Beth18
badem000
Elhan
60kiloyum
Tesnim1903
M Meryem1306
M muhendishanim98
aysenurt3991
ZincirKirma
@deli bir dombili
Lavinia_98
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?