• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

benim oğlan spora başladı yakınımızda belediyeye ait spor salonu varmış salı günü kaydını yaptırdı hemen başladı dün de gitti, kollarım çok ağrıyor diyordu ilk günden , bu gün kollarını kaldıramıyor sıpam , çok sızlıyormuş , hamlık ağrısı dedim bir haftaya alışırsın geçer dedim bizim kk de kızlardan spora yeni başlayanlarda da oluyor geçiyor dedim , doğru mu demişim kızlar 1 haftaya geçer değil mi bu akşam gitmesem mi diyor da
Birden cok yuklenmesin cnm
Baslngicta normal :)

Kadinlar icin yokmu spor salonu 😄

Euro dolara karşı değer kaybetmedi cnm :) burdada zamlar var ama tr deki gibi yüzde 150-200 degil
Tr de yeşil alanlari, tarimi, hayvanciligi katlettikleri için dışa bagimliyiz, tabiki herseyde dolarla aliniyor.
Biz anca heryere binalar dikip mutahitleri zengin edelim :)))
aynen mefkuşum yaz başı memeeketten ev fiyatlarına bakıyordum sahibinden.com dan , benimki emekli olmaya niyetliydi tayin istediği yer olmazsa tabi, neyse işte yazın sonuna doğru bir baktım aynı daireler ama üzerine 80bin 100 bin koymuşlar fiyatları uçmuş, topikçe birleşip mutahit mi olsak bahçe işine girmesek mi:KK70:

benim oğlan spora başladı yakınımızda belediyeye ait spor salonu varmış salı günü kaydını yaptırdı hemen başladı dün de gitti, kollarım çok ağrıyor diyordu ilk günden , bu gün kollarını kaldıramıyor sıpam , çok sızlıyormuş , hamlık ağrısı dedim bir haftaya alışırsın geçer dedim bizim kk de kızlardan spora yeni başlayanlarda da oluyor geçiyor dedim , doğru mu demişim kızlar 1 haftaya geçer değil mi bu akşam gitmesem mi diyor da
Abla en alt seviyeden başlaması lazımdı ısınma hareketleri esneme harekleri yapmadıysa kas ağrısı kaçınılmaz son oluyor hafiften başlaması lazım 😊

Birden cok yuklenmesin cnm
Baslngicta normal :)

Kadinlar icin yokmu spor salonu 😄
çok yüklenmiyormuş hafif başlamış ama yaz boyu ananesin de sadece vantilatör karşısın da yattı , göbeğini şişirdi çok ham aynı yerde kadınlara da varmış da ben gitmem ki :)

aynen mefkuşum yaz başı memeeketten ev fiyatlarına bakıyordum sahibinden.com dan , benimki emekli olmaya niyetliydi tayin istediği yer olmazsa tabi, neyse işte yazın sonuna doğru bir baktım aynı daireler ama üzerine 80bin 100 bin koymuşlar fiyatları uçmuş, topikçe birleşip mutahit mi olsak bahçe işine girmesek mi:KK70:
Cebimizi düşünürsek mutahit olmak daha karli 😂😂😂😂

Abla en alt seviyeden başlaması lazımdı ısınma hareketleri esneme harekleri yapmadıysa kas ağrısı kaçınılmaz son oluyor hafiften başlaması lazım 😊
15-20 dk bantta yürümüş , spor salonun da hoca varmış ona sormadan yapmam aletler de kendini yaralayan çok diyordu da bir kere gösterip çekip gitmiş hoca bir de kağıt vermiş nete bak araştır kendin demiş :-)

15-20 dk bantta yürümüş , spor salonun da hoca varmış ona sormadan yapmam aletler de kendini yaralayan çok diyordu da bir kere gösterip çekip gitmiş hoca bir de kağıt vermiş nete bak araştır kendin demiş :-)
Ince belli minnoş çıtır olsaydı 10 defa gösterirdi ama :KK48:

bak onu da düşündüm şimdi çimentosu demiri de dolar üzerin den sürekli artıyor , önce banka soyalım sonra inşaata başlarız :KK53:
Abla ne ettin ya 🤭🤭 aslinda cumleten girelim hapse nasilsa ekmek elden su gölden kira derdi yok bugün ne yiyecegim derdi yok 3 öğün yemek dayarız sırtımızı devlete 3 5 demeden yatarız 🤣😂

Bugünkü menüm
Sabah 12 de patates kızartması yoğurt 2 dilim ekmek 1 orta boy domates
Ara öğün 1 orta boy yesil elma
Akşam 19 da 3 yk bulgur pilavı 4 yk etli nohut dünden kalmisti 3 y k yoğurt
1 bucuk litre su
Afiyet olsun canım 💕
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10:00
Eki Görüntüle 2937143
Ara 1 ceviz 1 erik

Öğlen 14:00
1 kase ezogelin çorbası
3 y.k türlü yemeği
3 y.k bulgur pilavı

Ara 5-6 dilim kavun

Akşam 19:00
Yarım kase m.corbası
10-15 tane balık
Bol yeşil salata

Su : 3.5
Zipzip- Zipzip- @Filiz16
@Cordeliaa @madamhd
Afiyet olsun canım 💕
13 30
2 dilim tb ekmek domates salatalık biber yeşillik 2 kahve 3 lt su
Bunları yedikten sonra baş ağrım arttı daha birşey yiyemedim. Afedersiniz çıkarsam rahatlayacağım . Adımım 6 000 lerde kaldı 😭
Zipzip- Zipzip- @Filiz16 @madamhd
Afiyet olsun canım 💕
Menüm gelsin.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Domates salatalık biber
2 örgü peynir

14:00( arkadaşlarla bulustuk)
white chocolate mocha içtim🤦

16:00
1 minik mandalina
15 -20 tane üzüm

19:00
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

2 lt su

Eki Görüntüle 2937281

@Cordeliaa Zipzip- Zipzip- @Tostombalakanne @Filiz16
Afiyet olsun canım 💕
Menüm

Sabah 9 .30
Mantarli yumurtali pizza
Salata nescafe

12.45
1 hunnap
2 incir

15.45
1 dlm salcali ekmek

19.00
1 tabak çorba
Salata, yogurtlu
Afiyet olsun canım 💕
20 ekim menü

Sabah(10.30)
3 yumurtayla peynirli omlet(oglumla yedik)
Salatalik domates maydanoz
7 zeytin

Ögle(15.00)
1 kücük kase kestane kebap

Aksam(17.30)
Biraz et kavurmasi
Yogurt

Zipzip- Zipzip- @Tostombalakanne @Filiz16
Afiyet olsun canım 💕
Sabah 9.30 ta
Türk kahvesi şekersiz
11.30 gibi haşlanmış yumurta ile salata yaptım kendime yeşillikli soğanlı ,yanında yarım domates iki üç zeytin yedim.bu kadar.
15:00 gibi çay yanına iki üç ceviz
18:00 iki kepçe nohut yemeği
4 ykckadar mercimekli bulgur pilavı
Ve salata
Şu 7 bardak malesef bugün tamam icicem dedim bu seferde oğlan beni çok yordu.
Az biraz toplanalım spor yarışlarına katilicam
Afiyet olsun canım 💕
Menüm

Sabah 13.00

Peynir 2 kk 8 zeytin 1 dilim ekmek
Sütlü kahve

Ara 16.00
Yoğurt muz chia tohumu keten tohumu yukaf karışımı

Akşam 19.00
6 yemek kaşığı patlıcan musakka
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt

Ara 23.00
Elma
2 litre su

Spor

20 Ekim

10.012 adım. 1000 puan
Afiyet olsun canım 💕
20 Ekim Çarşamba

09.30 filtre kahve

Kahvaltı 12.30
Biraz biber kavurma
1 haş yumurta
1.5 dilim süzme peynir
5 zeytin - biraz ceviz
Salatalık

Ara 16.30
1 bardak kefir
Bi avuç leblebi

Akşam 19.00
4 köfte
Salata yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek

Zipzip- Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa
Afiyet olsun canım 💕
Çarşamba

12.00
Domatesli, ıspanak li 2 yumurtali omlet

Ara
1 orta boy ayva

19.00
2 avuç içi kadar tavuk köfte
Domates
Peynir
1 kş fistik ezmesi, bal
2 dil. Tb ekmek

Zipzip- Zipzip-
@Filiz16
@Cordeliaa
@Tostombalakanne

Eki Görüntüle 2937312
Afiyet olsun abla 💕
Eki Görüntüle 2937334 Eki Görüntüle 2937335 Günaydın 🌺🌺🌺
Menümü yazayım
Kahvaltı 👆
Öğle
1 kade mercimek çorbası
:8-10 adet anavut cigeri
1 dilim domates ve azıcık sogan
Ayran
Ara: elma
Akşam 20:00 annemde
Bi kase çorba
1 tabak kıymalı bezelye yemegi annem sağolsun
3-4 kaşık yoğurtlu pazı salatası
Zipzip- Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa @Tostombalakanne ❤️❤️❤️❤️
Afiyet olsun canım 💕
Dunku yediklerim

Sabah 7.30
Yarim misir has
Yarim muz

Ogle 13.30
Bir tabak etli patlican
Mas fasulyeli salata
Yogurt

Aksam 17.30
3yk patlican
3yk oglenki salatadan

Su 1.5 anca olmustur

@madamhd Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım 💕
günaydın hanımlar,dün ilçelerde denetleme vardı tüm gün çok yoğun geçti.
2 gün 30ar dakika eliptik yaptım ,

dünkü menüm
sabah
zeytin peynir yeşillik
biraz bal
1 dilim ekmek 1 parça simit

öğlen nar yogurt

akşam yogurtlu ıspanak
zeytin (zeytine aşerdim tuhaf bi şekilde)
1tatlı kaşığı çiko

dün cıslarla vedalaştım artık daha güzel menülerle aranızdayım.
Afiyet olsun canım 💕
Günaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm.😂😂😂😂 Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş ☺️☺️☺️ bu güzel haberle sizleri de sevindirmek istedim Rabbim dua eden dilinizden kalbinizden razı olsun inşallah ne darda nede zorda koymasın sizi Mevlam yaradana emanetsiniz inşallah 🌹🥰
Çok güzel haber. İnşallah daha güzel haberlerinide alırız 🥰🥰🥰
Menu
Sabah
2 kk peynir
1.5 dlm ekmek
Domates
Kirmizi biber

Ara
10 findik
1 elma

Ara
Sutlu kahve
2 tane portakalli draje fasulye buyuklugunde

Aksam
5yk sbzeli haslama
3yk bulgur
Salata

Zipzip- Zipzip- @Filiz16 @Tostombalakanne
Afiyet olsun canım 💕
merhabalar kızlar
20 ekim menüsü

kahvaltı
1 yum omlet
zeytin peynir domt salt
1 dlm tbe

öğle
2 yk rus salatası
4 adet tuzlu küçük kraker

akşam
4 yk tavuk sote
salata yoğurt
1 dlm tbe

su 1 lt
spor 3381 adım maalesef 2 gündür geç çıkıyorum yoğunluktan da yürümeye fırsatım ve mecalim olmuyor kusura bakmayın

@Cordeliaa @madamhd
Afiyet olsun canım 💕

Ust üste bi kaç gün gitsin geçer .pek severim o ağrıyı yataktan sabah kalkmaz hale geliyosun kas ağrısından😬

çok yüklenmiyormuş hafif başlamış ama yaz boyu ananesin de sadece vantilatör karşısın da yattı , göbeğini şişirdi çok ham aynı yerde kadınlara da varmış da ben gitmem ki :)
O kadar yattiktan sonra ağrı olmasi normal cnm :)) bikac haftaya geçer

Tunaydin kader arkadaşlarim:KK66:
Tunaydin canim ❤
merhabalar kızlar
20 ekim menüsü

kahvaltı
1 yum omlet
zeytin peynir domt salt
1 dlm tbe

öğle
2 yk rus salatası
4 adet tuzlu küçük kraker

akşam
4 yk tavuk sote
salata yoğurt
1 dlm tbe

su 1 lt
spor 3381 adım maalesef 2 gündür geç çıkıyorum yoğunluktan da yürümeye fırsatım ve mecalim olmuyor kusura bakmayın

@Cordeliaa @madamhd
Afiyet olsun canim❤

Merhaba kızlar ben burada gizli gizli yazdıklarınizi okuyup güç alıyorum ben de kendi kendine diyet yapıp bozuyorum ama istikrarlıyim sizin gibi tam tamına bir düzenim yok 🤣🥴neyse benim yazma sebebim YouTube da azat kaplan diye biri var yeni keşfettim.detox ve yağ yakma ile ilgili tarifler veriyor.isterseniz inceleyin belki işinize yarar 😘

Abla ne ettin ya 🤭🤭 aslinda cumleten girelim hapse nasilsa ekmek elden su gölden kira derdi yok bugün ne yiyecegim derdi yok 3 öğün yemek dayarız sırtımızı devlete 3 5 demeden yatarız 🤣😂
kız yok o kadar yatırmazlar bence , hapishane yemekleri de bol etli butlu oluyormuş :rolleyes: biz diyetteyiz ona göre yemek verin deriz istediğimiz olmazsa yatak yorgan yakar isyan başlatırız ( ben cidden çok fazla dizi izliyorum ) :)))

Back