- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Gözün aydın canımHaftaya çok çok çok sevdigim arkadaşım gelecek
Hemde uzaklardan
Nasıda çok mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canımHaftaya çok çok çok sevdigim arkadaşım gelecek
Hemde uzaklardan
Nasıda çok mutluyum
Birden cok yuklenmesin cnmbenim oğlan spora başladı yakınımızda belediyeye ait spor salonu varmış salı günü kaydını yaptırdı hemen başladı dün de gitti, kollarım çok ağrıyor diyordu ilk günden , bu gün kollarını kaldıramıyor sıpam , çok sızlıyormuş , hamlık ağrısı dedim bir haftaya alışırsın geçer dedim bizim kk de kızlardan spora yeni başlayanlarda da oluyor geçiyor dedim , doğru mu demişim kızlar 1 haftaya geçer değil mi bu akşam gitmesem mi diyor da
aynen mefkuşum yaz başı memeeketten ev fiyatlarına bakıyordum sahibinden.com dan , benimki emekli olmaya niyetliydi tayin istediği yer olmazsa tabi, neyse işte yazın sonuna doğru bir baktım aynı daireler ama üzerine 80bin 100 bin koymuşlar fiyatları uçmuş, topikçe birleşip mutahit mi olsak bahçe işine girmesek miEuro dolara karşı değer kaybetmedi cnm :) burdada zamlar var ama tr deki gibi yüzde 150-200 degil
Tr de yeşil alanlari, tarimi, hayvanciligi katlettikleri için dışa bagimliyiz, tabiki herseyde dolarla aliniyor.
Biz anca heryere binalar dikip mutahitleri zengin edelim :)))
Abla en alt seviyeden başlaması lazımdı ısınma hareketleri esneme harekleri yapmadıysa kas ağrısı kaçınılmaz son oluyor hafiften başlaması lazımbenim oğlan spora başladı yakınımızda belediyeye ait spor salonu varmış salı günü kaydını yaptırdı hemen başladı dün de gitti, kollarım çok ağrıyor diyordu ilk günden , bu gün kollarını kaldıramıyor sıpam , çok sızlıyormuş , hamlık ağrısı dedim bir haftaya alışırsın geçer dedim bizim kk de kızlardan spora yeni başlayanlarda da oluyor geçiyor dedim , doğru mu demişim kızlar 1 haftaya geçer değil mi bu akşam gitmesem mi diyor da
çok yüklenmiyormuş hafif başlamış ama yaz boyu ananesin de sadece vantilatör karşısın da yattı , göbeğini şişirdi çok ham aynı yerde kadınlara da varmış da ben gitmem ki :)Birden cok yuklenmesin cnm
Baslngicta normal :)
Kadinlar icin yokmu spor salonu
Cebimizi düşünürsek mutahit olmak daha karliaynen mefkuşum yaz başı memeeketten ev fiyatlarına bakıyordum sahibinden.com dan , benimki emekli olmaya niyetliydi tayin istediği yer olmazsa tabi, neyse işte yazın sonuna doğru bir baktım aynı daireler ama üzerine 80bin 100 bin koymuşlar fiyatları uçmuş, topikçe birleşip mutahit mi olsak bahçe işine girmesek mi
15-20 dk bantta yürümüş , spor salonun da hoca varmış ona sormadan yapmam aletler de kendini yaralayan çok diyordu da bir kere gösterip çekip gitmiş hoca bir de kağıt vermiş nete bak araştır kendin demişAbla en alt seviyeden başlaması lazımdı ısınma hareketleri esneme harekleri yapmadıysa kas ağrısı kaçınılmaz son oluyor hafiften başlaması lazım
Ince belli minnoş çıtır olsaydı 10 defa gösterirdi ama15-20 dk bantta yürümüş , spor salonun da hoca varmış ona sormadan yapmam aletler de kendini yaralayan çok diyordu da bir kere gösterip çekip gitmiş hoca bir de kağıt vermiş nete bak araştır kendin demiş
bak onu da düşündüm şimdi çimentosu demiri de dolar üzerin den sürekli artıyor , önce banka soyalım sonra inşaata başlarızCebimizi düşünürsek mutahit olmak daha karli
Ay yok hiç belli etmiyordun nasıl sakladın bunca zaman ?Belli olmuyomuydu hadsiz oldugum
Abla ne ettin ya aslinda cumleten girelim hapse nasilsa ekmek elden su gölden kira derdi yok bugün ne yiyecegim derdi yok 3 öğün yemek dayarız sırtımızı devlete 3 5 demeden yatarızbak onu da düşündüm şimdi çimentosu demiri de dolar üzerin den sürekli artıyor , önce banka soyalım sonra inşaata başlarız
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 12 de patates kızartması yoğurt 2 dilim ekmek 1 orta boy domates
Ara öğün 1 orta boy yesil elma
Akşam 19 da 3 yk bulgur pilavı 4 yk etli nohut dünden kalmisti 3 y k yoğurt
1 bucuk litre su
Afiyet olsun canımSabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10:00
Eki Görüntüle 2937143
Ara 1 ceviz 1 erik
Öğlen 14:00
1 kase ezogelin çorbası
3 y.k türlü yemeği
3 y.k bulgur pilavı
Ara 5-6 dilim kavun
Akşam 19:00
Yarım kase m.corbası
10-15 tane balık
Bol yeşil salata
Su : 3.5
Zipzip- @Filiz16
@Cordeliaa @madamhd
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımMenüm gelsin.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Domates salatalık biber
2 örgü peynir
14:00( arkadaşlarla bulustuk)
white chocolate mocha içtim
16:00
1 minik mandalina
15 -20 tane üzüm
19:00
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2 lt su
Eki Görüntüle 2937281
@Cordeliaa Zipzip- @Tostombalakanne @Filiz16
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 9 .30
Mantarli yumurtali pizza
Salata nescafe
12.45
1 hunnap
2 incir
15.45
1 dlm salcali ekmek
19.00
1 tabak çorba
Salata, yogurtlu
Afiyet olsun canım20 ekim menü
Sabah(10.30)
3 yumurtayla peynirli omlet(oglumla yedik)
Salatalik domates maydanoz
7 zeytin
Ögle(15.00)
1 kücük kase kestane kebap
Aksam(17.30)
Biraz et kavurmasi
Yogurt
Zipzip- @Tostombalakanne @Filiz16
Afiyet olsun canımSabah 9.30 ta
Türk kahvesi şekersiz
11.30 gibi haşlanmış yumurta ile salata yaptım kendime yeşillikli soğanlı ,yanında yarım domates iki üç zeytin yedim.bu kadar.
15:00 gibi çay yanına iki üç ceviz
18:00 iki kepçe nohut yemeği
4 ykckadar mercimekli bulgur pilavı
Ve salata
Şu 7 bardak malesef bugün tamam icicem dedim bu seferde oğlan beni çok yordu.
Az biraz toplanalım spor yarışlarına katilicam
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 13.00
Peynir 2 kk 8 zeytin 1 dilim ekmek
Sütlü kahve
Ara 16.00
Yoğurt muz chia tohumu keten tohumu yukaf karışımı
Akşam 19.00
6 yemek kaşığı patlıcan musakka
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara 23.00
Elma
2 litre su
Spor
20 Ekim
10.012 adım. 1000 puan
Afiyet olsun canım20 Ekim Çarşamba
09.30 filtre kahve
Kahvaltı 12.30
Biraz biber kavurma
1 haş yumurta
1.5 dilim süzme peynir
5 zeytin - biraz ceviz
Salatalık
Ara 16.30
1 bardak kefir
Bi avuç leblebi
Akşam 19.00
4 köfte
Salata yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek
Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa
Afiyet olsun ablaÇarşamba
12.00
Domatesli, ıspanak li 2 yumurtali omlet
Ara
1 orta boy ayva
19.00
2 avuç içi kadar tavuk köfte
Domates
Peynir
1 kş fistik ezmesi, bal
2 dil. Tb ekmek
Zipzip-
@Filiz16
@Cordeliaa
@Tostombalakanne
Eki Görüntüle 2937312
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2937334 Eki Görüntüle 2937335 Günaydın
Menümü yazayım
Kahvaltı
Öğle
1 kade mercimek çorbası
:8-10 adet anavut cigeri
1 dilim domates ve azıcık sogan
Ayran
Ara: elma
Akşam 20:00 annemde
Bi kase çorba
1 tabak kıymalı bezelye yemegi annem sağolsun
3-4 kaşık yoğurtlu pazı salatası
Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa @Tostombalakanne
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımgünaydın hanımlar,dün ilçelerde denetleme vardı tüm gün çok yoğun geçti.
2 gün 30ar dakika eliptik yaptım ,
dünkü menüm
sabah
zeytin peynir yeşillik
biraz bal
1 dilim ekmek 1 parça simit
öğlen nar yogurt
akşam yogurtlu ıspanak
zeytin (zeytine aşerdim tuhaf bi şekilde)
1tatlı kaşığı çiko
dün cıslarla vedalaştım artık daha güzel menülerle aranızdayım.
Çok güzel haber. İnşallah daha güzel haberlerinide alırızGünaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm. Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş bu güzel haberle sizleri de sevindirmek istedim Rabbim dua eden dilinizden kalbinizden razı olsun inşallah ne darda nede zorda koymasın sizi Mevlam yaradana emanetsiniz inşallah
Afiyet olsun canımMenu
Sabah
2 kk peynir
1.5 dlm ekmek
Domates
Kirmizi biber
Ara
10 findik
1 elma
Ara
Sutlu kahve
2 tane portakalli draje fasulye buyuklugunde
Aksam
5yk sbzeli haslama
3yk bulgur
Salata
Zipzip- @Filiz16 @Tostombalakanne
Afiyet olsun canımmerhabalar kızlar
20 ekim menüsü
kahvaltı
1 yum omlet
zeytin peynir domt salt
1 dlm tbe
öğle
2 yk rus salatası
4 adet tuzlu küçük kraker
akşam
4 yk tavuk sote
salata yoğurt
1 dlm tbe
su 1 lt
spor 3381 adım maalesef 2 gündür geç çıkıyorum yoğunluktan da yürümeye fırsatım ve mecalim olmuyor kusura bakmayın
@Cordeliaa @madamhd
Ust üste bi kaç gün gitsin geçer .pek severim o ağrıyı yataktan sabah kalkmaz hale geliyosun kas ağrısındanbenim oğlan spora başladı yakınımızda belediyeye ait spor salonu varmış salı günü kaydını yaptırdı hemen başladı dün de gitti, kollarım çok ağrıyor diyordu ilk günden , bu gün kollarını kaldıramıyor sıpam , çok sızlıyormuş , hamlık ağrısı dedim bir haftaya alışırsın geçer dedim bizim kk de kızlardan spora yeni başlayanlarda da oluyor geçiyor dedim , doğru mu demişim kızlar 1 haftaya geçer değil mi bu akşam gitmesem mi diyor da
O kadar yattiktan sonra ağrı olmasi normal cnm :)) bikac haftaya geçerçok yüklenmiyormuş hafif başlamış ama yaz boyu ananesin de sadece vantilatör karşısın da yattı , göbeğini şişirdi çok ham aynı yerde kadınlara da varmış da ben gitmem ki :)
Tunaydin canim ❤Tunaydin kader arkadaşlarim
Afiyet olsun canim❤merhabalar kızlar
20 ekim menüsü
kahvaltı
1 yum omlet
zeytin peynir domt salt
1 dlm tbe
öğle
2 yk rus salatası
4 adet tuzlu küçük kraker
akşam
4 yk tavuk sote
salata yoğurt
1 dlm tbe
su 1 lt
spor 3381 adım maalesef 2 gündür geç çıkıyorum yoğunluktan da yürümeye fırsatım ve mecalim olmuyor kusura bakmayın
@Cordeliaa @madamhd
Teşekkür ederim tatlimAfiyet olsun abla
kız yok o kadar yatırmazlar bence , hapishane yemekleri de bol etli butlu oluyormuş biz diyetteyiz ona göre yemek verin deriz istediğimiz olmazsa yatak yorgan yakar isyan başlatırız ( ben cidden çok fazla dizi izliyorum ) :)))Abla ne ettin ya aslinda cumleten girelim hapse nasilsa ekmek elden su gölden kira derdi yok bugün ne yiyecegim derdi yok 3 öğün yemek dayarız sırtımızı devlete 3 5 demeden yatarız
bu gün de git diyeyim o zamanUst üste bi kaç gün gitsin geçer .pek severim o ağrıyı yataktan sabah kalkmaz hale geliyosun kas ağrısından