Afiyet olsun Sibelcim.Çok saçma bir gün oldu.yediklerim karıştı. Güya hurma diyeti yapacaktım. Okulu alıştırma zaman alacak.
Kahvaltı
5 hurma+2 yemek kaşığı yoğurt
Ara öğün
1 menengic kahvesi
Öğle
1 küçük kutu kefir+ 1 hurma
Sonrasında yarım herhalde tavuk döner
Çünkü ikiye mi üçe mi bolmusler anlamadım.
Sonra bir fincan türk kahvesi
Akşam
4 yemek kaşığı bezelye
Bir kase ekşili havuç salatası
Az önce de bir fincan türk kahvesi
Elhan blonde ambition
O zaman formu doldurayim efendimDeğil tatlım.
Hoş geldin
İmkanların dahilinde hepsi işine yarar incizehram.İyi geceler güzel hanımlar,
Çocuklardan sebep spor salonu pek mümkün değil küçük anaokuluna gidene kadar
.Koşu bandı
.Titreşimli spor aleti (üstünde durulan)
.Eliptik bisiklet
.Mekik vs aletleri
Sizin öneriniz kullandığınız ne var evde işime yarayacak tavsiyeniz var mi
Su titreşimli alet zevkli gelmeye başladı gözüme ama faydası var mı bilmiyorum
Sızmış kalmışım hocam. Ama uykusuzluktan gözlerim artık açılmıyor. Sanki göz kapaklarımın üzerinde değişik bir ağırlık var. Bugün okuldakiler de gözlerin değişik dediler . Enfeksiyon salgını var. Ona mi bulastim anlamadım.Canım papatya çayı lazım sana . Uykusuz olup uyuyamamak da kötü. Az önce uyudum demiştin.
Öğlen normalde yapmıyordum. Kefirle hurma yiyordum. Ama bugün zorla ikna edildimAfiyet olsun Sibelcim.Ogle öğünü yapıyor muydun bir an hatırlayamadım.
Çeşit çok ama miktar az en azından.
Allah esirgesinSızmış kalmışım hocam. Ama uykusuzluktan gözlerim artık açılmıyor. Sanki göz kapaklarımın üzerinde değişik bir ağırlık var. Bugün okuldakiler de gözlerin değişik dediler . Enfeksiyon salgını var. Ona mi bulastim anlamadım.
Ayın 18 ine buldum. Aldım bakalım. Sonra da ortopediye gideceğim.Allah esirgesinKendini iyi hissetmiyorsun belli. Kardiyoloji randevusu aldın mı?
İyiymiş, haklısın aslındaİmkanların dahilinde hepsi işine yarar incizehram.Eliptik vardı bende, yıllarca nevresim kuruttum üzerinde yürüyüşle destekledim kilo vermeyi. Bir lastik ve Leslie programı da iş görür. Zumba , dans ... önemli olan hareketli bir yaşam bence.
Evet, kilo verince koruyamıyorum kiHoşbulduk hala buralardasın
Haklısın daha çok dikkat etmeliyim. Aslında sabah yemedigimde hiç yiyesim gelmiyor ama kayinvalidelerle kahvaltı yaptık o sebeple yedikçe yedim bu arada salata resmini eklemeyi unutmuşumAfiyet olsun Bethim.
Bir avuç leblebi miktarı fazla gibi.Pirinç patlağı da var çünkü. Simit olayını çeyrek olsa da olmasa da haftada bire düşür mesela. Minik minik lokmalar diğerleriyle birleşince bence depolanıyor. Ama abla eksi geliyorum dersen daha çok eksilerin önünü kesmiş oluyorsun. Zaman kaybediliyor. Kendine bir tabak hazırladığında ben bunları yiyeceğim başka bir şeye ihtiyacım yok diye beynine mesaj gönder .
16 ocakta başlayacak7.seviyeye girdin mi
O senin alın terin aç midenin ödülü canım benimYaa teşekkür ederim tatlimmbu nasıl moral motivasyon oldu bir bilsen
İnşallah ablacım teşekkür ederimOy oy kupam da varmış
Hemde altınmış
Ellerine sağlık kuzum, Senin de bir kupan olsun inşaAllah
Himm kulağına fisildayim fiş kos fis koş
Canimcim sanada teselli ödülüEllerine sağlık canımBize de nasip olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?