Paketli ürünler insan sağlığıni tehdit ediyor bence çok yerinde bir karar verdin. Sağlıklı anne sağlıklı aile demektir.Çok ani verilmiş bı karar oldu benim için biraz hazırlık yapmam lazım şahsenkaçamak yapmamaya çalışacağım en azından paketlı ürünlerde ev yapımı nefsımı köreltecek daha az kalorılı tatlı tarıhlerıne bakacağım en azından atıştırmaya cunku kendıme yemek öğününde yemek hazırlamak bıle bazen luks oluyor bakalım nereye gıdecek olaylar heyecanlıyım
Yapmam gereken şeylerden kısaca bahsedermisiniz aktıf olmaya çalışayım
Afiyet olsun Akrepcim.Menüm
12:00
Ispanak salata
1 avuç çiğ badem
17:30
Yeşil mercimekli ıspanak çorbası 1.5 porsiyon bol limonlu
Yeşil soğan turp
Elhan @blonde ambition
Gece uzun olacakUyuyup kalmışım
Olmasın hocam. Hasta olacağım galiba.Gece uzun olacak
Aslinda bu yuzden sordun dimi oyleHmm. Neden öyle noktalı yazıldıki acaba@60kiloyum
Acılarımız o kadar çok benziyor kiEvet insan o kadar kötü hissediyor ki. Yani ne yapsam geri gelmeyecek hissi insani kahrediyor. Her gece dua ettim rüyama girsin diye. Allahtan dualarim kabul oldu 1 kere de olsa gördüm, burda mutluyum her seyi yiyorum güzel bakiyorlar demistiyeni sahibi vardi tekrar sevmeye gelebilir miyim dedim hayir dedi daha da görmedim umarim gittigi bir yer varsa mutludur ve benimle de hep mutlu olmuştur, elimden geleni hep yaptim sizin de basini sagolsun malesef elden hicbir sey gelmiyor keşke gelse
Yok kuzum ya hasta olmayacaksın kalk bir çay , kahve iç. Ballı limonlu bir şey yap. Yoruldun , kırgın hissediyorsun sadece. Uykun kaçacak diye gece uzun olacak dedim. Yoksa iyisin çağırma hastalığı.Olmasın hocam. Hasta olacağım galiba.
Aynı şeyleri hissediyoruz. O kadar garip ki...O kadar üzücü ki bir daha asla hayvan beslemek istemiyorum baska bir canlinin acisini yaşamak istemiyorum. Disardakileri sevip beslemek yeterli artık benim için. Valla konu da alakasiz bir yere gitti ama sağolun
Afiyet olsun Bethim.Salı menum
Sabah
Biraz lavaş
Ceyrek simit
1 has.yumurta
Biraz peynir
1 siyah 3 yeşil zeytin
Domates, salatalık
1 lokma tahin pekmez
Ara
Yarım avuc leblebi
Ara
Yarım avuc leblebi
2 tane pirinç patlagi
Saat 16.30 da aşağıdaki salata tabağı
İçinde salata malzemeleri ve 2 adet köfte, 1 kaşık makarna, 1 kaşık fırınları patates, biraz yoğurt ve çok az mayonez var
Akşam
Yarım bardak kefir
3 tane cikolataya bandirilmis portakal kabuğu
1 mandalina
Elhan @pastelfit
Mor renkli yulaf karışımından gözümü alamadım.İyi aksamlar
Bugün ilk öğünüm
12:20
200 gr yogurt icinde 15 yabanersini,1 cilek,30 gr muz,1 yk chia,1 yk yulaf ezmesi karisimi
14:20-17:30 arasi
1 havuc,10 adet cig badem,1 yesil elma,1 barkak sütlü filtre kahve
19:30
1 kepce nohutlu tarhana corbasi
Havuclu ıspanak kökü yemegi
1 yk tahin-pekmez
Az once cok fena aciktim 150 ml süt ictim (eli kulaginda reglim olsun bitsin acikmalarim kesilir)
3 lt su ictim @blonde ambitionElhan
40 dk eliptik (280 puan)
Ve 9000 adım attim (900 puan)Cordelia
Eki Görüntüle 3362595 Eki Görüntüle 3362594
seninki daha da düşükmüş. 50 altı değer çok tehlikeli. benimki 62 falan. doktor bunu yükselteceğiz sıkıntılı dedi. ilaç istemedim. tamam o zaman 3 ay sonra kontrol dedi. bir de en az 7-8 kilo vermiş olarak gel dedi. haklı tabi.Benimde tokluk 48 idi bir sure ama hayatimdan meyveyi falan cikarmistim,doktor kizdi tabimeyveyi tekrar beslenmeme ekleyince duzeldi
Bugün neler yedinÇok teşekkür ederimkilo sorunu da var elbette başa çıkacak cesaret yok daha bende ya
İvit kaynana olmadan torun gelmiyor napalim bademimEhhehe kaynana mı olmak istiyoruz siz bakiiim
Yukarıdakiler huuu
Toparlayacagiz kuzumbu hafta hepimiz dağıldık
Hoş geldin succulent.Kızlar selamlar ilk bildirimimi yapayım ben de. Geçen haftanın birincilerini ayrıca tebrik ederim
Bugün tartıldım 61.9 ile başlıyorum.
Bugünkü menüm:
Kahvaltı yok
12:00 öğle yemeği:
-bir porsiyon tavuk sote
-bol yeşil salata
-zeytinyağlı enginar
19:00 akşam yemeği
-2 tane köfte biraz irice
-yeşil salata
-zeytinyağlı kereviz
-yoğurt
Su 2 litre oldu daha içerim.
Spor yok.
Adım: 9207
Elhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?