• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm.😂😂😂😂 Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş ☺️☺️☺️ bu güzel haberle sizleri de sevindirmek istedim Rabbim dua eden dilinizden kalbinizden razı olsun inşallah ne darda nede zorda koymasın sizi Mevlam yaradana emanetsiniz inşallah 🌹🥰
Saglikla sihhatle tez zamnda gelsin bebislerin.❣️😘🤲

Günaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm.😂😂😂😂 Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş ☺️☺️☺️ bu güzel haberle sizleri de sevindirmek istedim Rabbim dua eden dilinizden kalbinizden razı olsun inşallah ne darda nede zorda koymasın sizi Mevlam yaradana emanetsiniz inşallah 🌹🥰
Ayy çok güzel haber maşallah
Bu haber için gözlerim doldu 🥺🥺 İnşallah tutar da sağlıkça bebeginizi kucagınıza alırsn sakın stres yapma 🙏🙏🙏

Menu
Sabah
2 kk peynir
1.5 dlm ekmek
Domates
Kirmizi biber

Ara
10 findik
1 elma

Ara
Sutlu kahve
2 tane portakalli draje fasulye buyuklugunde

Aksam
5yk sbzeli haslama
3yk bulgur
Salata

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Afiyet olsun canim ❤
Üzerine de tereyağ🤪🤪
Tereyag yemem 🙄
ben yarın tartılıp takımlara girebilecekmiyim???
Bu hafta bildirim yap canim diger haftaya aliriz
Deneme suresi uyguluyoruz 🤗

67A406C9-40CD-4D48-A064-8972826CC655.jpeg

Annemin tartısı ile benim tartım arası 1,5 lilo fark var
Buna akşam üstü tartıldım
Zipzip- Zipzip- bu hedefe ulaşıcam haftaya :)

Cok guzel canim insallah rabbim kucagini doldurur

Eki Görüntüle 2937334 Eki Görüntüle 2937335 Günaydın 🌺🌺🌺
Menümü yazayım
Kahvaltı 👆
Öğle
1 kade mercimek çorbası
:8-10 adet anavut cigeri
1 dilim domates ve azıcık sogan
Ayran
Ara: elma
Akşam 20:00 annemde
Bi kase çorba
1 tabak kıymalı bezelye yemegi annem sağolsun
3-4 kaşık yoğurtlu pazı salatası
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Tostombalakanne ❤️❤️❤️❤️
Afiyet olsun canım ayaklarına sağlık 😘
Bitiremeden cocugu uyuturken uyumusum :KK43: hemde minicik azicik kalmisti
Eki Görüntüle 2937358 @Cordeliaa
Olsun canım çok bi fark yok 3 ün 5 in lafımı olur 🤭 ayaklarına sağlık 😘
Tartimin bili bitiyor pil almaliyim bugun cikinca lo ya bağlıyor 😂😂
Benimkinde de lo yazıyor bozuluyor diye çok korktum pili bitince mi öyle oluyormuş 🙄
Çok sevindim canım Rabbim çifter versin insaAllah hayırlı olsun ❤😘
Menu
Sabah
2 kk peynir
1.5 dlm ekmek
Domates
Kirmizi biber

Ara
10 findik
1 elma

Ara
Sutlu kahve