- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Haddimi kaybettim bende kardesim gibiGünaydın kızlarMaşallah bu ne enerji böyle sabah sabah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haddimi kaybettim bende kardesim gibiGünaydın kızlarMaşallah bu ne enerji böyle sabah sabah
![]()
Günaydın canim ben hic enejik degilim daha yataktan cikamadimGünaydın kızlarMaşallah bu ne enerji böyle sabah sabah
![]()
Aboo ben kahvaltı ettim kahve cikolatadayimGünaydın canim ben hic enejik degilim daha yataktan cikamadim![]()
Günaydın canımGünaydın kızlarMaşallah bu ne enerji böyle sabah sabah
![]()
Bende kahvaltımı yaptım çay içiyorumAboo ben kahvaltı ettim kahve cikolatadayim![]()
Usuyorum yaa iki gundur yataktan cikmak istemiyorumAboo ben kahvaltı ettim kahve cikolatadayim![]()
Afiyet olsun canımBende kahvaltımı yaptım çay içiyorum![]()
Ben sobayi yaktim ustunde ekmek kizarttim gel hadiUsuyorum yaa iki gundur yataktan cikmak istemiyorum![]()
Günaydın canim ❤Günaydın herkese 5de kalktım bana biraz erken aydi gün![]()
Tamam geliyorum sobanın ustunde ekmegi ozledimBen sobayi yaktim ustunde ekmek kizarttim gel hadi![]()
Sana da afiyet olsun ablamAfiyet olsun canım![]()
Günaydın canımGünaydın herkese 5de kalktım bana biraz erken aydi gün![]()
Sagol canimSana da afiyet olsun ablam![]()
![]()
Günaydın canım![]()
Rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin canım inşallah hayırlısı olsunGünaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm.Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş
bu güzel haberle sizleri de sevindirmek istedim Rabbim dua eden dilinizden kalbinizden razı olsun inşallah ne darda nede zorda koymasın sizi Mevlam yaradana emanetsiniz inşallah
![]()
Gunaydin canim hadi bakalım hayirlisi olsun sevindimGünaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm.Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş
bu güzel haberle sizleri de sevindirmek istedim Rabbim dua eden dilinizden kalbinizden razı olsun inşallah ne darda nede zorda koymasın sizi Mevlam yaradana emanetsiniz inşallah
![]()
Rabbim gönlüne göre versin insAllah canimGünaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm.Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş
![]()
Ben de gece 1den sonra uyuyamadim, Ahmet Ümit'in kitabi uyutmadi beni ,kitabi bitirdim bu sefer de cocuklar uayndi.Günaydın herkese 5de kalktım bana biraz erken aydi gün![]()