- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Haddimi kaybettim bende kardesim gibiGünaydın kızlar Maşallah bu ne enerji böyle sabah sabah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haddimi kaybettim bende kardesim gibiGünaydın kızlar Maşallah bu ne enerji böyle sabah sabah
Günaydın canim ben hic enejik degilim daha yataktan cikamadimGünaydın kızlar Maşallah bu ne enerji böyle sabah sabah
Soyleyim ise yarar belkiSende ona aloha de
Aboo ben kahvaltı ettim kahve cikolatadayimGünaydın canim ben hic enejik degilim daha yataktan cikamadim
Günaydın canımGünaydın kızlar Maşallah bu ne enerji böyle sabah sabah
Bende kahvaltımı yaptım çay içiyorumAboo ben kahvaltı ettim kahve cikolatadayim
Usuyorum yaa iki gundur yataktan cikmak istemiyorumAboo ben kahvaltı ettim kahve cikolatadayim
Afiyet olsun canımBende kahvaltımı yaptım çay içiyorum
Ben sobayi yaktim ustunde ekmek kizarttim gel hadiUsuyorum yaa iki gundur yataktan cikmak istemiyorum
Günaydın canim ❤Günaydın herkese 5de kalktım bana biraz erken aydi gün
Tamam geliyorum sobanın ustunde ekmegi ozledimBen sobayi yaktim ustunde ekmek kizarttim gel hadi
Sana da afiyet olsun ablamAfiyet olsun canım
Günaydın canımGünaydın herkese 5de kalktım bana biraz erken aydi gün
Sagol canimSana da afiyet olsun ablam
Günaydın canım
Rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin canım inşallah hayırlısı olsunGünaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm. Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş bu güzel haberle sizleri de sevindirmek istedim Rabbim dua eden dilinizden kalbinizden razı olsun inşallah ne darda nede zorda koymasın sizi Mevlam yaradana emanetsiniz inşallah
Gunaydin canim hadi bakalım hayirlisi olsun sevindimGünaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm. Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş bu güzel haberle sizleri de sevindirmek istedim Rabbim dua eden dilinizden kalbinizden razı olsun inşallah ne darda nede zorda koymasın sizi Mevlam yaradana emanetsiniz inşallah
Rabbim gönlüne göre versin insAllah canimGünaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm. Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş bu güzel haberle sizleri de sevindirmek istedim Rabbim dua eden dilinizden kalbinizden razı olsun inşallah ne darda nede zorda koymasın sizi Mevlam yaradana emanetsiniz inşallah
Ben de gece 1den sonra uyuyamadim, Ahmet Ümit'in kitabi uyutmadi beni ,kitabi bitirdim bu sefer de cocuklar uayndi.Günaydın herkese 5de kalktım bana biraz erken aydi gün