• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağol kankişim teşekkürler

Himmm evet nohut koyuluyor ben koymadım bugun

Ahhh bu dolunay çok etkiliyor canım geçen dolunayda astrolog boğaz bölgesine dikkat dedi 4 gün farenjit ugrastim

Hiç sorma.sohbetle elim gitmiş avuclamis yerken buldum kendimi😩😭
ben zaten su grubuyum. dolunaydan en çok su grupları etkileniyor. vücudumdaki şişliği bir görsen... karnım davul 🤦‍♀️

ben zaten su grubuyum. dolunaydan en çok su grupları etkileniyor. vücudumdaki şişliği bir görsen... karnım davul 🤦‍♀️
Aaa demek dolunaydan benim bi arkadaşımda balık burcu ve bugün inanılmaz şiş her yerim çok gerginim falan dedi 😬Bu dolunayın etkisi ne kadar sürer ki 🤭 Normale bi dönsek

He kuzzzz sehir dışından geldik eve akşam hemen kızımla hastalandık ben zaten 2 canlı hemen kapıyorum ama önce kızıma oldu ondan bana gecti arada bi iyi arada bi öksürük anlayamadım bitürlü
Geçmiş olsun canım . Çok gezmeyin artık :deli:. Çok geziyonuz ondan oluyor.
İmza
Gezemeyen biri 😵‍💫

Sağoll abla ciddi salgında var cidden gündüz iyiydi bugün dolaştık markete gittik parka getirdik cok sevincliydi aksama basladı gıcık oksürmeye şurup verdim artık 1 saate gecti uyudu hemen kucağımda yastık koydum altına öyle yatıyo geniz te balgam oluşmuş belli
Dün Ahmet bey konuşmasında bahsetti, koronayı aratacak kadar şiddetli salgın var dedi 😔

Cordelia Cordelia

sporthealth-1-20231228-223920.jpg sporthealth-0-20231228-223843.jpg sporthealth-3-20231228-224153.jpg sporthealth-2-20231228-224143.jpg

Geçmiş olsun canım . Çok gezmeyin artık :deli:. Çok geziyonuz ondan oluyor.
İmza
Gezemeyen biri 😵‍💫
Vallahaaa şu gecen haftadan beri sehir dışındayız çokta çıkmadık dişarı aslinda kızz 😀 ama kızım çok çıktı babasıyla evde çok sıkildı hep kapıyı vurdu dışarı çıkalım diye eve geldik rahatladı ama hastalandı tabi sıoa neseki öyle acili aratacak kadar değell

Back