Hayır lütfen böyle düşünme seni çıpçıtır görmeden izne ayırmak yok.Peki canım benim . Benim 1 tek hakkım olsun tamam mı ?Sen takip et de sürekli gidip gelmeyeyim . Çünkü sıkılmalar başlayacak yakında bende diyetten
Tartılalım bakalımmmmmEn geç 13.00 a kadar canım.
Evet canım tarih nickin ve Masterfit e devam edecek misin bilgisi gerekiyor. Örnekteki gibi. Tabi 29 Aralık olacak tarihTartinin resmini çekip yüklememiz lazım değil mi
Hocam Gemlik'te nerede görev yaptın?Onlar hazır buldu mu hiç kaçirmaz.Gemlik' teki okulumda Meryemana diye hitap ederlerdi çoğu oğlum yaşında öğretmenler. Dolabımda üzüm, leblebi, fıstık , fındık eksik olmazdi acil durumlar için. Bana nasip olmazdı. Kıyamaz ertesi gün yine getirirdim.Onlar hep açtır.
İnşallah kuzum . Arada yokluyor bu ara işte . Hayrolsun inşallahHayır lütfen böyle düşünme seni çıpçıtır görmeden izne ayırmak yok.Keyifle devam etmeni diliyorum.
Aha hasta oldu kuzucuk geçmiş olsun
Cuma yapsalarmis ne güzel olurmuş28 aralık
10:00 1 fincan Türk kahvesi
14:30 (işyerinde yılbaşı kutlaması yaptılar bu kadar koruyabildim kendimi :) )
2 adet ev yapımı tuzlu kurabiye küçük olanlardan
1 çay bardağı vanilyalı puding
18:30 akşam
1 tabak yoğurtlu brokoli salatası
1 kase tavuk çorbası
2 litre su
11538 adım
Elhan Cordelia
Roda İmam Hatip Lisesinde kuzum.Hocam Gemlik'te nerede görev yaptın?
Önerin çok güzel ben menü puanı istiyorum kimse menü paylaşmıyor!Canım Bu dediğin takımlar zamanında yapılıyordu. Herkes istediği gibi geliyordu gidiyordu bildirim yapmıyordu bunları engellemek için kurallar koyuldu. Insanlar farklı nick alarak geliyordu.Demokraside çareler tükenmez haklısın o zaman daha ciddi yapıyorduk ama burada uygulaması zor elhanimin dediği gibi.
Aynen canım maalesef kötü olduCuma yapsalarmis ne güzel olurmuş
Afiyet olsun canım talihsizlik vurmuş seni. Akşam öğünüyle dengelemişsin kendine teşekkür et.
Sağol kankişim teşekkürlerEllerine sağlık canımNefis olmuş. Kışın soğanı bol tüketmek lazım.
Himmm evet nohut koyuluyor ben koymadım bugunben bu yemeği çok seviyorum. biz içine nohut da koyuyoruz
Ahhh bu dolunay çok etkiliyor canım geçen dolunayda astrolog boğaz bölgesine dikkat dedi 4 gün farenjit ugrastimmerhaba kızlar. 3-4 gündür şişim. tamam menülerim mükemmel değildi ama garip bir şişlik var. dün gece aklıma geldi de baktım. dolunay zamanıymış. ben de çok tuhaf diyordum. canım sıkıldı ama.
yarın tartıda kaç çıkarım bilmiyorum. bugün wc de yoktu
Hiç sorma.sohbetle elim gitmiş avuclamis yerken buldum kendimiAfiyet olsun canımYarım avuç balık kraker yemesen olurmuş.Tarti gününden önce cislari dahil etmeyelim. Onun dışında her şey çok güzel.
420.Plank 1sn ye 1 puan gordum7dk kaç puan yapiyor
Haftanın birincisi oldum mu yoksa hafta için 5 gün yaptığım sporlarıda yazimi
Nasıl başladın bu işe, dönüm noktan ne oldu Bibi? Hani hep başlamak isteriz ama erteleriz ya, ne olması gerekiyor acaba ya gıcık olmaya başlıyorum ben çünkü.Haftanın birincisi oldum mu yoksa hafta için 5 gün yaptığım sporlarıda yazimibutün puanları topliyayım
Konuya yazıyorum ama inş. Rahatsız olmuyorlardır öyle bi renk getireyim dedim ona göre yazimNasıl başladın bu işe, dönüm noktan ne oldu Bibi? Hani hep başlamak isteriz ama erteleriz ya, ne olması gerekiyor acaba ya gıcık olmaya başlıyorum ben çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?