- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Canım üzülme cumaya gidecek o
Tatlı ballı hamişim beniimmm
Oooo topiklerde açılacakmış helee mantıklı heee kızzzz bende varımmCanım üzülme cumaya gidecek o
Bir de diren kilosu böyle yapiyor 69 da e öyle oluyor hep ondan 67-68 leri bir kez gördün mü ondam sonra takır takır tekrar gidiyor kuzum ama direnç kilosu bir kaç hafta böyle yapıyor işte o arada pes etmezsen sonu muhteşem oluyor
Tatlı ballı hamişim beniimmmseninle seve seve yarışırım tabi ve çok güzel gaza getiriyordun beni ama yok yapma ben kilo almayayım biliyorsun ne emeklerle veriyoruz koruyayım artık ben Ama korumak için kilo koruma grubu açtırcam o aklımda Ben ordan eşlik edeceğim size ama hele önce bir hedefe varayım
Aaaayyyy seve seve kaçıralım seni
Vay anamm yaa diyorum bu yenimi acabaAy görmedin demek mesajımi değiştirince görsün herkes diye yazmıştım anneadayi ben diyekolay kolay erkek olarak görmüşse değişmez zaten canim o
çok geçmiş olsun canımın içi, çabucak toparlansın Şakir'in inşallahFezom sabah kedim rahatsizlandi. Kusmaya başladı. Ağzından kan gelince korktum. Şu an klinikte tekrar tedavi altına alındı. Kanına bakıldı . Bağışıklığı düşmüş. Serum veriliyor. Bekleme dediler eve gonderdiler beni. Yerimde duramıyorum. İyileşmesini diliyorum.Migi kaptan Wilma11 bildirim göndermedi . Tabloyu hazırlamayı sona bırakayım en azından kaptan sonuçlarını açıklayayım dedim o da olmadı. Durumlar iyi değil . Ümidimi kaybetmek üzereyim.
aminn bitanemm, sağolGeçmiş olsun casminim.Allah şifa versin. Yavrunun tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.
Ayyy kıyamam sakire ne.oldu böylee Allah şifa versin canım emin ellerde düzelecek merak etme sıkma canını geçmiş olsun canım benimFezom sabah kedim rahatsizlandi. Kusmaya başladı. Ağzından kan gelince korktum. Şu an klinikte tekrar tedavi altına alındı. Kanına bakıldı . Bağışıklığı düşmüş. Serum veriliyor. Bekleme dediler eve gonderdiler beni. Yerimde duramıyorum. İyileşmesini diliyorum.Migi kaptan Wilma11 bildirim göndermedi . Tabloyu hazırlamayı sona bırakayım en azından kaptan sonuçlarını açıklayayım dedim o da olmadı. Durumlar iyi değil . Ümidimi kaybetmek üzereyim.
İki erkek annesi olarak sana akıl sagligi diliyorum canım çok ihtiyacın olacakVay anamm yaa diyorum bu yenimi acaba
Hadi bakalımm erkek bi tadını alacaz fena
Cumaya artilardan kurtulacağız bir şekilde . Sidoşum bu hafta garip bir şekilde diyete sadık kalanlar artı. Gidecek bir şekilde ümidimizi yitirmeyelim canım.
Benimki benim oglan üzmeyecek beniİki erkek annesi olarak sana akıl sagligi diliyorum canım çok ihtiyacın olacak
Aynı şekilde düşünüyorum canım . Gitmek zorunda elimizden geleni yapacağız artık.Canım üzülme cumaya gidecek o
Bir de diren kilosu böyle yapiyor 69 da e öyle oluyor hep ondan 67-68 leri bir kez gördün mü ondam sonra takır takır tekrar gidiyor kuzum ama direnç kilosu bir kaç hafta böyle yapıyor işte o arada pes etmezsen sonu muhteşem oluyor
Tatlı ballı hamişim beniimmmseninle seve seve yarışırım tabi ve çok güzel gaza getiriyordun beni ama yok yapma ben kilo almayayım biliyorsun ne emeklerle veriyoruz koruyayım artık ben Ama korumak için kilo koruma grubu açtırcam o aklımda Ben ordan eşlik edeceğim size ama hele önce bir hedefe varayım
Aaaayyyy seve seve kaçıralım seni
Bu iyimserliğin bu dünyaya pozitif bakış açın .. ah sen yok musunBenimki benim oglan üzmeyecek beni
Hahahah belki diceğime benimki demisimBu iyimserliğin bu dünyaya pozitif bakış açın .. ah sen yok musun
Teşekkür ederim canımAyyy kıyamam sakire ne.oldu böylee Allah şifa versin canım emin ellerde düzelecek merak etme sıkma canını geçmiş olsun canım benim
İnşallah abla hiç böyle hayal etmemiştim güya ödemim çoktu bir kilodan fazla veririm bu hafta diyordum modum düştü. Ama toplamam lazım kendimi gidecek biliyorum çünkü aç kalıyorum su içiyorum gitmesi lazım.Cumaya artilardan kurtulacağız bir şekilde . Sidoşum bu hafta garip bir şekilde diyete sadık kalanlar artı. Gidecek bir şekilde ümidimizi yitirmeyelim canım.
Sidoş aç kalarak gitmiyo yiyip yağ yakman lazim yada içmen lazım bitek suda işe yaramıyorİnşallah abla hiç böyle hayal etmemiştim güya ödemim çoktu bir kilodan fazla veririm bu hafta diyordum modum düştü. Ama toplamam lazım kendimi gidecek biliyorum çünkü aç kalıyorum su içiyorum gitmesi lazım.
Canım benim aç kalmak dediğim öncesinden az yiyorum ya kilomun düşmesini bekliyorum yoksa normal besleniyorum yani. Birkaç gündür yoğundum.spor yapamadım yarın başlayayım inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyor kaç haftalık oldunSidoş aç kalarak gitmiyo yiyip yağ yakman lazim yada içmen lazım bitek suda işe yaramıyor
Guruba hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?