• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın hatunlar. Sabah aç karnına kefir maden suyu limon ve zencefili deniyoruz. Etkisini gün içerisinde sizlere yazarim:KK70::KK70:

Eklentiler

• IMG_20231214_072109.jpg
    IMG_20231214_072109.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 38
Afiyet olsun minoşum. :KK60: Kaşar ve salçayı bir dilime sürüp üzerine de bir dilim ekmek koyup tost yapilabilirmiş . :KK73:Boyle düşündüğümde tüm menü gayet çok güzel. Yarına eksi getirsin inşallah :dua::KK200:

Afiyet olsun canım 😘

Çok güzel bir menü :super:Afiyet olsun kordişim. :KK60:Adimlar da muhteşem :KK9:

Menü çok güzel bir de başinin ağrısı geçse :dua::dua::dua:Afiyet olsun bitanem ❤️

Afiyet olsun Fulyacim :KK60:Cok şükür karbonhidrati azaltmişsin. :dua:Şeker oranı da aynı şekilde. :super:

Afiyet olsun canım 😘 Çok güzel bir menü :KK9:

Harika bir menü :KK9:Afiyet olsun fezocum. :KK60:

Afiyet olsun kaptanım 🧿 Sağlıkla devam et inşallah. :dua:

İnşallah şişmezsin. :dua:

Menü ve adımlar harika:KK9:Afiyet olsun menekşem. :KK60:
Kaptanım akşam üstüne eklemeler yaptım çok güzel değil sonrası 😅
Ama dün bitti bugüne geldik 😍

Etki etmez ise görürsünüz. Okuldayim. Dün teftiş gördüm. Bugün de satranç kursunun teftişi var. Eğer etkili ise inşallah o anlara denk gelmez
Nasıl geçti hocam , müfettişler idareyi teftiş etmiyor muydu artık

Gunaydinnlarrr güzel keyifli bir gün olsun , ben şu sıralar dayak yemiş gibi uyanıyorum hayırlısı
Günaydın minoşum. :KK60: Yarın aç karnına aile hekimine gidip kan tahlili yaptirmani öneririm. Magnezyum eksikliği olabilir. :KK51:Yorgunluk , halsizlik kas ağrıları yapıyor.

Nasıl geçti hocam , müfettişler idareyi teftiş etmiyor muydu artık
Müfettişler girmedi canım okul idaresi denetim teftişine geldi. İki hafta sonra müfettişler gelecekmiş. Onlar gelmeden önce müdür bey yokladı bizi.
Geliyor gelmekte olan😅
Üstüne bide kayısı çayı 🤣
Keşke gelse. Şu an bir kipirdanma yok. Olursa birşey yazacağım hemen

Back