Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Menun gayet güzel canım. Sporun da harika daha önce bende gitmiştim 40dk güzel bir süre . Suyuna dikkat et canimm spor da yapıyorsun su tutmasin vücudun
İyi akşamalar herkese Sabah 11 gibi Kahvaltı Herşey vardı az az yedim 16 gibi 1 mandalina Yarım portakal 1 havuç Evde pek su içemiyorum sporda pek vakit olmuyor haftasonu korusam yeter modunda olurum Elhan Busra196
İyi akşamalar herkese Sabah 11 gibi Kahvaltı Herşey vardı az az yedim 16 gibi 1 mandalina Yarım portakal 1 havuç Evde pek su içemiyorum sporda pek vakit olmuyor haftasonu korusam yeter modunda olurum Elhan Busra196
sabah 11.30 1 yumurta 5 zeytin 1 kk kaşar +1 kk beyaz peynir 1 tk petek bal biraz domates salatalık+ 3 köz biber 1/3 simit
ara 13.30 1,5 mandalina 1/2 kk fıstıklı şekersiz tahin helva (hurma sulu) 1 fincan kabuk tarçınlı yeşil çay
öğlen 15.30 2 etli bulgurlu kuru dolma (dolmalar çok küçüktü ve içini toplasan 2 yk ancak eder) 2 yk ev yoğurdu
akşam 19.00 2-3 yk tavuk eti 5 yk sebzeli bulgur pilavı narlı domatesli marul salatası
öğle ile akşam yemeği arasında 1 fincan filtre kahve ile 1 fincan yeşil çay içtim.
birkaç saat sonra biraz spor yapmayı düşünüyorum uzun zamandır spor yapmıyorum maalesef. sadece yürüyüş yapıyordum. zayıflamak istiyorsam biraz da olsa yapmam gerekli.
bu arada öğle yemeğim fazla oldu. gereksiz bir öğündü farkındayım. onun yerine azcık kuruyemiş yeseydim daha iyiydi. yarın daha iyi olacak ama Allahın izniyle. akşam yemeğim belli çünkü şimdiden. diğer öğünleri de kontrol altında tutucam. pazartesiye eksiyle girmek istiyorum çünküm
Kızlar be bugün biraz daha simardim. Eşim geldi ya.. ya o beni yoldan çıkartacak ya ben onu yola sokucam 13.30 çeyrek avokado, bir tane haşlanmış yumurta, iki dilim sucuk, bir dilim ekmek, biraz peynir, bir ceviz 14.30 iki çatal tiramisu(şükür bitti) 19.00 bir tabak yoğurtlu karışık kızartma, iki dilim ekmek, iki yemek kaşığı fıstık ezmesi Busra196ElhanKeira- Kaptanimin dediği gibi kendimi bagisliyorum. Belki Leslie yaparim
Kızlar be bugün biraz daha simardim. Eşim geldi ya.. ya o beni yoldan çıkartacak ya ben onu yola sokucam 13.30 çeyrek avokado, bir tane haşlanmış yumurta, iki dilim sucuk, bir dilim ekmek, biraz peynir, bir ceviz 14.30 iki çatal tiramisu(şükür bitti) 19.00 bir tabak yoğurtlu karışık kızartma, iki dilim ekmek, iki yemek kaşığı fıstık ezmesi Busra196ElhanKeira- Kaptanimin dediği gibi kendimi bagisliyorum. Belki Leslie yaparim
Sporumu da yaptım geldim şükür Akşam abimlere davetliyim derbi varmış eşimle izleyecekler. O yüzden erkenden yaptım sporumu gitmeden 30 dk Leslie boosted 300 p 500 ip atlama 2500 p 3000 adım atabildim evde 300 p Ebru şallı ile 12 dkda 15 cnm İncel videosunu yaptım 120p Toplam 3220p Şuana kadar 2 litre su 1 litre daha icecem inşallah. ElhanZincirKirma
Dün akşam 6 da aralıklı oruca başladım. Akşam 10da komşum kendi yaptığı çiğ köfteyi tattırmak için getirdi. 1 çay kaşığı yedim. O saatten beri açım. Çay kahve ve su. Bol bol diyemiyorum belki ucundan kıyısından 2 lt olmuştur. Annemlere gidiyoruz dürüm yiycem akşam yemeği. ZincirKirmaElhan