Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah kolaylık versin. Biz iyiyiz
Sağlıklı ol her şey yolunda olsun geçer bu yogunluk. Buraya bağlılık duygusu dikkat etmemizi sağlıyor. Yolun açık olsun.
Menun de güzelmis.

depremden sonra daha da kilo aldım ve bu durumdan da hoşnut değilim kendimi sevmiyorum artık
Ahhh kuzum içindeki çitir yaşıyor onu bu tutsaklıktan elbirliği ile kurtarabiliriz. Üzerimize yapışan bu yağlar görüntümüzü bozuyor, organlarimizin sağlıklı yaşayışını bozuyor , insafsız yetmiyor psikolojimizi de bozuyor burada seni anlayan bir ekip var hepimizin derdi ortak. Sabırlı ve dikkatli olursak hafta hafta hafiflik bizimle inşallah. Günlük menülerinle bir bismillah dersen yanındayız canimm

Canım kankim mercimekli köfte tatlıdan daha tehlikeli. Turşu yemeden denedim ben sonuç değişmiyor. İstersen öyle de deneyebilirsin inanman için . Tamam sağlıklı, çok besleyici ama kilo verme aşamasında bir süre uzak durulmali. Doyumluk yerine tadımlık tavsiye ederim ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…