Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoş geldin Ruveydacim.
İnşallah ayrildigin kiloya gelirsin canım. Menü paylaşımini bırakma . Daha çabuk toparlarsin. 60' lardan biri çıkıp tahtını devirmek ister mi bilmiyorum
Tamam ablacım bugünden itibaren menü veririrm
Beeenn varım. Ama ben ödem tutmuştum o gün sonraki gün 58.5 çıktım -300 oldu
Yaa ahh ki ne ah hadi bakalım 2-0 mı olacak yoksa berabere mi? Pazartesiden kilosundan itibaren alalım 4 günlük. Bir de menülere de etiketleyelim birbirimizi haberdar oluruz. Ben de bakayım hangi cıss cossları yiyeceksin

Ya benim 3 4 aydır çok ciddi saçım dokuluyordu . Bir çok kadın da yaşar bunu diye iyi geldiğinden emin olunca hemen buraya da söylemek istedim. Kullandığım şey ise demleme usulü biberiye çayı . Soğutup fisfisli şişeye koydum. Duştan sonra sıkıyorum. Hemen hemen bir ay olacak. Bıçak gibi kesti dökülmeyi.dokulme sorunu yaşayanlara mucize gibi gelecek eminimm ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

harika biizmlede paylaştıgın için sağolasın canım

Aklımızda olsun denemekte fayda var.
Amin ablam. Sağoll
Haber verirsin demi gelince
mercimek köftesi olmasında gerisi bi şekilde hal olur
Bilmiyorum onuolabilirde olmayabilirde affı yok bunun

Hizmet ayağımıza gelmiş haberimiz yokmuş.. Benzer tarifi görmüştüm hatta içine karanfil taneleri de koymuşlardı. İnan deneyeceğim. Teşekkür ederim bitanem Çok saçım dökülüyor. Artık dökülmekten vazgeçtim her yer saç kılı gormekten toplamaktan bıktım tatlimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…