Nasılsın askoGünaydın güzellik
Iyiyim bebeğimm 20 dkk aya cıkıcam evden kızıkamla ben ayrı randevumuz varİyiyim bitanem.İnşallah sen de iyisindir
Tamam ablacım bugünden itibaren menü veririrmHoş geldin Ruveydacim.
İnşallah ayrildigin kiloya gelirsin canım.Menü paylaşımini bırakma . Daha çabuk toparlarsin. 60' lardan biri çıkıp tahtını devirmek ister mi bilmiyorum
Yaa ahh ki ne ahBeeenn varım. Ama ben ödem tutmuştum o gün sonraki gün 58.5 çıktım -300 oldu
Yok ablamm 1.5 yaş kontrolü benimde normal kontrol 2li taramalar falan ense kalınlığıGeçmiş olsun canım. Kızın hasta mıSeninki kontrol sanırım.
perşembe olmayaydı eyeydiPerşembe günü apartman günümüz başlıyor sonunda
Nasılsa diyet grubunda değilim,3 çeşit olacak,artıran oluyor aradaperşembe olmayaydı eyeydi
Güzel sonuçlarınız olsun canısıYok ablamm 1.5 yaş kontrolü benimde normal kontrol 2li taramalar falan ense kalınlığı
Amin ablam. SağollGüzel sonuçlarınız olsun canısı
Teşekkür ederim kuzumsağlıklı sonuçlar olsun inşallah canım
mercimek köftesi olmasında gerisi bi şekilde hal olurNasılsa diyet grubunda değilim,3 çeşit olacak,artıran oluyor arada
harika biizmlede paylaştıgın için sağolasın canımYa benim 3 4 aydır çok ciddi saçım dokuluyordu . Bir çok kadın da yaşar bunu diye iyi geldiğinden emin olunca hemen buraya da söylemek istedim. Kullandığım şey ise demleme usulü biberiye çayı . Soğutup fisfisli şişeye koydum. Duştan sonra sıkıyorum. Hemen hemen bir ay olacak. Bıçak gibi kesti dökülmeyi.dokulme sorunu yaşayanlara mucize gibi gelecek eminimmElhan
Aklımızda olsun denemekte fayda var.Ya benim 3 4 aydır çok ciddi saçım dokuluyordu . Bir çok kadın da yaşar bunu diye iyi geldiğinden emin olunca hemen buraya da söylemek istedim. Kullandığım şey ise demleme usulü biberiye çayı . Soğutup fisfisli şişeye koydum. Duştan sonra sıkıyorum. Hemen hemen bir ay olacak. Bıçak gibi kesti dökülmeyi.dokulme sorunu yaşayanlara mucize gibi gelecek eminimmElhan
Haber verirsin demi gelinceAmin ablam. Sağoll
Bilmiyorum onuolabilirde olmayabilirde affı yok bununmercimek köftesi olmasında gerisi bi şekilde hal olur
Hizmet ayağımıza gelmiş haberimiz yokmuş..Ya benim 3 4 aydır çok ciddi saçım dokuluyordu . Bir çok kadın da yaşar bunu diye iyi geldiğinden emin olunca hemen buraya da söylemek istedim. Kullandığım şey ise demleme usulü biberiye çayı . Soğutup fisfisli şişeye koydum. Duştan sonra sıkıyorum. Hemen hemen bir ay olacak. Bıçak gibi kesti dökülmeyi.dokulme sorunu yaşayanlara mucize gibi gelecek eminimmElhan
Evett ablamm öğleni bulur gelmem herhalde kahvaltı fazlıda toplama derken çokta uykum vaeAklımızda olsun denemekte fayda var.
Haber verirsin demi gelince
Bilmiyorum onuolabilirde olmayabilirde affı yok bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?