Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zaten açlık döneminde limon pek önerilmiyor canım ne kadarda olsa bir şekeri bir oranı varmış dah iyi olmuş belkide afiyet olsun bol eksili olsun inşallah canım
Tam tersi bizde bol kullanılıyor. Limonun şekeri birçok meyveden daha fazla olmasına rağmen Rabbimin ne hikmeti ise bir çok faydası oluyor şekeri yükseltmiyor, açlıktan yükselen tansiyonu düşürüyor, kireçlenmede ise mükkemmel iş çıkarıyor. Kireçleri porçöz gibi söküyor. Üstelik baştan aşağıya kabuğundan suyuna. Harika

Selamlar.
Ben haftasonu eve döndüm. Nişanımız vardı. Evde bugün tartıldım 60.8 geldim. Bugün itibariyle aralıklı oruca devam ediyorum. Şu an açım ama yemedim saat 7 den beri bişey. Fazlalıkları cumaya kadar atıp yarışa devam etmek istiyorum ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablacım Benimle yarışmak isteyen varsa azimli rakibimdir M muhendishanim98 hanımı geçen hafta yenmiştim cumaya kadar ne kadar verebilirsek

Hoş geldin Ruveydacim.
İnşallah ayrildigin kiloya gelirsin canım. Menü paylaşımini bırakma . Daha çabuk toparlarsin. 60' lardan biri çıkıp tahtını devirmek ister mi bilmiyorum

Afiyet olsun canım Güzel menü

Harika afiyet olsun canım
Ayy teşekkür ederim Efenin_Annesi mavişsin
bir avuç kuruyemiş sıkıntı olmaz inşallah. Menü güzel yoksa. Afiyet olsun

Beeenn varım. Ama ben ödem tutmuştum o gün sonraki gün 58.5 çıktım -300 oldu

Çok kibarsin iyiyim teşekkür ederim sen nasilsin. Sabahtan beri valiz hazırlama, hastane işleri, pedikür vs uğraşıp direksiyon salladım. Bir yere davetliydim orada akşam bir kase tavuk çorbası içtim 20.00de. Yolda da bir tane haşlanmış patates ve bir muz 17.30 gibi
Sabah da 11.30 da yarim patates yemiştim
Kusura bakmayın kızlar menülere bakamadım bu ara çok yoğunum, sürekli yollarda olucam, sonra da eşim uzaktan gelecek.
Hepinizi seviyorum hep aklimdaydiniz, yolda o kadar acıktım ki sizin için tuttum kendimi
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @deli bir dombili

Günaydın kızlar Dünkü yedigim mercimekli kofte yanında turşu da vardı yazmayi unuttugum bana artı 1.5 kilo gösterdi kendi kendime de çok kızdım zaten veremiyorsun daha dikkatli ol diye cumaya eksi görmeye niyet ettim bakalım zaten arkadaşların menüsü nu görünce kendiminki çok abartılı geliyor hadi bakalım hayirlisi

Hayırdır canım belki faydası olabilir neyse
depremden sonra daha da kilo aldım ve bu durumdan da hoşnut değilim kendimi sevmiyorum artık
Geçmiş olsun canım hepimizin ortak derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…