- 16 Aralık 2014
- 1.652
- 5.541
- 358
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim elhancim çok sekersinÇok güzel bir menü afiyet olsun canım
BelkideNiye? Sen ezikmisin
Gelecek inşallah Elhanimmm bu haftaya daha kararlı başladım inşallahİşte buuuuuuuu
Güzel menüler başladı
Afiyet olsun menekşe kokulu yârim
Devamı hafta boyunca gelsin inşallah
Senin var ya o az tombik yanaklarından öperim.Canım vok sevinirim puan tablosu spor kapatani ol hadi toparla bizi Elhan In yükü çok hem hafifletmek Olursun
Ne zamandır istiyordu canım. Haftasonu cumaya çok var yapayım dedim.Afiyet olsun canım Bugün tost günü sanırım . kankisim de tost yemişti. Bamya çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.
Onlara da var deriz.Şimdi @anneadayiiii tatlışım ellere var da bize yoh mi derse ne yapmalı bilemedim ki
O kabul ederblonde ambition tatlişim mahşerin üç atlısı olak mı
Bitanem az önce ne güzel hayaller kuruyordum noldu birdenbire. Az çok tahmin ediyorum alınmış olabileceğine. Ama şaka yollu söylenmiş olduğunu düşünüyorum. Lütfen acele etme. Yetişkin insanlarız birbirimizi anlamaya çalışınca sorun kalmaz.Bazı sebeplerden dolayı uzun bir süre yokum ben kusura bakmayın normale dönünce yazarım buraya herkese kolayliklar
Ufff ateşİyi akşamlar herkese
Günün menüsü
Kahvaltı 10 gibi
Peynirli biberli omlet
domates salatalık yeşillik zeytin
Ara yarım elma yarım portakal
Ara 2 ceviz 10 15 fındık
Akşam yemeği 18.30
Et sote salata ev yapımı limonata
11000 adım 2.5 litre su Elhan
Ya canım gitme lütfen daha yeni katıldım aranıza nasi özeniyorum 80 li kilolara Bi bilsen bian önce sizin lige geçmek içinBazı sebeplerden dolayı uzun bir süre yokum ben kusura bakmayın normale dönünce yazarım buraya herkese kolayliklar
İşte feraset işte kararlilikGelecek inşallah Elhanimmm bu haftaya daha kararlı başladım inşallah
Yaa tam motivasyon kaynağı teşekkür ederim tatlımUfff ateş
Alev alev yanacak o yağlar
Afiyet olsun quincim.
Harika menü afiyet olsun
Canııııımmmmm çoğu zaman öyle yapmadık mı böyle böyle geldik buraya kadar hadi bakalım son düzledikblonde ambition tatlişim mahşerin üç atlısı olak mı
ZincirKirma özel mesaj kutunu benim için açar mısınYa canım gitme lütfen daha yeni katıldım aranıza nasi özeniyorum 80 li kilolara Bi bilsen bian önce sizin lige geçmek için
Hem senin çok az bi kilon var 70lere geçmeye yanilmiyosam lütfen bırakma
Gene olak ...birbirimizle ugraşirsak rekabet ederken daha bir dikkatli özenli oluruz.
Canııııımmmmm çoğu zaman öyle yapmadık mı böyle böyle geldik buraya kadar hafi bakalım son düzledik
Afiyet olsun bol bol yağ yakmasina vesile olsun. Bagirsaklar kendini çok iyi hissedecek mideniz için değil bagirsaklariniz için seçin yiyeceklerinizi demişlerNe zamandır istiyordu canım. Haftasonu cumaya çok var yapayım dedim.
Onlara da var deriz.
O kabul eder
İzin senin kuzum lafı mı olurBu puanlama sistemi hergun plank yaptırır bana Elhan Kaptanım @sudansebep bu isis ele almak istiyorum izninle bu sisteme geçelim yılın son jubilesi olur hem
pazartesi itibari ile menülerimGene olak ...birbirimizle ugraşirsak rekabet ederken daha bir dikkatli özenli oluruz.
Ağzıma atacagim her lokmada bir gozumün önüne Sibel bir gozume sen geleceksin.
Bakalım kimin menüleri daha çok dövecekpazartesi itibari ile menülerim
O , 71 bu hafta buraya gelecek !
İyi ki gelmişsin kuzum. Menülerin çok güzel sağlıklı beslenme ruhumuza da iyi gelecek inşallahYaa tam motivasyon kaynağı teşekkür ederim tatlım