• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım 😘 Bugün tost günü sanırım . :confused:kankisim de tost yemişti. Bamya çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. :KK68:
Ne zamandır istiyordu canım. Haftasonu cumaya çok var yapayım dedim.
Şimdi @anneadayiiii tatlışım ellere var da bize yoh mi derse ne yapmalı bilemedim ki :confused:
Onlara da var deriz.
blonde ambition blonde ambition tatlişim mahşerin üç atlısı olak mı :KK37:
O kabul eder

Bazı sebeplerden dolayı uzun bir süre yokum ben kusura bakmayın normale dönünce yazarım buraya herkese kolayliklar
Bitanem az önce ne güzel hayaller kuruyordum noldu birdenbire. Az çok tahmin ediyorum alınmış olabileceğine. Ama şaka yollu söylenmiş olduğunu düşünüyorum. Lütfen acele etme. Yetişkin insanlarız birbirimizi anlamaya çalışınca sorun kalmaz. :dua:

Bazı sebeplerden dolayı uzun bir süre yokum ben kusura bakmayın normale dönünce yazarım buraya herkese kolayliklar
Ya canım gitme lütfen daha yeni katıldım aranıza nasi özeniyorum 80 li kilolara Bi bilsen bian önce sizin lige geçmek için
Hem senin çok az bi kilon var 70lere geçmeye yanilmiyosam lütfen bırakma

Son düzenleme:
Ya canım gitme lütfen daha yeni katıldım aranıza nasi özeniyorum 80 li kilolara Bi bilsen bian önce sizin lige geçmek için
Hem senin çok az bi kilon var 70lere geçmeye yanilmiyosam lütfen bırakma
ZincirKirma ZincirKirma özel mesaj kutunu benim için açar mısın :cry:

:KK60:

Canııııımmmmm çoğu zaman öyle yapmadık mı :KK60: böyle böyle geldik buraya kadar hafi bakalım son düzledik 😃
Gene olak ...birbirimizle ugraşirsak rekabet ederken daha bir dikkatli özenli oluruz. :KK73:
Ağzıma atacagim her lokmada bir gozumün önüne Sibel bir gozume sen geleceksin. :KK62:

Ne zamandır istiyordu canım. Haftasonu cumaya çok var yapayım dedim.

Onlara da var deriz.

O kabul eder
Afiyet olsun bol bol yağ yakmasina vesile olsun. :dua:Bagirsaklar kendini çok iyi hissedecek :KK53: mideniz için değil bagirsaklariniz için seçin yiyeceklerinizi demişler :super:

Back