- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
- 108
Evet canimmWaoww çok iyi canım devamını diliyorum sen başlattın demekki bu sekersi zyarisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canimmWaoww çok iyi canım devamını diliyorum sen başlattın demekki bu sekersi zyarisi
Benim son noktam tam da anlattığın gibi oldu biliyo musun? Aynaya baktım ve bitti dedimO cikiletalarin vücuduna yaptigini uzerini değiştirirken aynanın karşısında iyice izle tatlım. İki dakika iyice bak ,bakalım dönüp bakar mısın o paketli şeylerin yüzüne.
İşte şimdi karşımızda olan bu güçlü kadın karar verdi , fiziğine zarar veren her şeye savaş açtı zafer onundur
3 lü grup olalım yazmıştım.Efendim kuzucum...
O şişttt bak buraya miydi
Yoksa yaramazlik yapma bı sus muydu
Kaptanım o kahvaltı gibi kahvaltının kalemlerini biz de gorebilseydik belki bir şeyler diyebilirdik anca afiyet olsun diyebilirim ne diyeyimİyi akşamlar kızlar oğlan telefonu görmeden bende menü yazım kaçım dedim
22 saat açlık sonrası 11 gibi kahvaltı yaptım ama gerçekten kahvaltıydı uzun zamandır dışarda kahvaltı yapmıyorduk ama orda kapattım günü 20 dk yürüyüş yaptım 20 dk bölgesel spor ve 2 mil leslie ile yaptım kahvaltı enerjiye dönsün diye spor ödemine razı oldum bugün sizleri seviyorum pek bakamıyorum kusuruma bakmayın
Elhan
Şimdi Busra196 tatlışım ellere var da bize yoh mi derse ne yapmalı bilemedim ki3 lü grup olalım yazmıştım.
Hiç de demem sanaa hayırlı uğurlu bol eksili olsun inşallah.Şimdi Busra196 tatlışım ellere var da bize yoh mi derse ne yapmalı bilemedim ki
Tahmin ediyorum ben de aynısını yaptım.Benim son noktam tam da anlattığın gibi oldu biliyo musun? Aynaya baktım ve bitti dedim
O zaman siz de yapın üçlü grupHiç de demem sanaa hayırlı uğurlu bol eksili olsun inşallah.
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım2 Aralık 2023
12.00 bir ince dolim ekmek biraz menemen
18.00 iki dilim tavuk pirzola-bir avuç ince dilim patates kızartması
@deli bir dombili Elhan
İşte buuuuuuuu