• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O cikiletalarin vücuduna yaptigini uzerini değiştirirken aynanın karşısında iyice izle tatlım. İki dakika iyice bak ,bakalım dönüp bakar mısın o paketli şeylerin yüzüne. :mad:
İşte şimdi karşımızda olan bu güçlü kadın karar verdi , fiziğine zarar veren her şeye savaş açtı zafer onundur :KK73::KK73:
Benim son noktam tam da anlattığın gibi oldu biliyo musun? Aynaya baktım ve bitti dedim

İyi akşamlar kızlar oğlan telefonu görmeden bende menü yazım kaçım dedim
22 saat açlık sonrası 11 gibi kahvaltı yaptım ama gerçekten kahvaltıydı 🙈🙈 uzun zamandır dışarda kahvaltı yapmıyorduk ama orda kapattım günü 20 dk yürüyüş yaptım 20 dk bölgesel spor ve 2 mil leslie ile yaptım kahvaltı enerjiye dönsün diye spor ödemine razı oldum bugün sizleri seviyorum pek bakamıyorum kusuruma bakmayın ❤️❤️❤️❤️
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Eklentiler

• IMG_20231202_184746.jpg
    IMG_20231202_184746.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 25
İyi akşamlar kızlar oğlan telefonu görmeden bende menü yazım kaçım dedim
22 saat açlık sonrası 11 gibi kahvaltı yaptım ama gerçekten kahvaltıydı 🙈🙈 uzun zamandır dışarda kahvaltı yapmıyorduk ama orda kapattım günü 20 dk yürüyüş yaptım 20 dk bölgesel spor ve 2 mil leslie ile yaptım kahvaltı enerjiye dönsün diye spor ödemine razı oldum bugün sizleri seviyorum pek bakamıyorum kusuruma bakmayın ❤️❤️❤️❤️
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Kaptanım o kahvaltı gibi kahvaltının kalemlerini biz de gorebilseydik belki bir şeyler diyebilirdik anca afiyet olsun diyebilirim ne diyeyim :KK51:
Hadi yaz :rolleyes::rolleyes:

Son düzenleme:
Benim son noktam tam da anlattığın gibi oldu biliyo musun? Aynaya baktım ve bitti dedim
Tahmin ediyorum ben de aynısını yaptım. :rapci::rapci:
Yazık ya şu fiziği ne hale getirdin beğendin mi yaptığını dedim . :KK62:dusmani dışarıda aramayalim. :KK61:

Back