• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

11:30
1 dilim tb ekmek
1 dilim beyaz peynir
Salatalık, 4 tane zeytin
14:00
Şekersiz sütlü kahve
18:00 ( eşimi bekliyorum )
1 kepçe kuru fasülye
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
Şimdiye kadar 1 lt bitti yatana kadar 2 lt su içerim
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @deli bir dombili
Afiyet olsun tatlım. :KK60:
Hepsi ölçülü hepsi harika . :KK9:
Suyu saat başı iç bitir tatlım. Yatmaya yakın içme istersen. Uykuda yağ yakabilmemiz için uyanmamamiz lazım. Hormonlar uykuda salgılanıyor. :KK68:

O kadar kötü değilmiş menü. Korkutmadı yani. Napıyoruz bugünden yakmaya başlıyoruz. :KK5:

Bağımlılıklara savaş açalım mı? Var mısın şekersiz hayata. 40 gün şekersiz beslenmeye :KK19:

Yapalım canım. Puan vermek senden spor yapmak bizden olsun. Yılbaşı hedefine yakıınlaşırız hiç olmazsa:KK34::KK71:

Canım programım nelere kadirsin :KK68:
Çok isterim ama emin değilim yapabilecegimden yarin başlayalım pazartesi değil ama pazar günü şekersiz besleyelim ozaman

Kaptanım yapalım kızlar kim benle? Hadi eritmem lazım dün yediklerimi :rolleyes: spor puanlaması geri gelse keşke ben mario gibi puan toplamayı seviyorm sanırım kendi kendime yazcam katılan olur mu💃
Screenshot_2023-11-02-07-26-21-466_com.opera.browser.jpg
Eskiden kullandığımız spor puanları . Saklamistim bir gün lazım olur diye. :KK14:

🤣🤣🤣
Benim kısmetim çıktı canım. Nikahı bastı geçti 😍
gezegenfeza gezegenfeza ❤️

Vay anasını 😙😙😙(ıslıkkkk) 🤣🤣🤣

Görüntü öyle güzel ki içeriği hiç önemsemedim 😍🤩

Canım o kadar zaman kendini tutunca damak tadin değişiyor. Sen 20 ye niyet et bi başla bakalım
Sen dedikten sonra tutkunun çiceklerini fark ettim iyi mi :KK70:
Gözümü ekmeklere dikmişim :KK53:

Kizlar ben her gün kare çikolatalar var ya fıstıklı fln olan onun findiklisinda 5 6 tane yiyen biri olarak 4 gündür hiç çikolata yemedim az ovun beni yaaav💪😂💃
O cikiletalarin vücuduna yaptigini uzerini değiştirirken aynanın karşısında iyice izle tatlım. İki dakika iyice bak ,bakalım dönüp bakar mısın o paketli şeylerin yüzüne. :mad:
İşte şimdi karşımızda olan bu güçlü kadın karar verdi , fiziğine zarar veren her şeye savaş açtı zafer onundur :KK73::KK73:

Back