• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aslında seni gözüme kestirmiştim kilomız da yakındı. Başka zamana artık:dondurma:
😃 Ay canım daha once yazsan olurdu. Ben de Sibelle ikimizde 72 yiz diye ona yazdımm. Aslında Ozyballa da aynı kilosunuz ama onu da Elhan kapmıs başka kim var şuano rakamlarda bu hafta için bak kalaım ama haftaya seninle yarışalım ;)
@Ozzybal tatlım yarısalim mi :KK19:
:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
Sibelle yarışıp seni yakalıycaz 😄
Hem önümüzdesin hem tirip atıyorsun :lülülü: :63:

😃 Ay canım daha once yazsan olurdu. Ben de Sibelle ikimizde 72 yiz diye ona yazdımm. Aslında Ozyballa da aynı kilosunuz ama onu da Elhan kapmıs başka kim var şuano rakamlarda bu hafta için bak kalaım ama haftaya seninle yarışalım :KK66:

Sibelle yarışıp seni yakalıycaz 😄
Hem önümüzdesin hem tirip atıyorsun :lülülü: :63:
Bu hafta da beni kimse tutamaz :KK73::KK73:
Tripsiz yapamam :63:

Yaa bizim kilolar da çok yakınmis hiç farketmeden😂 kayıp Dünya ile eslestik. Kıyasıya yarış var💃💃 3 lu olur mu ki?,🥰
🤣🤣🤣
Benim kısmetim çıktı canım. Nikahı bastı geçti 😍
gezegenfeza gezegenfeza ❤️
Kizlar ben her gün kare çikolatalar var ya fıstıklı fln olan onun findiklisinda 5 6 tane yiyen biri olarak 4 gündür hiç çikolata yemedim az ovun beni yaaav💪😂💃
Vay anasını 😙😙😙(ıslıkkkk) 🤣🤣🤣
🌸🌿🌸🌿🌸 1 Aralık cuma menüsü 🌸🌿🌸🌿🌸
🌿Sabah
5 çatl soganlı yumurta,4 dilm peynir,4 siyah zeytin 1 tatli kasigı reçel ,1 tatli kasigı tahin pekmez,4 dlm ekmek
🌿Ara
1 kupa emziren anne çayı 1 kare bitter
🌿Öğle
1 kase sehriye corbası
🌿Ara
1 muz
🌿Akşam
7 yk sebzeli etli piririnc pilavi, 4 ceri domates,5 yk yogurt
🌿 Ara
1 dilim kek

💦 1 lt biraz az oldu
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
ablacım yorumlarını beklerim 🙃🙃🙃🙃
Görüntü öyle güzel ki içeriği hiç önemsemedim 😍🤩
ay ben 40 gün dayanırmıyım bilmiyorum ama 20 gün için çok isterimmmm 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Canım o kadar zaman kendini tutunca damak tadin değişiyor. Sen 20 ye niyet et bi başla bakalım

Back