• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O kadar kötü değilmiş menü. Korkutmadı yani. Napıyoruz bugünden yakmaya başlıyoruz. :KK5:

Bağımlılıklara savaş açalım mı? Var mısın şekersiz hayata. 40 gün şekersiz beslenmeye :KK19:

Yapalım canım. Puan vermek senden spor yapmak bizden olsun. Yılbaşı hedefine yakıınlaşırız hiç olmazsa:KK34::KK71:

Canım programım nelere kadirsin :KK68:
ay ben 40 gün dayanırmıyım bilmiyorum ama 20 gün için çok isterimmmm 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Kizlar ben her gün kare çikolatalar var ya fıstıklı fln olan onun findiklisinda 5 6 tane yiyen biri olarak 4 gündür hiç çikolata yemedim az ovun beni yaaav💪😂💃
Cook tebrik ederim canım bende çikolata çok severim kare olandan bi tane yerim belki ama sen 5 6 deyince şaşırdım yemin ederim
Şeker bağımlılığı zor gerçekten ama harikasın böyle devam💕

Cook tebrik ederim canım bende çikolata çok severim kare olandan bi tane yerim belki ama sen 5 6 deyince şaşırdım yemin ederim
Şeker bağımlılığı zor gerçekten ama harikasın böyle devam💕
Ah ah bazen daha fazlası. Eşim diyo param eksilmiyor bu ara . Bilmiyo hepsini abur cubura harcatiyordum 😂😂

🌸🌿🌸🌿🌸 1 Aralık cuma menüsü 🌸🌿🌸🌿🌸
🌿Sabah
5 çatl soganlı yumurta,4 dilm peynir,4 siyah zeytin 1 tatli kasigı reçel ,1 tatli kasigı tahin pekmez,4 dlm ekmek
🌿Ara
1 kupa emziren anne çayı 1 kare bitter
🌿Öğle
1 kase sehriye corbası
🌿Ara
1 muz
🌿Akşam
7 yk sebzeli etli piririnc pilavi, 4 ceri domates,5 yk yogurt
🌿 Ara
1 dilim kek

💦 1 lt biraz az oldu
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
ablacım yorumlarını beklerim 🙃🙃🙃🙃
Afiyet olsun tatlim. :KK60:
Kuzucum,
4 dilim ekmek
7 kaşık sebzeli pilav
1 dilim kek
Karbonhidrat oranın bayağı fazla. Bu menüden sana eksi zor çıkar canım. :işsiz:
Bebeğinin emme gücüne , su oranının artırılmasına biraz da goremedigim ama olma ihtimali olan egzersizine güveniyorum. :dua:

Back